Camping ved Gardasøen - overblik over vores campingpladser

Besøg de italienske søer

De skønne italienske søer har tiltrukket besøgende gennem århundreder, så uanset om I er ude efter kulturelle oplevelser eller på udkig efter fantastiske ferieoplevelser, er I kommet til det rigtige sted. Det kan være fristende at tilbringe dagene med at spise is og kigge på den storslåede udsigt fra en fortovscafé ved søen, men her er der et væld af seværdigheder og masser af steder at udforske; der er de billedskønne landsbyer Brescia, Moniga og Peschiera samt de legendariske bystater Verona, Milano og Venedig. Der er smukke nationalparker, hvor I kan fylde lungerne med den friske bjergluft, og der er månebeskinnede restauranter samt funklende marinaer, hvor du kan nyde alt godt fra havet, pizzaer, pastaretter og den lokale vin.

✓ Italiens skønne klima lige syd for Alperne

Hvis I drømmer om at holde ferie i Norditalien, og nyde det typiske italienske sommervejr, så er camping ved Gardasøen det helt perfekte valg. 

✓ Den perfekte ferie for familier og par

Takket være det store udvalg af campingpladser og forskellige slags mobilhomes og telte ved Gardasøen er der noget for en hver smag! Ferie ved den lille Lago d'Idro er f.eks. det perfekte sted, hvis I drømmer om en stille og rolig ferie. Hvis mulighed for at dyrke vandsport står højt på jeres ønskeliste, så erLago d'Idro ligeledes den perfekte feriedestination. 
 

✓ Sjov og action for adrenalinjunkies og vandsportsudøvere

Du og familien kan godt lide når der er lidt gang i den? Så skulle I tage at besøge "Gardaland", som er Italiens største forlystelsespark eller prøve kræfter med de mange vandsportsaktiviteter direkte ved Gardasøen.
 

✓ Skønne seværdigheder og oplevelser venter på jer

I området omkring Gardasøen er der masser af hyggelige små landsbyer at gå på opdagelse i. De kulturinteresserede bliver med sikkerhed begejstrede for de mange tilbud og oplevelser i regionen. 

Opdag de italienske søer

Hop om bord i en lejet motorbåd og tag en tur rundt på søerne. Tag på nogle smutture til de omkringliggende byer og landsbyer – Venedig er et must. Tag vandrestøvlerne på og udforsk naturen og landskabet på Alpernes bjergsider. Med snorkel og svømmefødder kan du undersøge, hvad der gemmer sig under vandoverfladen. Slentrende på må og få kan du bevæge dig gennem maleriske byer og landsbyer. Her kan du finde et bord ved søens bred og beundre de rige og berømtes elegante huse.

Mærk de italienske søer

Mærk solen på dit ansigt og vinden i dit hår, når du cruiser på vandet. Lad de himmelske lokale retter fylde din næse og lyt til stilheden, når du bevæger dig igennem Idro-dalen til fods. Oplev det storslåede syn af Venedig badet i solens sidste stråler. Når du med alt for stor fart og på vej mod bunden har skreget af dine lungers fulde kraft på den nervepirrende Raptor-rutsjebane, kan du dele dagens oplevelser med familie og venner, og slappe af med et glas af den velsmagende lokale Bardolino-vin.

Italian pasta, Taste The Italian Lakes

Smag på de italienske søer

I Italien er der garanti for et bredt udvalg af lækre pizzaer og velsmagende pastaretter, men netop i denne del af landet spiller søerne og fiskeriet en kæmperolle, hvorfor der er masser af spændende fiske- og skaldyrsretter at vælge imellem. Sørg for at smage den lokale specialitet: soltørret fisk. Til dessert er der selvfølgelig is! Hvad udvalget angår, er der hundredvis af forskellige slags, som du kan kaste dig over. De lokale vine er perfekt afstemte og passer perfekt til de lokale retter. Et ganske godt alternativ til vinen er den såkaldte Aperol Spritz.

Top 5 Highlights Oberitalienische Seen
Gardaland

Gardaland

I Italiens største forlystelsespark kan man få et adrenalinkick og opsøge ekstreme gys på de nervepirrende rutsjebaner 'Space Vertigo' og 'Magic Mountain'. Besøgende med lidt mere afdæmpede gemytter kan nøjes med at prøve ’River rapids’ eller opleve '4D Ice Age Show'. I parken er der også et fantastisk akvarium.

Garda boat trips

Bådture på Gardasøen

Uanset om du begiver dig ud på et afslappende bådtur eller vælger at stige ombord på en af de hurtigere hydrofoilbåde eller katamaraner, vil du på en bådtur få en helt anderledes oplevelse af søerne og bjergene og opdage en bred vifte af områdets skjulte perler.

Desenzano del Garda

Desenzano del Garda

Desenzano del Garda er Garda-søens største by, men fremstår alligevel smuk og uberørt. Den gamle bydel er med den pittoreske Malvezzi-plads og den storslåede domkirke værd at udforske, og havnen er med dens smukke omgivelser et ideelt sted at slappe af og labbe atmosfæren i sig.

Arena di Verona

Arena di Verona

Skulle det ikke lykkes at skaffe billetter til operaen, kan det stadig varmt anbefales at nyde dette betagende amfiteater, som har plads til 15,000 mennesker.

Verona

Verona

Denne smukke middelalderby er fyldt med stilfuld arkitektur og betagende romerske ruiner. Prøv at få fat i nogle billetter til operaen i den romerske arena fra det 1. århundrede e.Kr. Tag ikke hjem uden at besøge Casa di Giulietta på Via Cappello, som er bagtæppet for den berømte balkonscene i Shakespeares 'Romeo og Julie'.

Hvordan er vejret?