Golf på campingferien

Hvis golf er en af dine fritidsinteresser, så bliver du sikkert glad for, at vi har et stort udvalg af campingpladser i programmet. Du kan øve dit slag og spille golf direkte på campingpladsen eller i nærheden.

Campingpladser med golfbaner i Italien

Golf

Pra'delle Torri, Caorle, Adriaterhavet, Italien (IA012)

Pra'delle Torri finder du en fantastisk 18-hullers golfbane (PAR 72) hvor de første 9 huller fører direkte forbi stranden. Banen er velegnet for begyndere, og du kan bestille lektioner fra kvalificerede instruktører på internationalt plan. Afhængigt af vinden kan den også bruges af erfarne golfspillere. Klubhuset lokker med en kølig drink og en fantastisk udsigt over de grønne områder og det blå hav.

Golf, Loire

Union Lido, Cavallino, Italian Adriatic (IA015)

I Cavallino Sport Center ligger Golf Academy med Target Green, Pitching Green, Bunker, Putting Green og en 3-hullers bane. Begyndere kan bestille individuelle- og gruppelektioner, mens de mere erfarne golfspillere selvstændigt forbedrer deres slag. I klubhuset "Alla Fattoria" kan du efterfølgende slappe af i baren eller restauranten. Camping Union Lido >

Campingpladser med golfbane i Frankrig

Golf

Domaine des Ormes, Dol-de-Bretagne, Bretagne (BN013)

Denne golfbane ligger i hjertet af Côte d'Emeraude mellem Saint Malo og den berømte Mont Saint Michel. Campingpladsen Dol-de-Bretagne har sin egen 18-hullers bane og et eksklusivt klubhus. Det velholdte golfanlæg hører sågar til blandt favoritbanerne i Frankrig.

Golf

Alicourts, Pierrefitte-sur-Sauldre, Loire (LR014)

Golfentusiaster synes godt om den smukt anlagte 9-hullers golfbane på Camping Alicourts i Loire-regionen. Dette golfanlæg er også velegnet for begyndere og familier.


Campingpladser med golfbaner i nærheden

Hvis din udvalgte campingplads ikke har egen golfbane på pladsen, så frygt ej! Vi har samlet en oversigt over campingpladser, som ligger i nærheden af forskellige golfbaner:

Holland, Tyskland, Østrig & Schweiz