Aktivferie

I vores program finder du mange campingpladser hvor der er tid til afslapning. Men alle, som også har lyst til at være aktiv på ferien, kan finde spændende aktiviteter hos Eurocamp.

Der findes masser af muligheder for sportsentusiaster og aktive – enten direkte på campingpladsen eller i nærheden.

Kanufahren

Kanoture

Om du er begynder eller mere erfaren kanosejler – benyt muligheden for at komme hurtigt ud på vandet. På nogle campingpladser er det muligt at leje en kano – nogle gange endda helt gratis.

Kanosejlads ›
Radfahren

Cykelture

Hop på cyklen og udforsk de nye omgivelser på ferien. På mange campngpladser er det muligt at leje cykler direkte på pladsen, så det er bare om at komme afsted. 

Cykling ›
Angeln

Fiskeri

Nogle af vores franske campingpladser ligger i nærheden af nogle af de bedste områder for at fange karper. Så hvis du har lyst til at fiske på ferien, så er du landet det rigtige sted her.

Fiskeri ›
Reiten

Ridning

Det er skønt at udforske en ny feriedestination på hesteryg – uanset om du er øvet eller begynder. Og hvis du har mere lyst til bare at tage en enkel runde på ryggen af en pony er det selvfølgelig også en mulighed.

Ridning ›
Wandern

Vandreture

Hvis du godt kan lide at opleve en masse skøn natur på ferien og ikke kan vente med at binde vandreskoene, så har vi et par campingpladser i programmet, som danner perfekt udgangspunkt for skønne vandreture.

Vandreture ›
Wassersport

Vandsport

At bevæge sig i, på, over eller under vandet er sjovt for både store og små vandhunde – og selvfølgelig er det masser af mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter på en ferie med Eurocamp.

Vandsport ›
Golf

Golf

Er du vild med at spille golf, så bliver du glædeligt overrasket nu: Nolge af verdens bedste golfbaner ligger i Europa og flere ligger i nærheden af vores campingpladser. Nogle pladser har endda egen golfbane!

Golf ›