Cykelferie

Cycling Holidays

Camping Ty Nadan, Bretagne

Tag på oplevelse i den rolige dal og udforsk de rolige omgivelser i nærheden af Camping Ty Nadan. Om du er mest til mountainbike eller stille og rolige cykelture er op til dig – området byder på cykelruter for en hver smag. Og når dagen er omme, kan de ømme muskler få en pause og du kan slappe af i campingpladsens sauna.

Cykler og mountainbikes kan lejes hele sæsonen for ca. 18 Euro (voksne) og 12 Euro (børn) per dag.

Ty Nadan ›
Cycling Holidays

Château des Marais, Loire

Hop på cyklen og udforsk de charmerende franske landsbyer og tag forbi et af de mere end 400 slotte i regionen. I denne region er det meget populært at cykle, og her finder du mange cykelstier. Hvad siger du til en dejlig dagsudflugt langs floden i Loire? Det kan anbefales at planlægge en skøn picnic på turen, og nyde lidt mad midt på dagen.

Cykler og mountainbikes kan lejes hele sæsonen.

Le Château des Marais ›
Cycling Holidays

Campingpark Gitzenweiler Hof, Tyskland

Nyd den befriende følelse af frihed når du cykler rundt mellem frugtplantager i det bakkede landskab i og omkring Lindau. I de skønne, grønne omgivelser omkring Bodensee er det virkeligt behageligt at cykle rundt. Her venter en masser af naturskønne oplevelser på dig! Hvis vejen tilbage til campingpladsen skulle blive for lang, så tag cyklen med i toget.

Cykler og mountainbikes kan lejes hele sæsonen for ca. 10Euro (voksne) og 8 Euro (børn) per dag.

Gitzenweiler Hof ›
Cycling Holidays

Camping Le Belledonne, de franske alper

Mærk duften og fugtigheden i luften fra vandfaldet La Sarennes, når du cykler rundt i dette område. Hvis du elsker udfordringer (og har konditionen til det) har du mulighed for at melde dig på en guidet udflugt, hvor I cykler på noget af ruten fra Tour de France. Erfarende cykelryttere kan køre på den legendariske stigning fra Le Belledonne til Alpe d'Huez. Når du er kommet over målstregen får du et officielt certifikat som bevis på din præsentation – for kun 1 Euro.

Cykler og mountainbikes kan lejes hele sæsonen for ca. 25 Euro (voksne) og 15 Euro (børn) per dag.

Le Belledonne ›
Camping Koningshof, Holland

Camping Koningshof, Holland

Holland er berømt for sine mange cykelstier. Også området ved Koningshof er super ideelt for cykelentusiaster. Tag på tur langs de smukke marker, gennem de nærliggende klitter eller gennem byen. Der er muligheder nok. I campingpladsens reception vil medarbejderne meget gerne komme med tips til gode cykelruter.

Det er muligt at leje cykler direkte på campingpladsen.

Koningshof ›