Camping på Sardinien

Familieferie på Sardinien

Besøg Sardinien

Øen byder på særligt alsidige oplevelser - forrevne, grønne landskaber, uendelige vidder af hvide og lyserøde (ja, den er god nok- lyserøde!) strande, gamle bygninger, butiksstrøg, en festival for hver måned og landsby – og så er der maden ... 

Explore Sardinia

Opdag Sardinien

Fest igennem på øen fra den ene festival til den anden, tag på vandring på bjergsiderne og på naturstierne, spadser igennem historiske byer og landsbyer, gå på opdagelse i butikker og på markeder, spring fra strand til havnerestauranter, lej en båd og cruise langs med kysten eller find en øde strand og slap af.

Sardinian coast

Mærk Sardinien

Selvom Sardinien er en del af Italien, taler lokalbefolkningen deres eget sprog og har deres egne traditioner. På øen, der nærmest har et tropisk flair, kan du også møde flamingoer i de smukke omgivelser. Lad dig synke ned i det varme sand, dyk ned i det klare, blå vand, indånd duften af urter og buske og lad dig fortrylle af mystiske, gamle civilisationer.

Sardinia seafood

Smag Sardinien

Der er nok af lækre madretter at vælge imellem på Sardinien. Nyd en pizza, pastaret, lokale kødspecialiteter eller tag ud til kysten og bestil en ret med fisk og skaldyr, der er mere end frisk. Tag på restaurant og smag de lækre retter, hvor lokale olier, krydderier og urter ofte indgår som vigtige ingredienser. Arbejd dig igennem et udvalg af lokale salamier og skænk dig selv et glas vin eller to. Salute!

Top 5 Highlights Sardinien
Alghero

Alghero

En ideal by at spadsere rundt i og betragte middelalderkirke og de snoede alléer, som ligger ned til havnen. Besøg de hyggelige butikkker og tag på bådtur og se det hele fra vandet.

Cagliari

Cagliari

Øens hovedstad, som er omgivet af nogle af de bedste strande ved Middelhavet samt store vidder af gammel saltmarsk – hjemsted for flokke af lyserøde flamingoer. Er du vild med historie, arkitektur og kunst, så tag til den gamle by. Hvis du er mere til bylivet, så smut hen på en af cafeerne, barerne eller restauranterne i marinaen.

Neptunes Grotto, Alghero

Neptuns Grotte, Alghero

Gemt imellem dramatiske klippeformationer, dukker der en grotte op, som kun kan besøges via båd. Landkrabber kan komme ned i hulen fra toppen af klipperne via ‘gedetrappen’. Husk dog på, at der er hele 656 trappetrin, når du skal forlade grotten igen. 

Porto Conte

Porto Conte Naturpark

Her kan seriøse vandrere virkelig komme langt væk fra større veje (sørg for, at du har vand og proviant med). Rejser du i et roligere tempo, kan du stadig nyde et fantastisk landskab med mere end 150 fuglearter og måske endda møde et hvidt æsel fra Asinara.

Sassari

Sassari

Sardiniens tættest befolkede by, Sassari, er også pakket med historie, kunst og kultur. Mange af bygningerne kan dateres tilbage til det 13. århundrede, deriblandt bymuren og katedralen. Hvis den ikke er gammel nok for dig, hvorfor så ikke besøge den forhistoriske trinpyramide, som stadig er i fortræffelig stand?

Hvordan er vejret?

Durchschnittstemperatur Sardinien
Durchschnittlicher Niederschlag Sardinien