Camping ved Costa Dorada

Familieferie i Costa Dorada

Besøg Costa Dorada

Bag den sanddækkede kyststrækning (også kaldet Spaniens guldkyst) ved Costa Dorada ligger en verden af kontraster. Det gamle og traditionelle Spanien står side om side med det noget særprægede Catalonien. Området byder både på masser af fantastiske bjerge, vådområder samt alsidig arkitektur og kunst i centrum af byen. Foretrækker du fred og ro, er der Cambrils endeløse strande og klosteret Escaladei.

Denne destination er meget populær hos mange Eurocampere, da man relativt hurtigt og billigt kan komme hertil via Barcelonas lufthavn. Vores campingpladser ligger i nærheden af PortAventura, som er en af Europas største forlystelsesparker.

Feel Costa Dorada, Barcelona

Mærk Costa Dorada

Mærk Barcelonas og Sitges summen og freden i bjergene og de gyldne strande. Ligeledes er Salou en meget populær kystby, ikke at forglemme de mange småbyer i området som f.eks. Cambrils. Sans kreativiteten bag arkitekturen og udstillingerne i gallerierne og museerne. Træd tilbage i tiden til det gamle Rom eller kig ind i den særprægede fremtid i Casa Milà. Dyk ned i Middelhavets klare, varme vand eller lad dig kaste i fra den højeste vandrutsjebane. Catalanerne elsker sjov og det er der masser af i de utallige forlystelses- og vandparker, fiestas og festivaller.

Taste Costa Dorada, Gambas tapas

Smag Costa Dorada

Der er masser af lækre specialiteter fra havet på menuen i Costa Dorada, deriblandt zarzuela, den lokale fiskestuvning med stegt eller grillet fisk direkte fra middelhavet tilsat masser af krydderurter og sherry. Vil du gerne prøve mange forskellige ting, kan du arbejde dig igennem tapasmenuen med små lækre portioner af kød, fisk og grøntsager tilberedt på mange forskellige måder og nyd dertil et glas af en af de lokale vine. Er du vin- eller cavaelsker, så tag forbi en af de livlige såkaldte xampanyerias, hvor du kan bestille en bocadilla (sandwich) ledsaget af et glas eller to af den lokale cava.

Expole Costa Dorada, Monserrat

Opdag Costa Dorada

Den smukke flora og fauna kan opleves i Ebro Delta National Park. En dagstur til Tarragona vil tage dig tilbage til det gamle Rom eller middelalderen med byens smukt bevarede bygninger. Midt i regionen ligger Barcelona med sin unikke stemning, særprægede arkitektur og ikoniske bygninger, som f.eks. Sagrada Familia katedralen. Med kabelbanen retning Montserrat kan den mystiske stemning og det dramatiske landskab samt udsigten nydes i fulde drag.

Costa Dorada Top 5 Attractions
Sitges

Sitges

Denne trendy internationale ferieby er en vellykket blanding af gamle gader, modebutikker og barer. Her finder man både kunstnere samt velhavende Spaniere nyde sommersolen. Et fantastisk oplagt sted at tage på strandhygge familien og venner på stranden, nyde en frokost med alt godt fra havet, tage på shopping og danse igennem natten.

Port Aventura

PortAventura forlystelsespark

Denne spektakulære forlystelses- og vandpark er et hit i familieferien. Parken er propfyldt med forlystelser, attraktioner og vandrutsjebaner med fem forskellige landetemaer: middelhavskysten, Polynesien, Mexico, Kina samt den vilde vesten.

Penedès vintur

Penedès er der, hvor den største del af Spaniens vinproduktion sker og hjemsted for nogle af Spaniens fineste vine og cavas produceret af Torres, Freixenet og Codorníu. Enhver vinelsker, der opholder sig i regionen burde tage en tur rundt på vingårdene og prøvesmage et glas eller to.

Cambrils

Cambrils

Her har du masser af plads til at udfolde dig og nyde strandlivet. Ved denne hyggelige kystby finder nemlig en 9 kilometer lang smuk sandstrand med mange strandrestauranter. Mange steder langs med denne strand vil du finde det Europæiske blå flag, som er et bevis på badevandets høje kvalitet.

Tarragona

Tarragona

Tarragona er berømt for sin storslåede romerske og middelalderlige fortid. De romerske ruiner af den daværende by Tarraco er sågar kommet på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I dag er Tarragona en sprudlende fiskerhavn med en storslået katedral samt Cataloniens største byhule.

Hvordan er vejret?