Campingferie for to

Perfekt camping 

for voksne!

Oplev alle fordelene ved en Eurocampingferie - pools, smuk natur, hyggelige caféer, barer, restauranter og butikker. I kan vælge mellem mere end 180 fantastiske destinationer. Om I søger solen ved Spaniens kyster, vil dyrke vandsport i Kroatien, drømmer om at udforske slotte i Loire eller kunne tænke jer nogle afslappende dage ved Gardasøen, har vi noget der passer til næsten ethvert ønske.
 1. Komfortabel indkvartering med egen forplejning
 2. Ingen faste ankomst- og afrejsedage
 3. Ingen begrænsninger, men mange muligheder
Rejseidéer til par ›

european holidays for couples

Prøv noget nyt

Vær aktiv! De fleste af vores campingpladser byder på gode muligheder for sport. Spil en omgang tennis med din partner, eller se hvem af jer, der sidst ryger i vandet, når I stand-up-paddler. I kan også leje cykler eller en ATV og sammen udforske omgivelserne. Ridning, golf, vandreture – der er rigtig mange muligheder for en aktiv oplevelse!

Aktiv ferie ›
european holidays for couples

Tag på opdagelse

Barcelona, Paris, Rom, Firenze og Venedig – fem fantastiske storbyer med kunst, kultur og et spændende natteliv. Find den perfekte campingplads til en storbyferie eller tag på roadtrip og udforsk området ved Gardasøen eller søen Lac d'Annecy, besøg de smukke og berømte vinslotte eller spændende historiske steder og nyd regionale mad og vine.

Skjulte skatte ›
european holidays for couples with pools

Slap bare af

Når I er på camping, er der ikke et fast program, men masser af tid til at gøre lige, hvad I har lyst til. Tilbring dagen ved poolen, tænd op i grillen senere og nyd maden i det fri – eller tag på restaurant og lad andre om madlavningen. Flere af vores plads har spa- og wellnesscentre, med boblebad eller hamam – og ofte er der kun adgang for voksne.

Ren afslapning ›

Jeres hjem på ferien

eurocamp holidays for couples


Uanset hvilken standard I vælger, hører der altid udendørs opholdsplads med til vores mobilehomes

Alle vores mobilhomes har soveværelse med dobbeltseng, samt en åben planløsning og et veludstyret køkken, hvilket gør det nemt selv at lave mad. Mange foretrækker at kokkerere udendørs ved grillen. De fleste mobilehomes har terrasser med udemøbler - så bare slap af og nyd jeres middag under stjernerne i det fri.

Vores mobilhomes i 2020 ›

Hvad er vigtigst for jer?

 • Strand

  Strand

 • Bjerge

  Bjerge

 • Storby

  Storby

 • Spa & Wellness

  Spa & Wellness

 • Afslapning

  Afslapning

 • En livlig atmosfære

  En livlig atmosfære

 • En lufthavn i nærheden

  En lufthavn i nærheden

 • Vandsport

  Vandsport

 • Vandsport

  Vandsport

Vis campingpladser ›

eurocamp offers

Der er meget at spare

En ferie varer aldrig længe nok! Og takket være vores attraktive tilbud kan I blive lidt længere! I lavsæsonen er priserne lave, og hvis I ikke er bundet af skolernes ferie, er der meget at spare.

Se vores tilbud ›
campsite, fejus, riviera