Ferie for hele familien

Børnene finder nye venner og forældrene slapper af

Familieferier kan ofte være en udfordring. Forældrene vil slappe af, mens børnene ønsker sjov og underholdning. Teenagere søger action med jævnaldrende og en masse frihed. Hos Eurocamp er der noget for alle - med vores brede vifte af forskellige campingpladser, er der helt sikkert også en plads der passer til jeres ønsker og behov!

Vores campingladser er meget børnevenlige med masser af plads til sjov og leg. Børnene vil hurtigt finde nye venner, med hvem de kan opleve alt fra vandkamp til skattejagt eller en god fodboldkamp. På en Eurocamp ferie bliver det aldrig kedeligt.

Forældrene kan nyde at have ferie fra jobbet og hverdagsræset. Og når børnene hygger sig på campingpladsen, med deres nye venner, kan I også læne jer tilbage og nyde et par timer sammen som par og komme helt ned i gear.


På vores campingpladser

Pools og vandsjov

De fleste af vores campingpladser har store poolområder. Nogle er helt faktastiske! Forestil jer de store snoede vandrutsjebaner, pools med massagedyser, afslappende spabade, solopvarmede lazy rivers eller farverige vandlegepladser med springvand og masser af sjov til de mindste.

Spring i vandet ›

Sport for alle

Man kan fristes til at kalde vores campingpladser for store legepladser. Uanset om I er til zip line, ridning, boldspil eller bueskydning, finder I det hos Eurocamp. Alt er naturligvis frivilligt, men drømmer I om en aktiv ferie sammen, er I kommet til det helt rigtige sted.

Aktiv ferie ›
eurocamp kids clubs holidays

Vores børneklubber

Vores børneklubber til alle eurocampere fra 0 til 17 år* er gratis. Her bliver der hygget med maling, spillet bold på stranden og bare slappet af med de nye venner. Børneklubberne er inddelt efter alder, så aktiviteterne passer til børnenes forventninger.

*På 20 populære campingpladser.
Tid til leg ›
self catering accommodation for families in europe

Hyggelige aftenstunder

Efter en lang dag med forskellige aktiviteter og nye indtryk, kan det være tid til at trække sig lidt tilbage. Vores boliger har plads til hele familien – fra det smarte safari telt, til det komfortable aspect mobilhome.

Solen er langsomt ved at gå ned… Tid til at tænde for grillen. Heldigvis er jeres mobilhome udstyret med alt hvad I behøver for at lave mad. I kan selvfølgelig også vælge at lade Jer servicere på campingpladsens restaurant, takeaway eller i lokalområdet. Og er I ikke trætte endnu? Så tjek underholdningsprogrammet eller afslut aftenen på diskoteket.

Luksus mobilhomes ›

Lad batterierne op

Nogle gange har man brug for at komme helt ned i gear. I kan tilbringe tid sammen på terrassen, slænge jer på liggestolene ved poolen eller lade jer forkæle  med en afslappende massage i spaen, mens børnene leger i det sikre og børnevenlige område.

Spa og wellness ›

Efter solnedgang

Vil I gerne sidde ved vandet og beundre solnedgangen eller er I mere til fest og farver? På de størrere og mere livlige campingpladser er der også liv og glade dage efter solnedgang. Tag et kig på hvad vi tilbyder på nogle af vores mest populære pladser.

Populære pladser ›

I OMRÅDET


Skovl og spand

Mange af vores campingpladser ligger tæt på storslåede strande. Nogle har privat strand, andre har direkte adgang til stranden, mens andre tilbyder deres egen shuttle service, hvis det tager for lang tid til fods. Så hvis du også mener ”ingen ferie uden strand” er du kommet til det helt rigtige sted.

Attraktioner

Elsker I at besøge forlystelsesparker? De bedste ligger ikke langt fra nogle af vores campingpladser - f.eks. Disneyland Paris og Port Aventura. Byer med store seværdigheder som Barcelona, Paris og Rom er også inde for rækkevidde fra mange campingpladser.

Aktiv ferie

Der er mange måder at udforske området på når I er på ferie. Lej cykler på campingpladsen og tag på tur ad de små stier og nyd det franske landskab, nyd en katotur gennem rivieraen eller gå en tur i de imponerende Alper. Mulighederne er mange! Lyder det ikke fristende?

family holidays countryside

Ud på landet

Har I ikke behov for så meget spænding og action ?Mange af vores campingpladser ligger i rolige landlige omgivelser. Tag på picnic, besøg dyrene i minizoo eller tag på spadsertur gennem de maleriske landsbyer. Lyder det som noget for jer? Så vil I nyde nogle af vores hyggelige mindre campingpladser.