Campingferien med hele familien

Børnene får nye venner

På en familieferie er der ofte et specifikt dilemma: forældrene vil have afslapning, hvorimod børnene vil have masser af underholdning, men teenagere søger efter action med jævnaldrene og masser af frihed. På grund af vores store udvalg af campingpladser er den rigtige plads for dig og din familie sikkert også iblandt. Hos Eurocamp får alle det de drømmer om.
Børnevenlighed er et utroligt vigtigt aspekt for os ved udvalget af vores campingpladser. Pladserne er sikre for børnene med masser af plads til at lege og løbe rundt. Her får dine børn ganske hurtigt nye venner, som de kan få en masse gode oplevelser med.

Forældrene får tid til afslapning

Hos os har forældrene for engangsskyld også ferie. Ferie fra arbejdet og fra en hektisk hverdag. Mens børnene fiser rundt i området, kan forældrene endelig finde tid til afslapning og til hinanden.
Derefter er der så tid til kvalitetstid med familien. Tag en tur med kanoen, på cykelture eller på en hyggelig picnic. Med Eurocamp kan familier opleve rigtig meget – både alene, med partneren eller med hele familien. I kan lege sammen i poolen, bygge sandslotte og afslutte dagen med en god omgang grillmad på terrassen.

Learn to Ride

Ferie med de små

Hos Eurocamp er vi forberedt på de behov familier med små børn har. Vi har et stort udvalg af småbørnsvenlige campingpladser.
For at jeres ferie forløber så afslappet som overhovedet muligt, kan I bestille praktiske ekstra ydelser til babyer og små børn – meget af dette er sågar gratis. Bestil det I har brug for, når I booker jeres ferie. Dermed er der lidt mindre pakning og mere plads i bilen.

Campingferie med små børn

Family holidays - the Station Kids' Club

Børneklubber til Eurocampere

På mange af vores campingpladser har vi et stort udbud af diverse børneklubber. Vi har sågar flinke medarbejdere, der glæder sig til at være kreative med børnene, til at lave spille teater og have det sjovt med sang og leg.
Der er et stort udbud til de forskellige aldersgrupper, da den 10 årige ikke med sikkerhed vil synes godt om de samme aktiviteter som en 5 årig, mens den 13 årige vil synes de er decideret kedelige. Lad børnene kigge forbi og se om der er nogen for dem.

Børneklubber til alle aldre

Urlaub für Alleinerzieher

Singleforældre med børn

Campingpladserne er et sikkert område, hvor børnene også kan løbe rundt alene, f.eks. når de har fundet nye venner på pladsen. Samtidig kan du liggeslappe af på solsengen. Vores børneklubber sørger for mere underholdning til børnene. Desuden tilbyder vi på de pladser med Mini Funstation også et legetelt, hvor er der er masser af underholdning og spil for børnene og deres forældre.
I øvrigt: En mor eller far, der rejse alene med deres børn betaler 40 DKK mindre pr. overnatning.

Ferie for enlige forældre