Camping i Italien - Strand, Kultur og dejlig afslappet livsstil

Sol, kultur og et af verdens bedste køkkener: Italien har en særlig plads i mange danske feriegæsters hjerter. Udover Italiens smukke landskab og det gode vejr, er den afslappede sydeuropæiske stemning og italienernes gæstfrihed nogle af grundende til hvorfor Italien stadig er et yderst populært vælg, når danskerne skal holde ferie. 

✔ Man skal ikke bruge lang tid på at overveje om Italien er et godt valg: Det er altid en god idé!

✔ Nemt at køre eller flyve: Pak bilen og kør sydpå eller hop på flyet til Venedig, Pisa eller Rom.

✔ Ferie for alle: Italien er den perfekte feriedestination for alle aldre.

✔ Stort udvalg: Campingpladser fra Norditalien til Syditalien.

Tag på opdagelse i det forrygende støvleland, som er meget mere end blot pasta, pizza og amore. Det er underskønne ø- og søområder, det er imponerende små- og storbyer, det er livskvalitet i topklasse.

Campingpladser ved Adriaterhavet og Gardasøen: Populære feriemål

Camping an der italienischen Adria

Adriaterhavet - Strandferie og Venedig

Flotte sandstrande og lunt vand venter på dig ved Adriaterhavskysten! Mens de voksne slapper af og nyder solen på stranden, har børnene rig mulighed for at bygge sandslotte og soppe rundt i den flade vandkant.  En udflugt til Venedig, også kendt som "Adriaterhavets perle" er et absolut must! Oplev "La Dolce Vita": Fantastisk vejr, enestående madoplevelser og den italienske ubekymrede livsstil.

Camping ved Adriaterhavet ›
Camping am Gardasee

Gardasøen: Drømmeferien bag Alperne

Traditionelt set er Gardasøen et af danskernes foretrukne feriemål. Her er virkelig noget for alle! Udover det smukke landskab omkring søen er der alverdens aktivitetstilbud for alle aldre. Om du drømmer om en ferie med solbadning, sportsaktiviteter, kulturarrangementer, sightseeing, vandre- og cykelture: Oplev den fantastiske region omkring Gardasøen og nyd de lokale kulinariske specialiteter og italienernes gæstfrihed!

Camping ved Gardasøen ›

Camping i Centralitalien og på Elba, Sardinien og Sicilien

Camping in Mittel- und Süditalien

Toscana, Elba og Centralitalien

Toscana er både historisk og kulturelt et spændende område i Italien, men frem for alt er Toscana smuk! Besøg små, middelalderlige landsbyer og tag på dagsudflugt til Firenze, Pisa eller hovedstaden Rom. Hvis du er mere til skønne naturoplevelser, så er øen Elba det helt rigtige valg!

Camping i Centralitalien ›
Camping auf Sardinien

Sardinien - Perfekt destination til ø-ferien

På Sardinien kan du glæde dig til at opleve hvide strande med krystalklart vand langs kysten. Øen byder desuden på charmerende landsbyer og en imponerende, rå natur. Fra et historisk perspektiv er Sardinien yderst interessant med bymuren, katedralen og de gamle bygninger helt tilbage fra det 13. århundrede.

Camping på Sardinien ›
Camping auf Sizilien

Sicilien - Fantastiske strande ved det Tyrrhenske Hav

Slap af på Siciliens drømmestrande! Mange af strandene er allerede blevet tildelt Blå Flag for særlig høj kvalitet. For meget eventyrlystne turister kan en udflugt til vulkanen Etna anbefales og til de kulturinteresserede er der masser at opleve og lære om tidligere civilisationer.    

Camping på Sicilien ›