Fiskeri

Hvorfor fiskeri på campingferien?

Spørg en lystfisker, og svaret er enkelt - denne sport giver den perfekte balance mellem afslapning og koncentration ude i den friske luft. Det er en fantastisk måde at styrke det særlige bånd mellem familien og lære børnene om vigtigheden af at bevare naturen. Eventyr på vandet bringer folk sammen - spændingen ved det første bid, det betagende landskab og naturens magi i de tidlige morgentimer.

Vi har en håndfuld campingpladser, hvor fiskeri er muligt direkte på pladsen - og du behøver heller ikke en ekstra fiskeritilladelse her. Også andre campingpladser ligger inden for rækkevidde af super fiskeområder - nyd solnedgangen ved søen eller tag en båd på en tur!


Skønne regioner for lystfiskere

Bretagne og Normandiet

Der venter dig fantastiske campingpladser i det nordlige Frankrig. Bretagne og Normandiet lokker med brede sandstrande, charmerende små landsbyer, berømte badebyer og smukke landskaber. Og takket være de mange søer, floder og havet er der gode muligheder for at gøre dit livs fangst under din ferie. Knæk og bræk!

I tre kunstigt anlagte søer svømmer bl.a. karper, gedder og foreller her. Således et godt valg for entusiastiske lystfiskere. Man skal ikke bruge en tilladelse for at fiske og det er gratis for campinggæster. 

Læs mere ›

Der er både en flod og tre søer på denne campingplads, hvor floden Aisne giver de bedste muligheder for bl.a. at fange friske sølvfisk, karper og havkat.

Læs mere ›

Loire og Vendée

I den vestlige del af Frankrig strækker de gyldne strande i Vendée sig langs Atlanterhavskysten. Længere inde i landet finder du de berømte slotte og de smukke vandområder i Loiredalen. De naturlige søer og smukke floder byder på fremragende fiskerimuligheder.

Tre naturlige søer ligger kun 5 minutters gang fra campingpladsen. Der er gode muligheder for at fange rovfisk her.

Læs mere ›

Skøn sø, med nem adgang, i den skovklædte dal, kun 5 minutters gang fra denne campingplads. 

Læs mere ›