Camping i Gascogne og Gironde

Familieferie i Gascogne og Gironde

Gascogne & Gironde

Gascogne og Gironde er fyldt med kontraster, hvilket gør det til den perfekte sted til en campingferie, både for kulturelskere, surfere, madturister, aktivitets- og sportselskere, solbadere og for dem, der bare vil have fred og ro. Gironde er opkaldt efter den enslydende flod i området, som munder ud i havet. Længere sydpå, ganske tæt på den spanske grænse, kommer man til den ligeså smukke kyststrækning i Gascogne.

Explore Gascony, Biarritz

Opdag Gascogne & Gironde

Smut til Girondes endeløse rækker af gådefulde klitter, strande og søer. Der er også den charmerende Île de Re – den perfekte ferieø med sine strande, smukke havne og indtagende historiske byer. Længere sydpå ligger Gascony, hvor livet leves stille og roligt i søvnige små landsbyer i uberørt natur og på øde strande. Sørg for at besøge Bordeaux – hjemsted for den lokale vinhandel og fyldt med strålende arkitektur.

Feel Gascony & Gironde

Mærk Gascogne & Gironde

Mærk dit hjerte slå langs de gyldne strande, hvor Atlantens bølger slår mod kysten, strejf om i fredfyldte landsbyer omgivet af vingårde og solsikkemarker, oplev historiske byer og landsbyer, tag en spadseretur langs strandpromenaden i en livlig badeby, lad dig føre med ned ad floden og smag på den lokale kultur og livsstil, når du besøger nogle af verdens bedste vingårde.

Taste Gascony & Gironde, Bordeaux

Smag Gascogne & Gironde

Regionerne nærmest brister med frisk og lækker mad og gode vine; fra møre bøffer i rødvinssauce til gedeoste og krydret grøntsagsstuvning – alt sammen ledsaget af fyldige rødvine (Bordeaux) eller knastør rosé. På mange menukort vil du finde retten Piperade, som er en typisk baskisk ret.

Gascogne & Gironde Top 5 Highlights
Biarritz

Biarritz

Dette fashionable kursted er en blanding af fortidens glamourøse livsførelse, et moderne kasino samt en smuk natur. Gå en tur langs stranden til fyrtårnet på det barske klippefremspring Cap St Martin.

Bordeaux

Bordeaux

I denne smukke by ved bredden af Garonne-floden finder man både elegant arkitektur og shopping. Efter således at have tilbragt dagen med at vandre op og ned af fortovene, kan du forkæle dig selv med en portion af de lokale østers, skyllet ned med en god bordeaux-vin.

Bordeaux vineyards

Vingårde i Bordeaux

Tilbring en fascinerede og yderst velsmagende dag på de mere end 1500 kvadratkilometer fyldt med vingårde – området er hjemsted for nogle af de mest prestigefylde vinslotte i verden, såsom Mouton Rothschild og Chateau Margaux.

Dune du Pilat

Dune de Pilat

Fortsat voksende er Dune de Pilat, som ca. 3 km lang og ca. 120 meter høj, den højeste klit i Europa. Her får man den perfekte udsigt over Atlanterhavet og til fyrreskovene.

Ile de Re

Ile de Ré

En charmerende ø med smukke byer, havne og masser af familievenlige strande. Gå ikke glip af solnedgangen over St Martin-tårnet – det er den perfekte afslutning på en perfekt feriedag.

Hvordan er vejret?