Camping ved Costa Brava

✓ Camping i Costa Brava: Sæsonen spænder vidt

Smukke Costa Brava i Spanien er især attraktiv for campinggæster takket være dets imponerende kystlandskab. Afslapning på stranden kan starte allerede i maj og slutter normalt først i oktober - med lidt held først i november. Selv da, bl.a. i Lloret de Mar, kan vandtemperaturen stadig være lune 20 grader.

  • Maj med 20-22°C og 17-19°C vandtemperatur
  • Juni med 24-26°C og 21°C vandtemperatur
  • Juli med 28-30°C og 23°C vandtemperatur
  • August med 26-28°C og 24°C vandtemperatur
  • September med 24-26°C og 23°C vandtemperatur
  • Oktober med 21-23°C og 21-22°C vandtemperatur

✓ Familieferie i Costa Brava

Der er ingen risiko for at komme til at kede sig i Costa Brava. De smukke strande er særligt populære på solrige dage. Både børn og voksne kan slå sig løs og prøve en lang række (vand)sportsaktiviteter. De forskellige forlystelsesparker i Costa Brava giver en afveksling fra strandlivet. Vandlandet Aquabrava, som både byder på en masse sjove vandrutsjebaner og mulighed for afslapning, er et sikkert hit hos både store og små. Water World nær Lloret de Mar og vandlandet Aquadiver i Platja d'Aro er også et besøg værd. Besøg også den fascinerende sommerfuglepark i Empuriabrava eller den botaniske have i Marimurtra. 
Explore Costa Brava

Opdag Costa Brava

Lang med kysten er der næsten 2.000 (store og små samt ensomme og propfyldte) strande at vælge i mellem. Vær ét med naturen i det uspolerede landskab, i de utallige fantastiske botaniske haver og i en af de fem nationalparker. Dyk ned i regionens historie, kultur, musik og kunst.

Taste Costa Brava, Pinchos

Smag Costa Brava

Det catalanske køkken er berømt for deres tapasanretninger - brød med olivenolie, krydret catalansk pølse, fisk i massevis direkte fra havet (deriblandt specialiteterne dragehovedfisk og havtaske), friskt frugt og grøntsager – her får du det perfekte miks af det franske og spanske køkken.

Feel Costa Brava

Mærk Costa Brava

Costa Brava byder ikke kun på sol, strand og varme, men også kultur og byliv. Tag ind til Barcelona og oplev museer, overdådige kirker og samt hyggelige områder med mange restauranter – en by, som altid er et besøg værd.

top 5 regional highlights and things to see
Peratallada

Peratallada

Oversat hedder byen noget i stil med ”afskåret sten” eller ”afbrækket klippe”. I centrum står et slot fra 11. århundrede samt den romanske kirke Sant Esteve, som gør den til en meget mindeværdig middelalderby. Særligt mange kommer hertil på grund af de populære strande og de hyggelige restauranter samt kunstgallerier.

Medes Islands

Medes øerne

Dyk ned I en imponerende undersøisk verden ved Medes øerne og oplev den smukke flora og fauna i et af Europas vigtigste marinereservater. Selvfølgelig er der også mulighed for at tage en båd med glasbund og se havdyrene derigennem.

Dalí Museum

Dalí Museum, Figueres

Forbered dig på en sand surrealistisk oplevelse i Dalí Museet. Beliggende i det gamle stadsteater i Figueres, vil udstillingen udfordre din sanseopfattelse med de mest fantastiske malerier, fotos, skulpturer og opsætninger, du nogensinde vil støde på. Vores tip: kom tidligt for at undgå kø.

Girona

Girona

Iagttag byen fra den perfekt bevarede romerske bymur og fortab dig i den snoede labyrint i det jødiske kvarter, der stort set står uændret siden det femtende århundrede. Gå en tur til katedralen, og det arabiske badehus og gå på opdagelse igennem de brolagte gader i det gamle kvarter i Girona.

Barcelona

Barcelona

Gå igennem Gaudí’s ufærdige mesterværk, La Sagrada Familia katedralen, eller hyld nogle af verdens største fodboldspillere på Camp Nou - hjemmebane for FC Barcelona. Derudover er Barcelona en god by at tage på shopping i, for derefter at hvile benene på en café på Ramblaen, hvor gadekunsterne udfolder sig.

Hvordan er vejret?