Aktivferie med børn: Cykel-, kano- og fisketure

Aktiviteter

Eventyr forude

Der er et utal af muligheder for at slappe af på vores campingpladser i Europa, men hvis I hører til dem hvor aktiviteter er vigtige for at have en god ferie, er der også mange gode tilbud. På mange af vores pladser, eller i nærheden af dem, er der talrige muligheder for at udøve diverse sportsgrene og andre fritidsinteresser – både sammen og hver for sig. I finder helt sikkert noget, der passer til lige jeres feriedrømme.

Eurocamp sports and activity holidays, sporting holidays in Europe, family activity holidays
Eurocamp sports and activity holidays, sporting holidays in Europe, family activity holidays
Eurocamp sports and activity holidays, sporting holidays in Europe, family activity holidays

Familierejse med aktiviteter

Hvis børnene gerne vil lege og springe rundt, teenageren nyde sin frihed og forældrene godt kunne bruge et par stressfrie dage, så er aktivferie med børn det rigtige valg. Med udgangspunkt i campingpladsen kan børn og teenagere se frem til mange eventyr og udflugter. Temature med afsæt i naturen er noget, som de unge ofte synes, er spændende. Cykel- eller mountainbiketure langs kysterne eller i bjergene udfordrer ikke kun børnene, men også forældrene. Kanoture plejer at være et hit for hele familien og er en god mulighed for at samarbejde. Ridning er en af de mest foretrukne aktiviteter, mens fiskeri kræver tålmodighed og kontrol.


Bliv på pladsen

På vores campingpladser er familier med både børn og unge meget velkomne. Veludstyrede legepladser, børnepools, store badeområder med vandrutsjebaner og sportsfaciliteter giver mange og gode muligheder for at være aktiv på pladsen. Børnepasning med underholdning, sjove aktiviteter for de små og gennemtænkte ungdomsprogrammer for de større, er noget, som flere af vores pladser tilbyder. Særligt populære er de af vores campingpladser, der har direkte adgang til sandstrand og hav. Her er der gode rammer for mange timers sjov i vandet.


Campingpladser for børn

Aktivferie med børn er en mulighed på mange af vores pladser. Her er vores store pladser i Italien fremtrædende. For eksempel Camping Union Lido, der med sine i alt otte pools og sit omfattende laguneområde er et rigtig godt bud på en børnevenlig campingplads. Med eget strandområde og et utal af fritids- og sportstilbud, er det svært at nå at kede sig. Der er også mulighed for at lege turist og gå på opdagelse i de nærliggende byer - Cavallino, Jesolo eller Venedig.
Sportscamp Woferlgut ved See i Østrig ligger i et fantastisk smukt naturområde. Her er sport og wellness i fokus, og der er mulighed for guidede vandreture, cykelture i de omkringliggende bjerge og svømmeture i søen eller i udendørs- og indendørs pools. På selve campingpladsen er der også mange tilbud indenfor sport og spil. Der er rig mulighed for efterfølgende afslapning i saunaen eller i dampbadet. Lignende campingpladser kan findes ved bredden af Gardasøen og Costa Brava i Spanien, i Bretagne, i de franske Alper og mange andre områder i Europa.

Vandsport

Vandsport

Sjov og leg både i og på vandet er både for de små og for de store vandhunde. Der er massevis af forskellige vandsportsaktiviteter at vælge imellem, så I er sikre på masser af vandsjov!

Vandsport ›
Cykling

Cykelture

Hvis I er vilde med at cykle – uanset om I foretrækker krævende udflugter på mountainbike eller bare at udforske området og komme let omkring – så er campingferie oplagt. Flere steder er det muligt at leje cykler direkte på pladsen.

Cykling ›
Fiskeri

Fiskeri

Flere af vores franske campingpladser ligger tæt på nogle af de bedste steder til en god fisketur. Så hvis fiskestangen gerne skal med på ferie, er disse campingpladser absolut en oplagt destination.

Fiskeri ›
Reiten

Ridning

Det er altid sjovt at udforske nye og smukke omgivelser fra en hesteryg – både som erfaren rytter eller nybegynder. Også selvom man kun har lyst til én enkelt runde!

Ridning ›
Kanufahren

Kanoture

Om I er nybegyndere eller mere erfarne roere, så benyt muligheden for hurtigt at kunne komme på vandet. Flere steder er det muligt at leje kanoer direkte på pladsen og nogle steder kan man endda låne dem gratis.

Kanotur ›
Wandern

Vandreture

Hvis rigtig ferie for jer er at snørre vandreskoene og komme ud og nyde den dejlige natur, har vi et par helt særlige campingpladser, hvor I for alvor kan boltre jer i naturskønne omgivelser.

Vandreture ›
Golf

Golf

I Europa finder man nogle af de bedste golfbaner i verden. Flere af vores pladser har egne golfbaner eller nogle i nærheden, så der er rig mulighed for at svinge golfkøllen på ferien.

Golf ›

Mere sport, flere aktiviteter

Til aktive personer, der elsker sport, bevægelse og oplevelser i naturen, er der masser af muligheder særligt i højsæsonen! Prøv f.eks. bueskydning, gokart eller volleyball - der er masser af forskellige sportsaktiviteter at prøve kræfter med.

Og endnu flere aktiviteter ›