Campingferie for to!

En afslappet ferie med ens bedre halvdel

Mange Eurocamp gæster elsker den afslappede atmosfære på vores campingpladser og holder fortsat ferie med Eurocamp, når børnene er blevet voksne. Tag partneren i hånden og udforsk storbyerne i nærheden, oplev de kulturelle highlights eller nyd de romantiske aftener på stranden under stjernehimlen.

Strand- und Badeurlaub

Badeferie

Eurocamps campingpladser er kendt for deres smukke placeringer og det gælder selvfølgelig også for dem, der ligger i nærheden af vandet. I får valget mellem nogle af Europas skønneste strande. Desuden har mange af vores campingpladser ikke blot et fremragende poolområde, men også gode spa og wellness faciliteter.

Sportlich und aktiv

Fit og aktiv

Mange af vores campingpladser er perfekte til en aktiv ferie og har ideelle muligheder til en omgang tennis eller basketball, til en cykeltur eller windsurfing og meget mere. Prøv noget nyt på din ferie. På nogle campingpladser kan man lære at dykke eller køre en runde på en segway.

Kultur und Städtetrips

Kultur og storbystemning

Nogle af vores campingpladser ligger i umiddelbar afstand til vidunderlige storbyer, såsom Lissabon, Rom eller Paris. Derfor bør man sætte mindst en dag af til sightseeing og dermed opleve det farverige byliv, kulturskatterne og ikke mindst de hyggelige gadecafeer.

Natur erleben

Fremragende natur

Vores campingpladser ligger i naturskønne områder og mange af dem har en enestående udsigt. Opdag områder med spektakulære kulisser, vandfald, glitrende søer og grønne dale. Her kan man nyde den friske natur bl.a. også ved at tage på lange og fredsommelige vandreture.