Camping i Portugal

Familieferie i Portugal

Besøg Portugal

I Portugal finder du en storslået kystlinje mellem glitrende, dybblå have og den absolut lækreste fisk. Den portugisiske arv består af kraftige skaldyrsretter, såsom Caldeirada de Peixe, bacalhau og delikate dampede muslinger. Bacalhau er saltet torsk, som efter sigende kan tilberedes på 365 forskellige måder – én til alle årets dage. Dertil nydes nogle af de bedste portugisiske vine, såsom Douro og Vinho Verde. Efterfølgende kan man afslutte med en af de mange lækre portvine.
Eurocamp tilbyder dig muligheden for at holde ferie på den populære Algarvekyst eller på den mere fredelige vestkyst. Campingpladserne ligger blot en kort gåtur fra fantastiske strande og windsurfing ved Atlanterhavet. Pladsen Guincho ligger tæt på lufthavnen i Lissabon, mens pladsen Quarteira ved Algarvekysten ligger ved lufthavnen i Faro. Hvis du ikke er i tidspres, så kan du gøre som mange af vores andre Eurocampister vælger at gøre, nemlig at køre hertil igennem Spanien.

Western Portugal, Gunicho Beach

Det vestlige Portugal

Den vestlige del af Portugal ligger i de fortryllende landskaber, fremragende strande og de beste betingelser for at windsurfe. Derudover er denne landsdel også berømt for sine kunstskatte, sit krystal og en madlavningstradition, der er opstået i harmoni med havet. Den fantastiske rødvin ved navn Bairrada fremstilles lokalt.

Portugal top 5 attractions
Lisbon

Lissabon

Portugals hovedstad er en særdeles fantastisk by. Belém-tårnet er byens vartegn og har våget over Lissabons havn siden begyndelsen af 1500-tallet. Tårnet er nu også optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

National Palace of Mafra

Palácio Nacional de Mafra

Paladset er en bombastisk barokbygning og et af de største i hele verden. Men det er ikke bare et palads. Det er også kendt under navnet Mafra-konventet og til komplekset hører også et kloster, et bibliotek samt en basilikakirke.

Pena National Palace, Sintra

Palácio da Pena

Nationalpaladset Palácio da Pena er et eventyrslot, som ligger i byen Sintra. Paladset er en god blanding af af skæve arkitektoniske stilarter og ligger omgivet af et fabelagtigt skovområde. Fra paladset har du den perfekte udsigt over Parque de Pena og havet.

Óbidos

Óbidos

I Óbidos kan du få en smagsprøve på det ægte Portugal. Byen var engang maurisk, men kom efterfølgende under herredømme af skiftende portugisiske dronninger. Byen omkranses af en middelalderfæstning og prydes af både et maurisk slot og mange smukke kirker.

Parque Natural da Ria Formosa

Parque Natural da Ria Formosa

Flora, fauna og historie eksisterer side om side i denne smukke nationalpark. Rundt omkring i landskabet ligger der romerske ruiner og mange havfugle kommer til parken for at yngle. Man kan opleve stedets naturskønhed og de endeløse strande blot 10 km fra Quarteira-campingpladsen.

Hvordan er vejret?