Campingferie for to

Perfekt camping 

for voksne!

Oplev alle fordelene ved en Eurocampingferie - pools, smuk natur, hyggelige caféer, barer, restauranter og butikker. I kan vælge mellem mere end 180 fantastiske destinationer. Om I søger solen ved Spaniens kyster, vil dyrke vandsport i Kroatien, drømmer om at udforske slotte i Loire eller kunne tænke jer nogle afslappende dage ved Gardasøen, har vi noget der passer til næsten ethvert ønske.
 Komfortabel indkvartering 
  Ingen faste ankomst- og afrejsedage
  Ingen begrænsninger, men mange muligheder

Nyd tosomheden på en af vores campingpladser 

Selvom mange børnefamilier booker campingferien gennem Eurocamp, så er der noget for enhver smag!. Mange af vores campingpladser egner sig nemlig også godt til afslapning og oplevelser for par. Nogle campingpladser ligger direkte ved strand eller sø, andre oppe i bjergene, og nogle campingpladser ligger meget landligt og langt væk fra storbyer. På nogle campingpladser tilbydes der vinsmagning, madlavningskurser og ture til seværdigheder i området. Book tid til dykning, deltag i vandgymnastik i poolen, slap af ved poolen eller nyd en rolig stund i spaafdelingen, som flere pladser også kan bryste sig af. Hvis I har mulighed for at rejse udenfor skolernes ferier, så er der flere fordele: Ofte er det billigere udenfor højsæsonen og der er i det hele taget mere stille og roligt. Find inspiration til jeres næste parferie på denne side. 


european holidays for couples

Vandsport

Vær aktiv! De fleste af vores campingpladser byder på gode muligheder for sport. Både på vandet og på land. Tag sammen afsted og udforsk havet med dykning eller snorkling, lej en kano og nyd naturen eller forsøg jer med en tur på SUP og se hvem der bedst kan holde balancen. 

Sjov med vandsport ›
european holidays for couples with pools

Slap bare af

Nyd ferien med masser af tid til at gøre lige, hvad I har lyst til. Tilbring dagen ved poolen, tænd op i grillen senere og nyd maden i det fri – eller tag på restaurant og lad andre om madlavningen. Flere af vores plads har spa- og wellnesscentre og ofte er der kun adgang for voksne.

Ren afslapning ›
Strandurlaub, Urlaub am Meer

Strandferie

Sol, hav og strand - mere skal der sjældent til. Mange af vores campingpladser ved havet har direkte strandadgang eller ligger en kort gåtur fra stranden. Så på med solcremen og afsted med strandhåndklædet. Dejlige afslappede dage i solen venter på jer.

Afsted til stranden ›

Tid til at nyde

Livsnydere kan ikke få armene ned af begejstring! Afhængigt af regionen er der mange ting at udforske og smage - enten på vingården direkte på campingpladsen eller på en af de mange festivaler eller food events i området. Spørg om mere info på´campingpladsen.

Mad & drikke ›

Seværdige storbyer

Tag på spændende dagsudflugter til metropoler og nærliggende byer og gå på opdagelse i lokale butikker, musser og restauranter. Når en dejlig dag er omme, og I er mætte på indtryk og nye oplevelser, går turen tilbage til campingpladsens rolige omgivelser i det grønne.

Seværdige byer ›

Smuk udsigt

Der findes steder, hvor man bare kan blive ved med at sidde og nyde den smukke udsigt. Og på nogle campingpladser er det endda muligt fra jeres egen mobilhome eller fra poolområdet. Nyd campingferien og hinanden i de smukkeste omgivelser.

Smuk udsigt ›

Jeres hjem på ferien

eurocamp holidays for couples


Uanset hvilken standard I vælger, hører der altid udendørs opholdsplads med til vores mobilehomes

Alle vores mobilhomes har soveværelse med dobbeltseng, samt en åben planløsning og et veludstyret køkken, hvilket gør det nemt selv at lave mad. Mange foretrækker at kokkerere udendørs ved grillen. De fleste mobilehomes har terrasser med udemøbler - så bare slap af og nyd jeres middag under stjernerne i det fri.

Vores mobilhomes ›

Hvad er vigtigst for jer?

 • Strand

  Strand

 • Bjerge

  Bjerge

 • Storby

  Storby

 • Spa & Wellness

  Spa & Wellness

 • Afslapning

  Afslapning

 • En livlig atmosfære

  En livlig atmosfære

 • En lufthavn i nærheden

  En lufthavn i nærheden

 • Vandsport

  Vandsport

 • Vandsport

  Vandsport

Vis campingpladser ›

Ferie for to søg & bestil