Camping i Holland

Familieferie i Holland

Besøg Holland

Det kompakte land har så meget at byde på. Kultur, byer (store og små) og landskabet forbindes på harmonisk vis og har de bedste forudsætninger til en fremragende familieferie.
Campingpladserne i Holland virkelig populære, da vores pladser er perfekt udstyrede, ikke langt fra et væld af byer, fra Amsterdam til Bruxelles og på dørtrinnet af det pragtfulde hollandske landskab.

Explore Holland, tulip fields

Opdag Holland

Kunstelskere har masser af muligheder for at besøge museer med værker af Van Gogh, Rembrandt og andre store malere. Haag, den gamle universitetsby Leiden og det historiske Amsterdam er blot nogle af Hollands utrolig fascinerende byer. Turistmagneter er blandt andet Anne Franks hus og diamantcenteret. I modsætning hertil giver vores campingplads i Hilvarenbeek ikke kun adgang til den fantastiske safaripark Beekse Bergen, men ligger kun en kort køretur fra både Antwerpen og Bruxelles.

Feel Holland

Mærk Holland

Hvis dit billede af Holland er vindmøller, tulipaner og træsko, vil du blive overrasket. Landet er berømt for at være fladt, men det varierende landskab giver det mere dybde og karakter og huser værkerne af nogle af verdens mest elskede kunstnere. Ligesom Danmark et cyklelbegejstret land og cykelstierne er gode og fører også over de udstrakte, åbne græs- og hedemarker.

Taste Holland

Smag Holland

Det hollandske køkken er relativt internationalt orienteret. Men skulle du få lyst til en lokalret, så er poffertjes, en slags æbleskiver, serveret med en klat smør og sukker på, et godt valg. Hollænderne har deres egen akvavit, Jenever, som har en vidunderlig smag af enebær. Sidst men ikke mindst, så er Holland er hit for osteelskere.

Top 5 Highlights von Holland
Amsterdam

Amsterdam

Et af Europas kulturcentre og morsomme byer er Amsterdam, som er uendelig smuk med sine kanaler fra 1600-tallet og brostensbelagte gader. Anne Frank-huset og det usædvanlig flotte Stedelijk Museum efterlader en stort indtryk hos de besøgende.

Beekse Bergen

Beekse Bergen

Beekse Bergen er en kæmpe forlystelsespark, der dækker over mere end 400 hektar med både temapark, safaripark og zoologisk have. Med over 1.000 vilde dyr, vandcykler og minigolf er der noget at opleve for hele familien.

Delft

Delft

Delft tilbyder en række charmerende kanaler, omkranset med cafeer, brosten og historisk storhed. Her ligger også Hollands største torv. Smukke stenbroer, smalle kanaler med træer langs kanten og huse i gotisk stil står klos op ad blomsterfyldte klostre og flot udsmykkede kirkespir.

Dutch bulb fields

Tulpenfelder

Holland er berømt for sine blomster og især for tulipanerne. Nogle af Hollands flotteste blomstermarker ligger langs med vestkysten, mellem Leiden og Den Helder. Der er et væld af farver fra slutningen af marts til midten af maj.

The Hague

Den Haag

Den Haags summende energi modsiger atmosfæren med middelalderlige brostensbelagte gader, elegante herskabshuse fra 1700-tallet, brolagte gårdspladser, overdådige paladser og en tidskrævende samling af klokketårne.

Hvordan er vejret?

Holland Durchschittstemperatur
Holland durchschnittlicher Nierderschlag