Campingferie i Spanien

Spanien er meget mere end blot en perlerække af fantastiske strande. Spanien er med god grund et yndet rejsemål for de solglade turister, men det er også et land, som er rigt på kultur og som byder på masser af arkitektur og historie. Med andre ord er der masser at give sig til, når du er på campingferie i Spanien. For hver populær sandstrand findes der en smuk bjerglandsby. Og for hver skjult bugt findes der en pittoresk fiskerby. Uanset om du er til eventyr eller afslapning, finder du det, du søger, på et af de fem Eurocamp-områder i Spanien.

Vidunderlige Spanien: gyldne sandstrande, skjulte bugter og maleriske fiskerbyer

Regioner i Spanien

Langs med kysten er der knap 2000 store og små smukke sandstrande. Forkæl dig og familien ved et bord fyldt med lækre tapas i en af regionens mindre og større levende feriebyer.

Læs mere om denne region ›

Lidt væk fra sandstrandene ved Costa Dorada finder du det historiske, traditionelle Spanien ligge side om side med det glamourøse og trendy Sitges i nærheden af storbyen Barcelona.

Læs mere om denne region ›

Bjerge med sne på toppen, dybe huler, som emmer af mystik og store, åbne arealer. Uanset i hvilken retning, du kigger, er Costa Verde vildt, smukt og, frem for alt, grønt!

Læs mere om denne region ›