Camping i Tyskland

Familieferie i Tyskland

Besøg Tyskland

Hvorfor køre langt væk, når du har et fantastisk rejsemål lige over grænsen. Tyskland er med sin slående skønhed, sin historie- og kulturrigdom absolut et besøg eller to værd.
Det smukke landskab er lige så alsidigt, som landet i sig selv: øer, sandstrande, floder, gigantiske skovområder og fladt i norden samt høje bjerge i den sydlige del af landet. Tyskland er en populær campingdestination og Eurocamp er at finde på tre campingpladser i utrolig smukke naturomgivelser: i Wietzendorf ved Lünerburger Heide i Nordtyskland, i Herzbolzheim i Schwarzwald og i Lindau ved Bodensee – begge to i Sydtyskland.

Explore Germany, Triberg falls

Opdag Tyskland

Tyskland er med rette et yndet mål for campingister – her finder man et landskab der fuldt ud er på højde med det, man finder i nabolandene Schweiz og Østrig. Alle regioner har deres helt egen charme. Bodensee er kendt for sine frugtplantager, hvorimod Schwarzwald er kendt for de dybe skove. Lüneburger Heide i Niedersachsen er et af de ældste kulturlandskaber i Tyskland, hvilket tiltrækker mange besøgende.

Feel Germany, Neuschwanstein Castle

Mærk Tyskland

Slå dig løs i de pulserende byer med den vidunderlige arkitektur, de fabelagtige shoppingmuligheder og det fantastiske natteliv. Lad dig fortrylle af de middelalderlige landsbyer og traditionelle vindistrikter, hvor du kan opleve festivaler og smage på egnsretter samt specialiteter. Oplev den tyske romantik på slottene, på paladserne og i klostrene. Det maleriske landskab er perfekt til en gåtur eller til bare at slappe af og nyde synet.

Taste Germany, schnitzel

Smag Tyskland

Det tyske køkken hælder mod det solide og der meget mere end store øl og saltkringler. Hver region har sine egne specialiteter. Prøv wienerschnitzelen og gullaschen, en kraftig suppe med oksekød, bacon, cayennepeber og drik en hvedeøl dertil. Og hvis øl ikke lige er din kop te, så er der masser af fantastiske tyske hvidvine, man kan prøve. Campister med hang til varm mad i frokostkurven, kan tage en wok med på skovturen til Schwarzwald.

Niedersachsen

Lüneburger Heide ligger i Niedersachsen, hvis landskab og små hyggelige byer er ganske fascinerende. I området er der masser at give sig til, derunder en fuglepark, Serengetiparken med vilde dyr og sommerlandet Heidepark. Derudover forsøger man at udvinde olie fra område, hvilke man blandt andet kan lære om i rundvisninger og oliemuseet i Wietze.

Schwarzwald

Schwarzwald er verdensberømt for sin kirsebærtærter og sine kukure, men den sande skønhed ligger aflejret i det dramatiske landskab og det fantastiske sceneri. Her er tæt skov og strålende grønne søer, bølgende bakkelandskaber, barske klipper og højtliggende sletter. Efter en hård og oplevelsesrig dag kan du slappe af i en af områdets berømte kurbyer, såsom Baden-Baden, og man kan opleve de mange skønne bygninger i den smukke, gamle by Rottweil.

Bayern

Det smukke Bayern er med sine glitrende søer, sine dybe skove og eventyrslotte nok en af de mest tilbagelænede af de tyske delstater. Det majestætiske slot Neuschwanstein er måske nok det mest kendte, men absolut ikke det eneste, der er værd at besøge. Bayern er absolut Tysklands drømmeregion for aktive turister, der elsker udendørslivet. Her finder du hele 40.000 km afmærkede vandrestier.

Top 5 Highlights Deutschland
Europa Park

Europa Park, Rust

Ca. 13 km fra Herzbolzheim i Schwarzwald ligger Tyskland største forlystelsespark. Der er garanti for skrigende gys, nervepirrende forlystelser og forestillinger i verdensklasse. Der er over 100 Attraktioner for både store og små.

Freiburg

Freiburg

Gå ikke glip af den middelalderlige domkirke eller ‘Bächle’, som er en række smalle kanaler, der leder vandet fra Dreisam-floden. Hold øje med fortovet og brostenene, der er dekorerede med charmerende mosaikker.

Neuschwanstein castle

Neuschwanstein

Dette absolutte eventyrslot blev bygget på foranledning af den gale konge, Ludvig d. II af Bayern, som døde under mystiske omstændigheder før det stod færdigt. Kongens død er aldrig blevet helt opklaret, men hans slot er fortsat en kæmpe turistmål på egnen.

Stuttgart

Stuttgart

En ypperlig sydtysk by med storslåede slotte og strålende pladser. Besøg Neues Schloss, et af verdens fineste barokpaladser samt det berømte Kunstmuseum.

Black Forest Nature Reserve

Naturreservatet i Schwarzwald

Her finder man muligvis de mest maleriske landskaber i hele landet. I Schwarzwald ligger to af landets største naturreservater – så stort et område, at man kan tage på rundtur i bus eller i tog. Baden-Baden er områdets kulturelle centrum og hjemsted for de verdensberømte termalbade.

Hvordan er vejret?

Durchschnittstemperatur Deutschland
Durchschnittliche Niederschläge Deutschland