Norditalien

I området, hvor Italien møder Alperne er der en magisk stemning. Ikke mindst langs bredderne af de fantastiske søer - Garda, Idro og Maggiore - de omfattende arealer af glimtende vand omgivet af feriebyer med venlige ansigter og masser af liv. Ved de befæstede byer, der leder tankerne hen på områdets turbulente fortid finder du trendy butikker samt nogle af Italiens bedste restauranter.

De italienske søers strande og moler er populære blandt entusiastiske vandsportsudøvere, som i massevis ankommer for at nyde en tur på, i eller under vandet. Kig forbi byer som Peschiera, San Vito og Bardolino, hvor du kan leje alt det udstyr, du skal bruge til windsurfing, sejlads eller kajak på det solbeskinnede vand.

Magien mærkes på hele Adriaterhavskysten, hvor historie og menneskeskabt skønhed blander sig og tager pusten fra de besøgende. Rigtig mange Eurocampere tager en dag ud af strand- og vandferien, for at blive imponeret af Venedigs majestætiske charme.

Regioner i Norditalien

Udforsk et Italien præget af vand og oplev det overdådige, majestætiske Venedig, det fantastiske Verona med sit romerske amfiteater og de velbevarede byer Bologna og Ferrara.

Læs mere om denne region ›

De berømte italienske søer – Garda og Idro – byder på smukke områder, som er åbne for alle. Slip din indre vandhund løs med sejlture og forskellige vandsportsaktiviteter, inden du sætter kurs mod nogle af de trendy feriebyer, der ligger i området omkring søerne.

Læs mere om denne region ›