Camping ved Languedoc-Roussillon

Familieferie i Languedoc og Roussillon

Et væld af oplevelser


200 km flot sandstrand: Nyd nogle uforglemmelige dage ved Middelhavet!

Billedskøne havne: Barer og restauranter indbyder til hyggelige timers samvær.

Levende natteliv: Et af feriens højdepunkter hvis man er til fest og farver natten lang. 

Historiske borge: Udforsk de gamle og imponerende borge

Forhistoriske huler: Glæd dig til at opleve de enestående og velbevarede huler. En enestående oplevelse.

Feel Languedoc, Nimes

Mærk Languedoc-Roussillon

På en eftermiddagsudflugt til en søvnig by, dejlig mæt og med solen i ansigtet på torvet, kan du fylde lungerne med frisk bjergluft og nyde feriestemningen in de charmerende omgivelser. Du kan boltre dig i bølgerne på lavt vand eller dykke ned i dybets stille verden. Mens du nyder et glas af den lokale vin, kan du slappe af i den friske luft, der er fyldt med den fine duft af krydderurter og lavendel.

Taste Languedoc and Roussillon

Smag Languedoc-Roussillon

Man tager madlavning alvorligt på disse kanter, derfor kan et måltid kan bestå af mange retter og vare adskillige timer. Den lokale overflod af hvidløg, olivenolie og provencalske urter, gør det hele yderst delikat. Sørg for at prøve det hele lige fra cassouleten over aligot´en med sin cremede og bløde konsistens til de friskfangede østers og hummere – og glem endelig ikke at efterlade lidt plads til clafoutis´en – en sød budding – eller til nogle bløde og saftige figner, abrikoser og kirsebær.

Explore Languedoc

Opdag Languedoc-Roussillon

I Languedoc-Roussillon finder I både masser af charmerende landsbyer samt moderne badebyer med restauranter og gode shoppemuligheder. Hvis I elsker at tilbringe tid på stranden, så bliver I heller ikke skuffede - hele 200 km sandstrand venter på jer! Og så er der selvfølgelig naturen i sig selv, som absolut er værd at nævne. Glem ikke kameraet når I f.eks. tager på opdagelse i Camargue og beundrer de imponerende slugter og bjerge.

Languedoc & Roussillon Top 5 Attractions
Carcassonne

Carcassonne

Tilbring dagen på fæstningens volde og vagttårne og nyd udsigten. Følg kanalen og tag på opdagelse blandt butikkerne og restauranterne eller oplev det travle marked om lørdagen. Denne smukt restaurerede, middelalderlige fæstningsby er udvalgt til at være på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Perpignan

Perpignan

Her får du en perfekt og sofistikeret udflugt med flotte alléer og elegante fortovscaféer. Den catalanske indflydelse mærkes stærk og der er masser af muligheder for at gå på opdagelse, blandt andet på museer, i Palais de la Députation, et palads fra det 15. århundrede og i byens hjerte Place de la Loge.

Aqueduc St-Clément

Aquædukt St-Clément, Montpelier

Denne imponerende 1600-tals akvædukt strækker sig mere end 800 meter med de dramatiske Massif-bjerge som bagtæppe. Godt nok er denne akvædukt ikke så berømt som Pont du Gard, men den er absolut spektakulær.

Canal du Midi

Canal du Midi

Canal du Midi er det sted der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Tag på en cykel- vandre- eller bådtur langs den grønt bevoksede kanal, forbi de romerske bebyggelser, videre forbi vinmarkerne og de historiske landsbyer og sug den afslappede franske livsstil til dig.

Grand Canyon of the Cirque de Navacelles

Den store slugt ved Cirque de Navacelles

Denne kæmpemæssige kløft, skåret ud af Vis-floden, er fuldstændig uomgængelig. Fra toppen kan du kigge ud over de barske klippeformationer, ældgamle byer, vandfald og søer og floder. Det er et fantastisk sted til vandreture.

Hvordan er vejret?