Byferie for familier og par

European city breaks, Eurocamp holidays near a city

Hvis du leder efter en ferie, der stimulerer alle sanser, er det en god idé at bo på en af vores campingpladser i nærheden af en spændende storby!

Hvorfor ikke både benytte de mange faciliteter, swimmingpools og legemuligheder på campingpladsen og tage på shopping- og sightseeingtur i Europas storbyer? Camping tæt på by er en fantastisk kombination mellem afslapning og oplevelse!  Nogle af vores mest populære campingpladser ligger i nærheden af kulturelle hovedstæder og travle havnebyer. 

 

 Find din yndlingscampingplads i nærheden af storby

Paris er bestemt en af Europas smukkeste hovedstæder, og Disneyland Paris er en anden attraktion, der får børns hjerter til at slå hurtigere. Den unikke laguneby Venedig kaldes med rette en perle og er ikke kun populær blandt romantikere. Den unikke laguneby Venedig kaldes med rette en perle og er ikke kun populær blandt romantikere.

Rom er stadig et samlingssted for gamle og moderne vidundere, og Barcelona er fuld af kreativ energi. Hvis du leder efter en ferie, der vil stimulere alle dine sanser, er det oplagt at bo på en af vores campingpladser i nærheden af en fængslende europæisk by. 

 

Ikke alle byer har glemt deres rødder. Der er mange steder, hvor historie stadig er allestedsnærværende; hvor et virvar af brostensbelagte gader fører til århundredgamle katedraler, pladser foret med platantræer eller spektakulære romerske ruiner.

Ferie foran en historisk kulisse:


Bliv forundret ...

over det solardrevne lysshow og lyden af ​​vind- og bølgedrevet havorgel ved Zadar-havnefronten Zadar, ikke langt fra Zaton Holiday Resort, i Kroatien.


Tag på opdagelse ...


i unikke omgivelser og besøg Game of Thrones filmsteder i Girona. Overnat f.eks. på Camping Interpals på Costa Brava.


Dyk ned i ...

den mørke historie i Pompeji. Det nyligt renoverede besøgscenter er et absolut must. I nærheden af Camping Baia Domizia i Campania.

Byferier er skønne, men når solen skinner, er der sandsynligvis kun et sted, du vil være ... nemlig på stranden. Så forkæl dig selv med lidt sightseeing og inspiration i en kystby, og tag derefter på stranden og slap af med solbadning og svømning ...  

Ferie i nærheden af kystbyer:


Først en tidsrejse ...

til amfiteatret på Tarragonas kyst og derefter videre til den smukke strand i Sitges, ikke langt fra Vilanova il Geltru på Costa Dorada.


Tag på stranden ...

i Frejus, en af de vigtigste romerske havnebyer ved Middelhavet, og besøg nogle af de mange markeder. I nærheden af La Baume, Côte d'Azur.


Gå en tur ...

den massive bymur fra det 15. århundrede, der omgiver den gamle bydel i St. Malo, inden turen går mod den brede strand i Dinard. I nærheden af: Domaine des Ormes, Bretagne.

Ja, store byer kan være stressende for børn, men kun hvis du ikke ved, hvor du skal hen. I nærheden af ​​vores campingpladser, der ligger tæt på større byer, er der altid et attraktivt udflugtsmål for de små gæster, såsom Disneyland Resort Paris! Så tilbring en familieferie tæt på byen, hvor også mini-camperne er lykkelige. 

Børnevenlige byer i nærheden:


Lad dig tryllebinde ...

i Disneyland Resort Paris - det kan man også sagtens i to dage! I nærheden af La Croix du Vieux Pont, ved Paris.


Beundringen er stor ...

når alverdens fisk bliver betragtet i det imponerende akvarium i La Rochelle. Oplagt som dagsudflugt fra Palmyre Loisirs, Charente-Maritime.


En oplevelsestur ...

gennem det legendariske Camp Nou stadion i Barcelona vil (ikke kun) begejstre små fodboldfans. Ikke langt fra El Garrofer, Costa Dorada.

Europa byder på et væld af interessante byer. På en storbyferie til par eller familier, med lidt ældre børn, finde uendelige muligheder for at opleve kunst i verdensklasse, arkitektur, festivaler og mode. Og i sommermånederne kan du deltage i utallige begivenheder og aktiviteter, guidede ture og sightseeingture (på cykel, bus, båd eller gondol).

Kulturelle highlights findes f.eks. her:


Gå en tur ...

gennem Ponte Vecchio ind til centrum af Firenze og beundre den berømte David-statue tæt på. Ikke langt væk: Norcenni Girasole Club, Toscana.


Oplev ...

den fantastiske kunstsamling i det for nylig genåbnede Rijksmuseum i Amsterdam. I nærheden af Camping Duinrell i Holland.


Gengiv scenen ...

under balkonen i Verona, der blev berømt af Shakespeares Romeo & Julie. Overnat på Camping Bella Italia ved Gardasøen.


Seværdige byer

En pakkeliste til byferien


Her er en liste over de vigtigste ting til storbyferien:
 
✔  En mavetaske til kontanter og kort. I store byer er der ofte tyve, der er glade for at se en tegnebog i lommen.
✔  Lidt kontanter – f.eks. til køb af transport, drikkepenge, en flaske vand i kiosken eller en is. 
✔  Komfortabelt tøj, der, alt efter hvor du skal hen, og hvad du vil besøge, ikke er for afslørende. Nogle steder i Rom eller Venedig er det ikke tilladt at gå med shorts og stroptoppe. 
✔  Kamera og / eller mobiltelefon med et opladet batteri eller powerbank. Forestil dig, at du er på et kanaltur i Amsterdam, og at du ikke kan tage flere fotos! Det ville være en skam.
✔  Bykort eller rejseguide. Planlæg hvad du gerne vil se, og hvor attraktionerne ligger, inden du besøger byen. Et kig på åbningstiderne på forhånd er også en god idé. 
✔  En lille paraply og en hue eller solhat skal også være på listen til en storbytur.