Camping ved Costa Brava

Familieferie i Costa Brava

Besøg Costa Brava

Spaniens vilde kyst har meget at byde på – endeløse lange strande, billedskønne fiskebyer og nogle af verdens smukkeste byer. Costa Brava ligger i den nordøstlige del af landet, hvor der befinder sig nogle af de mest populære campingpladser. For de solglade turister er dette sted den perfekte feriedestination.

Explore Costa Brava

Opdag Costa Brava

Lang med kysten er der næsten 2.000 (store og små samt ensomme og propfyldte) strande at vælge i mellem. Vær ét med naturen i det uspolerede landskab, i de utallige fantastiske botaniske haver og i en af de fem nationalparker. Dyk ned i regionens historie, kultur, musik og kunst.

Taste Costa Brava, Pinchos

Smag Costa Brava

Det catalanske køkken er berømt for deres tapasanretninger - brød med olivenolie, krydret catalansk pølse, fisk i massevis direkte fra havet (deriblandt specialiteterne dragehovedfisk og havtaske), friskt frugt og grøntsager – her får du det perfekte miks af det franske og spanske køkken.

Feel Costa Brava

Mærk Costa Brava

Costa Brava byder ikke kun på sol, strand og varme, men også kultur og byliv. Tag ind til Barcelona og oplev museer, overdådige kirker og samt hyggelige områder med mange restauranter – en by, som altid er et besøg værd.

Costa Brava top 5 attractions
Peratallada

Peratallada

Oversat hedder byen noget i stil med ”afskåret sten” eller ”afbrækket klippe”. I centrum står et slot fra 11. århundrede samt den romanske kirke Sant Esteve, som gør den til en meget mindeværdig middelalderby. Særligt mange kommer hertil på grund af de populære strande og de hyggelige restauranter samt kunstgallerier.

Medes Islands

Medes øerne

Dyk ned I en imponerende undersøisk verden ved Medes øerne og oplev den smukke flora og fauna i et af Europas vigtigste marinereservater. Selvfølgelig er der også mulighed for at tage en båd med glasbund og se havdyrene derigennem.

Dalí Museum

Dalí Museum, Figueres

Forbered dig på en sand surrealistisk oplevelse i Dalí Museet. Beliggende i det gamle stadsteater i Figueres, vil udstillingen udfordre din sanseopfattelse med de mest fantastiske malerier, fotos, skulpturer og opsætninger, du nogensinde vil støde på. Vores tip: kom tidligt for at undgå kø.

Girona

Girona

Iagttag byen fra den perfekt bevarede romerske bymur og fortab dig i den snoede labyrint i det jødiske kvarter, der stort set står uændret siden det femtende århundrede. Gå en tur til katedralen, og det arabiske badehus og gå på opdagelse igennem de brolagte gader i det gamle kvarter i Girona.

Barcelona

Barcelona

Gå igennem Gaudí’s ufærdige mesterværk, La Sagrada Familia katedralen, eller hyld nogle af verdens største fodboldspillere på Camp Nou - hjemmebane for FC Barcelona. Derudover er Barcelona en god by at tage på shopping i, for derefter at hvile benene på en café på Ramblaen, hvor gadekunsterne udfolder sig.

Hvordan er vejret?