Camping på Korsika

Familieferie på Korsika

Besøg Korsika

Ofte får folk billeder af klippelandskaber og stejle bjerge i hovedet, når de tænker på Korsika, men faktisk er øen også utrolig grøn. To tredjedele af øen er nu nationalparker. Det er en perfekt destination for folk, der elsker at vandre. Her er også en af Europas mest anstrengende, men samtidig en af de mest spektakulære vandrestier. Naturelskere, som foretrækker en rolig gåtur, er bestemt også kommet til det rette sted.

Explore Corsica

Opdag Korsika

På Korsika passer man rigtig godt på øens naturlige ressourcer for at sikre en intakt natur. Den mangfoldige flora og fauna i det unikke landskab vil imponere jer. Til forår ser man stadig snedækkede bjergtoppe – en fantastisk udsigt. Desuden er øen også perfekt til solbadning, shopping og sightseeing.

Feel Corsica

Mærk Korsika

Officielt hører Korsika stadig til Frankrig, men øen har sin egen kultur og historie, som der værnes stærkt om. Her finder I imponerende citadeller ved kysten, vidunderlige barokke kirker og mægtige bautasten, som er blevet berømte gennem Asterix og Obelix. Ja, Romerne har også været på Korsika.

Taste Corsica, salami

Smag Korsika

Korsikas køkken er nede på jorden, men er ligeledes rigtig lækker og er fortrinsvis fremstillet af lokale råvarer. Salami og ost er utrolig populære delikatesser på øen. De lokale elsker især deres Priuttu, en let røget skinke fra svin, der primært bliver fodret med agern og kastanjer. De unge korsikanske vine kan også anbefales – så tag at smag en enkelt eller to af dem.

Korsika Top 5 Highlights
Ajaccio

Ajaccio

I Korsikas kosmopolitiske hovedstad er der mange designerbutikker og lækre restauranter. Desuden er det Napoleons fødested, som i dag er et museum. I Fesch museet er den største samling af italiensk kunst uden for Louvre.

Bonifacio

Bonifacio

Dette populære turistmål tiltrækker gæsterne med sin gamle by, der daterer tilbage til det 9. århundrede. Dens snoede gader og historiske bygninger er i skarp kontrast til den travle havn med imponerende luksusyachter og smarte barer.

Filitosa

Filitosa

Dette er et vigtigt forhistorisk udgravningssted. Her har man fundet artefakter fra Bronzealderen, Romerriget og Bondestenalderen. Du kan også se flere skulpturer og forhistoriske kultiske runde religiøse bygninger, såsom Torri.

Porto Vecchio

Porto-Vecchio

Den maleriske by ved det krystalklare turkisblå hav er især populær på grund af sine smukke strande. Her kan I prøve windsurfing og snorkling, men også quad biking, vandring og klatring. Efter en dag med de mange sjove aktiviteter, kan I nyde en frisk drink og lækker mad på de spændende barer og restauranter.

Scandola Nature Reserve

Naturreservatet Scandola

En stor del af Korsika er naturreservat. Dette gælder også for halvøen Scandola med sine røde og stejle klipper, bugter og strande. Halvøen er blevet optaget på UNESCOs liste over verdens naturarv og man kommer hovedsageligt hertil med både f.eks. fra Porto eller Calvi.

Hvordan er vejret?