Grupperejser

Eurocampferie med en større gruppe

Planlægger I en ferie med din idrætsforening, med skoleklassen eller bare et stort hold venner? Og har I derfor brug for at bestille fire eller flere boliger på en gang? Så kontakt os gerne! 

Grupperejser er desværre ikke en mulighed på alle campingpladser, men vi vil meget gerne hjælpe med bookningen, på de campingpladser hvor det kan lade sig gøre.

Group Holidays in Europe - group climbing rocks

Hvilken form for grupperejse planlægger I?

Vi glæder os over alle former for grupper – det gælder også klub- eller virksomhedsarrangementer og foreningsrejser.

  • Klub- eller virksomhedsarrangementer, herunder møder og udflugter med idrætsforeningen eller lignende: Følgende campingpladser passer hertil.
  • Grupperejser - I vil gerne på ferie med mange venner eller flere familiemedlemmer? Til bryllupper, årsdage eller fødselsdagsrejser kan vi anbefale følgende campingpladser.
Friends partying at their huts

Find den rette bolig

Vi har et stort udvalg af boligtyper i forskellige prisklasser, så der er rig mulighed for at finde den boligtype, der passer bedst til jeres behov og forventninger. Vi tilbyder alt fra de praktiske classic mobilhomes til moderne boliger med flere sove- og badeværelser ligesom I også finder safaritelte, bungalowtelte og hytter i vores sortiment. Se nærmere på vores boliger her.

Der er kun få skridt til en bestilt grupperejse

Vi hjælper meget gerne med jeres rejseplanlægning, specielt ang. valg af bolig og campingplads eller pladser, hvis I skulle vælge at lave et stop på vejen.

  • Ring til os og lade os hjælpe med planlægning. Kontorets åbningstider er mandag til fredag fra kl. 8-14 og vi kan træffes på telefonnummer 80 71 11 63.
  • Priserne retter sig efter antallet af de ønskede boliger, boligtypen samt rejsetidspunkt og varighed. Vi laver gerne et individuelt tilbud til jer. 
Bemærk: Alle gruppebestillinger skal godkendes af den respektive campingplads.