Camping i Schweiz

Familieferie i Schweiz

Besøg Schweiz

Krystalklare søer, underfulde bjergtinder, eventyrslotte og eventyrlandsbyer og utrolige kabel- og bjergjernbaner. Hvor ellers end i Schweiz kan man opleve alt dette?

Explore Switzerland

Opdag Schweiz

Schweiz er et paradis for skiløbere, men også i det milde sommervejr, er der mulighed for at stå på ski, hvis bare man kommer højt nok op. I Schweiz er der også mulighed for at opleve fabelagtige karnevaler, stilfulde kursteder, sofistikerede byer og rundt regnet 36.000 km flodveje (og masser af søer). Vandreture, cykelture og bilture er alle fantastiske måder at komme omkring på, men hvis du har lyst til at give den en ekstra ferieskalle, så er der mulighed for at se det hele fra oppe fra med en tur i en luftballon.

Feel Switzerland, Bern

Mærk Schweiz

Selvom de snedækkede bjergtinder i sig selv er et af Europas største og mest spektakulære tilløbsstykker, så er der meget at opleve længere nede på jorden. Her er glitrende søer, blomsterbestrøede enge, slotte, kirker og kønne landsbyer med vinduesrammer, der nærmest eksploderer i farver. Man kan udforske bjergene i bil, til fods eller med bjergjernbanerne og kabelbanerne, hvor man på uforglemmelig kan blive transporteret til bjergets top.

Taste Switzerland

Smag Schweiz

Det er her müeslien er opfundet, men lad ikke det afskrække dig. Schweizisk madlavning har elementer af både den franske, den tyske og den italienske tradition i sig: kartoffelretten Rösti, de krydrede pølser og kalvekødet og friskfanget fisk ses ofte på menukortet. Emmentaler- og Gruyere-oste finder man overalt - også i den uomgængelige fonduegryde. Willisauer Kirsch er den idelle digestif efter et kraftigt måltid. Vidste du, at denne spiritus – fremstillet på moreller – er den eneste type alkohol, der er tilladt at tilsætte Schwarzwalder Gateuaen?

Schweiz Top 5 Highlights
Château de Chillon

Château de Chillon

Slottet er beliggende nær Montreux ved bredden af den storslåede Genevesø lige ved foden af Alperne. Det består af 100 bygninger, fangekældre, slotspladser og kæmpe sale. Far vild i genskinnet fra denne arkitektoniske perle.

Geneva

Geneve

I Geneve kan man opleve det storslåede springvand, Jet d’Eau, skyde sine stråler over 150 meter i vejret. Længere nede mod jorden finder man søpromenader, livlige sidegader, elegante butikker og afslappende parker. I byen kan man også opleve mange glimrende museer og kunstgallerier.

Interlaken

Interlaken

Interlaken har den perfekte kulisse til et bjergeventyr. For at udforske de tre majestætiske tinder og det omgivende landskab kan man benytte sig af bjergjernbanen, kabelbanen samt sæde- og skiliftene. Der er bakker, der skal bølges, og stier, der skal følges – såvel som ekstreme sportsgrene – såsom paragliding - der kan afprøves.

Jungfraujoch

Jungfraujoch

Det imponerende bjerg, Jungfraujoch, kalder med sit bjergekko – når du vælger at svare, vil du få brug for assistance fra kabelbanen og bjergjernbanen ved Schynige Platte. Turen topper på toppen – her slutter en af de mest opløftende og medrivende rejser, man overhovedet kan forestille sig.

Leukerbad

Leukerbad

Leukerbad er et af Europas fremmeste termalbade med intet mindre end 10 forskellige spabade – alle vidunderligt afslappende og opfriskende. Når du er færdig med den kærlige behandling, kan du opleve det fantastiske bjerglandskab.

Hvordan er vejret?

Schweiz Durchschnittstemperatur
Schweiz Durchschnittliche Niederschläge