Camping i Østrig

Familieferie i Østrig

Besøg Østrig

Oplev de helt fantastiske kulisser bag film, som ”Sommer i Tyrol”. Hvis du har mod på at gøre tingene lidt anderledes, så vil du kun elske at holde din Eurocamp-ferie i Østrig. Denne smukke alpenation er et land fyldt med storslåede klippemassiver, krystalklare bjergsøer, uendeligt strømmende floder, frodige og grønne enge, duftende skove og dækket af et tykt tæppe af blomster sommeren igennem. 

Kun en kort køretur i den sydlige retning fra Salzburg ligger Sportcamp Woferlgut, perfekt beliggende til at udforske det bedste, som Østrig har at byde på. Tyroler-bjergenes sneklædte tinder ligger lige i nærheden, og det samme gør Innsbruck, hovedstaden i Tyrol.

Explore Austria, Zell am See

Opdag Østrig

Det er en fantastisk destination for en eventyrlig familieferie. Om sommeren er det et paradis for gå- og vandreture, mountainbikes, kano og fuglekiggeri. Med over 1,000 søer er det enhver lystfisker og vandsportsentusiasts vildeste drøm. Om vinteren er det stedet at snowboarde og stå på ski. Men måske er der i virkeligheden mere kultur end natur at hente i Østrig; her er rigt ornamenteret arkitektur og museer, hvor man kan møde nogle af verdenshistoriens største giganter indenfor musik, kunst, økonomi, naturvidenskab.

Feel Austria

Mærk Østrig

Det maleriske Tyrol er fyldt med nydelige og farverige landsbyer, huse med deres flotte vindueskarme og særprægede kirker. Selvom det er landskabet, der ved første øjekast virkelig imponerer, så finder man i Tyrol også storslåede byer med rigt ornamenterede domkirker, spektakulære springvand og billedskønne bygninger i en vild blanding af romansk, renæssance, barok og rokoko-stil, man ellers kun ser på postkort. Tyrol er også uovertruffen, hvis du er ude efter en sommerskiferie – på skiløjperne ved Kaprun er der sne året rundt.

Taste Austria

Smag Østrig

Tyrolsk madlavning er solid, ligesom i de fleste andre bjergrige områder og bliver serveret i gavmilde portioner med masser af tungt tilbehør og pølser - og selvfølgelig kommer man ikke udenom den berømte Wienerschnitzel. Kaffekulturen i Østrig er verdensberømt, og dem med en sød tand kan begynde at glæde sig til det uovertrufne wienerbrød, chokoladerne og den vidunderlige ‘Apfelstrudel mit Schlag’ (æblekage med flødeskum).

Öterreich Top 5 Attraktionen
Innsbruck, Golden Roof

Innsbruck

Denne arkitektoniske perle ligger med sine udsøgte bygninger i gotisk, renæssance og barok-stilarter midt i et barskt klippelandskab. Du kan opleve Goldenes Dachl (det lille gyldne tag) og den fornemt dekorerede bygning, Helblinghaus, som mest af alt ligner en bryllupskage.

Katschal Valley

Katschtal-dalen

På hele det europæiske kontinent er Kaschtal-dalen nok den bedst bevarede hemmelighed. Her er en storslået udsigt uanset, hvilken vej du kigger. Eurocampere, som holder ferie på campingpladsen Bella Austria får fuld nydelse af Kaschtal-dalen.

Krimmler waterfalls

Krimmler vandfaldene

Krimmler vandfaldene er beliggende i nationalparken Hohe Tauern og er med sine 380 meters lodrette fald Østrigs største vandfald samt verdens femtestørste. Oplev vandfaldene helt tæt på fra den omhyggeligt anlagte vandresti.

Salzburg

Salzburg

Byen er på UNESCOs liste over verdens kulturarv og er med sin barokke arkitektur i den gamle bydel samt med de pragtfulde Alper i baggrunden et mageløst sted. Her kan man opleve en storslået domkirke og det 900 år gamle slot, Hohensalzburg.

Seefeld, Tyrol

Seefeld, Tyrol

Med en beliggenhed midt i et smukt naturreservat har Seefeld hele to gange været vært for vinter-OL. Terrænnet egner sig både til begyndere (også dem, der aldrig har prøvet at stå på ski før) og til øvede skiløbere. Hvis det er lidt varmt i vejret, er området perfekt til en vandretur i naturskønne omgivelser.

Hvordan er vejret?

Durchschnittstemperaturen Österreich
Durchschnittliche Niederschläge Österreich