Camping ved Languedoc-Roussillon

Familieferie i Languedoc og Roussillon

Besøg Languedoc-Roussillon

En absolut varieret region med dybe slugter skåret ud af bjergene, søer og marsklandskaber, der er et paradis for fugle fra hele verden (sågar for de tusindvis af lyserøde flamingoer) og milevis af smukt ordnede vinmarker. På kystsiden er der varme sandstrande og inde i landet vindomsuste marker, der skaber de ideelle betingelser for sportsentusiaster.
Kør ind i landet og gå på opdagelse i den ældgamle befæstede by, Carcassone, eller i den smukke gamle bydel i Béziers. Vi kan også varmt anbefale at køre i retning mod Pyrenæerne og mod spansk Catalonien. 

Feel Languedoc, Nimes

Mærk Languedoc-Roussillon

På en eftermiddagsudflugt til en søvnig by, dejlig mæt og med solen i ansigtet på torvet, kan du fylde lungerne med frisk bjergluft, lægge hovedet tilbage og kigge på en flok flamingoer på vej hjem til marsken og senere samme dag på fyrværkeriet, der oplyser nattehimlen. Du kan boltre dig i bølgerne på lavt vand eller dykke ned i dybets stille verden. Mens du nyder et glas af den lokale vin, kan du slappe af i den friske luft, der er fyldt med den fine duft af krydderurter og lavendel.

Taste Languedoc and Roussillon

Smag Languedoc-Roussillon

Man tager madlavning alvorligt på disse kanter, derfor kan et måltid kan bestå af mange retter og vare adskillige timer. Den lokale overflod af hvidløg, olivenolie og provencalske urter, gør det hele yderst delikat. Sørg for at prøve det hele lige fra cassouleten over aligot´en med sin cremede og bløde konsistens til de friskfangede østers og hummere – og glem endelig ikke at efterlade lidt plads til clafoutis´en – en sød budding – eller til nogle bløde og saftige figner, abrikoser og kirsebær.

Explore Languedoc

Opdag Languedoc-Roussillon

Søvnige gamle byer og landsbyer, badet i sol, chikke og moderne badebyer, hvor man kan feste og shoppe, milevis af sandstrande, hvor man kan slappe 100 % af, barske kyststrækninger med vilde bølger, hvor man kan windsurfe, bjerge og slugter samt det øde Camargue med vilde heste og flamingoer, hvor man kan vandre og gå på opdagelse.

Languedoc & Roussillon Top 5 Attractions
Carcassonne

Carcassonne

Tilbring dagen på fæstningens volde og vagttårne og nyd udsigten. Følg kanalen og tag på opdagelse blandt butikkerne og restauranterne eller oplev det travle marked om lørdagen. Denne smukt restaurerede, middelalderlige fæstningsby er udvalgt til at være på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Perpignan

Perpignan

Her får du en perfekt og sofistikeret udflugt med flotte alléer og elegante fortovscaféer. Den catalanske indflydelse mærkes stærk og der er masser af muligheder for at gå på opdagelse, blandt andet på museer, i Palais de la Députation, et palads fra det 15. århundrede og i byens hjerte Place de la Loge.

Aqueduc St-Clément

Aquædukt St-Clément, Montpelier

Denne imponerende 1600-tals akvædukt strækker sig mere end 800 meter med de dramatiske Massif-bjerge som bagtæppe. Godt nok er denne akvædukt ikke så berømt som Pont du Gard, men den er absolut spektakulær.

Canal du Midi

Canal du Midi

Canal du Midi er det sted der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Tag på en cykel- vandre- eller bådtur langs den grønt bevoksede kanal, forbi de romerske bebyggelser, videre forbi vinmarkerne og de historiske landsbyer og sug den afslappede franske livsstil til dig.

Grand Canyon of the Cirque de Navacelles

Den store slugt ved Cirque de Navacelles

Denne kæmpemæssige kløft, skåret ud af Vis-floden, er fuldstændig uomgængelig. Fra toppen kan du kigge ud over de barske klippeformationer, ældgamle byer, vandfald og søer og floder. Det er et fantastisk sted til vandreture.

Hvordan er vejret?