Campingferie i Italien

Når Eurocamps gæster tager på familieferie i Italien, får de al den sol og kultur, de kan ønske sig. Lufthavnene i Eurocamp-områderne er perfekt placeret for de gæster, som foretrækker at flyve frem for at køre hele vejen selv.

Italien er et land fuld af overraskelser, som giver masser af livsnydelse. Af samme årsag kommer mange af Eurocamps gæster også tilbage, om ikke andet så for at udforske nogle af landets andre regioner.

Holidays in Europe - marina in Northern Italy

Norditalien

Her i den nordlige region finder du de berømte italienske søer: Gardasøen, Idro-søen og Lago Maggiore. Et fremragende område som ikke kan diske op med skønt strand- og vandlivet, men også særligt stilfulde feriebyer. Sæt kurs mod adriaterhavet og oplev Venedigs storhed fra vandsiden.

Udforsk Norditalien ›
Villa in central Italy & The Islands

Det centrale Italien og øerne

I hjertet af støvlelandet kan du opleve Firenzes storslåede kunstværker, det kuperede landskab i Toscana og de legendariske ruiner i Rom. Tag fra fastlandet og lad dig opsluge af det smaragdgrønne vand ud for Sardiniens kyst, trodse Siciliens stenede klipper eller stresse af i en af de rolige landsbyer langs kysten på Elba.

Udforsk det centrale Italien og øerne ›

Tag på opdagelse i det forrygende støvleland, som er meget mere end blot pasta, pizza og amore. Det er underskønne ø- og søområder, det er imponerende små- og storbyer, det er livskvalitet i topklasse.