Campingferie ved Adriaterhavskysten

Drømmeferie for hele familien

Flade strande: Langs Adriaterhavet finder I super, børnevenlige strande, da vandet kun langsomt bliver dybere. Hyg jer med at bygge flotte sandslotte i sandet og nyd bølgernes blide brusen, når der skal soppes lidt i vandkanten.

Lange gåture: De lange sandstrande er perfekte til romantiske gåture. I de små byer langs kysten finder I isbutikker, restauranter og barer, så en lille forfriskning er aldrig langt væk.

Venedig er lige rundt om hjørnet: Fra alle vores campinpladser er det nemt at tage på dagsudflugt til skønne Venedig.

Opdag Adriaterhavskysten

Man behøver ikke nødvendigvis at være historieinteresseret, for at blive imponeret over regionens middelalderbyer. Oplev Venedigs storhed og overdådighed, fantastiske Verona med sit romerske amfiteater og elegante bygninger samt de perfekt bevarede byer, Bologna og Ferrara.

Tag på en lille sejltur langs kysten fra Venedig til kroatiske Poreč, hvor du kan finde din helt egen strand, eller hvor du kan tage på opdagelse i Euphrasius Basilika, der er en af landets mest betydningsfulde sakralbygninger.

Mærk Adriaterhavskysten

Synk ned i Adriaterhavets lune vand eller sug lokalhistorien til dig - følg i eventyrernes, de handlendes og håndværkernes fodspor eller sæt dit eget spor langs foden af Dolomitterne. Mærk hvordan det kildrer i maven, når du glider ned ad verdens højeste vandrutsjebane. Du kan udfordre dig selv med bungeejumping og andre udfordrende aktiviteter, da du i området finder nogle af Europas største og bedste forlystelsesparker. Du kan også lade dig omslutte af freden i de kæmpemæssige underjordiske gange eller nyde feriebyernes muntre liv.

Smag på Adriaterhavskysten

Ved Adriaterhavskysten står nydelse i centrum, hvorfor du her vil kunne smæske dig i fantastisk pasta, pizza og kødsovs, frisk fisk, ost og mange forskellige slags kød. Har du samtidig en sød tand, vil du helt sikkert blive fristet af de lokale desserter Zuppa Inglese, Torta di Riso de Bologna, doughnuts og ikke mindst is. Opholder du dig på Harry's Bar i Venedig, må du endelig ikke snyde dig selv for en Bellini Cocktail eller en af de mange lækre lokale vine. På den kroatiske side af grænsen finder du fisk, krabber og andre skaldyr, trøfler, istrisk oksekød og spegeskinke. Glem derfor alt om slankekure så længe du er her!

Top 5 Highlights Adria
Aqualandia, Jesolo

Aqualandia, Jesolo

Vandlandet byder på leg og underholdning til hele familien, derunder verdens højeste rutsjebane samt Europas største anlæg til bungeejumping. Hyg jer med sjove shows, en skøn caribisk strand og mange andre attraktioner.

Lido di Jesolo

Lido di Jesolo

Byen der byder på alt, hvad en turists hjerte begærer. Her finder du både gågader, der indbyder til hyggelige slentreture samt promenader med caféer og isbarer, hvor du kan nippe til en kølig drink og suge stemningen til dig. En god måde at opleve byen, er ved at leje en cykel, hvor du bl.a. kan tage et smut hen til et fyrtårn i byen.

Murano

Murano, Burano og Torcello

Som små bikuber i Venedigs lagune ligger Murano og Burano, som er verdensberømte for produktionen af glashåndværk og kniplinger. På Burano vil du kunne nyde synet af de charmerende, farverige fiskerhuse. Engang var Torcello en af de travleste øer i Adriaterhavsområdet, hvor der blev handlet med varer fra hele verden.

Venice

Venedig

Når du besøger Adriaterhavsområdet, er Venedig et absolut must! Tag vandbussen ned langs Canale Grande og nyd de elegante og imponerende huse og paladser. Udforsk "sidegaderne" i en gondol. Bliv ét med folkemængden på Markuspladsen og Sukkenes Bro eller tag et smut over til én af de mindre, fredelige øer og gå på opdagelse dér.

Verona, Juliette's balcony

Verona

Verona emmer af historie og kultur og ikke mindst butikker! Det romerske amfiteater giver de perfekte rammer for en opera i det fri på en dejlig sommeraften. Du kan også besøge den berømte balkon, hvor Romeo tilbad sin Julie, og slentre gennem elegante gader med prægtig arkitektur samt fristende designerbutikker.

Hvordan er vejret?