Camping ved Costa Verde

Familieferie i Costa Verde

Besøg Costa Verde

Høje snedækkede bjerge, dybe mysteriøse huler og store åbne vidder. Uanset hvilken måde du ser det på, er Spaniens Costa Verde vild, smuk og mest af alt grøn (deraf også områdets navn: Costa Verde = grøn kyst)! Beliggende imellem bjergene og Atlanterhavet, er Costa Verde spækket med elegante kystbyer og billedskønne middelalderbyer omgivet af flot natur. Her har turister både mulighed for at nyde roen i de endeløse strande og bjergkløfter eller nyde bylivets fest og farver.

Feel Costa Dorada

Mærk Costa Verde

Indånd den friske luft fra bjergene, duft den aromatiske granskov og mærk skumsprøjtet fra Atlanterhavet. Udsigten fra de forrevne bjergtoppe er uforglemmelig og den stemningen i de forhistoriske huler og de smalle brolagte gader er fremragende. Her kan man høre alt skøn musik fra festivalerne, fremmede sprog samt fornemme stilheden fra bjergkløfterne.

Taste Costa Verda, paella

Smag Costa Verde

Bliv forført af traditionelle, rustikke måltider og tallerkener fyldt med dampende stuvninger, tørret kød og lokalt fangede fisk. Prøv den autentiske Fabada, en klassisk gryderet med bønner og svinekød. Snack de såkaldte pintxos – en form for tapas med kød, fisk, buddinger eller den pikante lokale blåskimmelost – alt sammen formet som små spiselige kunstværker. Sluk dertil tørsten med lokale tørre æblecider.

Explore Costa Verde

Opdag Costa Verde

I Costa Verde har turister muligheden for en aktiv ferie. Tag på klatre- eller vandretur over bjergstierne på Picos de Europa. Nyd naturen med en omgang ponyridning eller en tur på golfbanen. Dem der er glade for strand- og vandaktiviteter kan udfolde sig på de ofte mennesketomme lange strande. Udforsk regionens historie, kunst og kultur i de traditionelle gamle byer og bliv henrykket af en fantastisk modernistisk arkitektur.

Costa Verde Top 5 Attractions
Santander

Santander

Denne travle havneby med dejlige sandstrande, skønne restauranter, butikker og markeder lever særligt op under den årlige musik- og dansefestival. Det kongelige sommerpalads med de velplejede haver er en fryd for øjet. Børnefamilier er særligt begejstret for det maritime museum, hvor der befinder sig et gigantisk skelet af en hval.

Guggenheim Museum

Guggenheim Museum

Bygningen i sig selv er allerede et besøg, da den gælder for at være et af de mest fantastiske arkitektoniske værker i verden. De høje besøgstal er bevis på, at dette museum er i besiddelse af banebrydende og tankevækkende moderne kunst, som den kunstelskende kan bruge timevis på at beskue.

Noja

Noja

Det er en af de smukkeste byer på Costa Verde med bygninger der daterer helt tilbage til 978 e.Kr. Byen er beliggende imellem bugten El Brusco og Quejo udmundingen med en af de fineste strandstrækninger i hele Kantabrien.

Bilbao

Bilbao

Denne summende havneby er et eklektisk miks af gammelt, nyt og futuristisk og er den største by i Baskerlandet. Guggenheim museet er absolut et besøg værd med dets unikke arkitektur og samling af moderne kunst. Foretrækker du mere det traditionelle Spanien, er den gamle by med butikker, tapasbarer og Museu de Bellas Artes lige noget for dig.

Picos-De-Europa

Picos de Europa

Seriøse vandrere og klatrere vil elske de dybe huler og tårnhøje bjergtinder med de klipperevne kløfter, søer og vandfald. Den letteste vej til toppen af bjerget er dog med kabelbanen, der kører de besøgende 1.800 m op til toppen, hvor de kan opleve panoramaet over det sydvestlige Santalina.

Hvordan er vejret?