Golf på campingferien

Eurocamp Golfferie, golf på campingferien

Hvorfor golf på campingferien?

Nyd et slag golf ved siden af et slot, besøg en golfbane og mærk duften fra Atlanterhavet eller prøv en af de uberørte fairways på en af de italienske baner ved Adriaterhavet. 


Golf er en voksende sport i Europa. Resultatet er et voksende antal golfbaner med fremragende forhold - til gode spil i sommersolen - uanset om du er nybegynder eller professionel. Vi har en række campingpladser med gode golffaciliteter direkte på pladsen og mange med nærliggende golfbaner, der glæder sig til at byde daggæster velkommen. Fra det grove græslandskab på nogle golfbaner i Frankrig til de skrånende fairways på vores yndlingsbaner på den spanske kyst. Hver golfbane er forskellig - og det gør det hele endnu mere spændende.


Skønne ferieregioner med golf i fokus

Mange af golfbanerne i Bretagne, Vendée og Normandiet minder om de baner, vi er vant til at spille på herhjemme - måske med en mere afslappet og indbydende atmosfære. Uanset dit niveau tilbyder de gode golfoplevelser for alle. 

Eurocamp Golfurlaub in der Bretagne

Camping Dol-de-Bretagne har sin egen 18-hullers bane med klubhus. Den velholdte, udfordrende bane er en af Frankrigs foretrukne golfbaner - ideel til at forbedre dit handicap.

Domaine des Ormes ›
Eurocamp Golfurlaub in der Bretagne

Der er mange gode golfbaner i Bretagne, og Golf de Carantec, der ligger mindre end to kilometer fra Camping Les Mouettes, er ingen undtagelse.

Les Mouettes ›
Eurocamp Golferie i Normandiet, Frankrig

Camping La Vallée har ikke sin egen golfbane, men der er en fremragende, familievenlig golfbane i Houlgate - Golf Blue Green - kun to kilometer derfra.

La Vallée ›
Eurocamp Golfurlaub an der Cote d'Azur, Frankreich

Et enkelt slag golf eller to i det milde klima på Rivieraen? Der findes værre måder at tilbringe eftermiddagen på. Golf de l' Estérel ligger kun fem kilometer fra campingpladsen.

Esterel ›

Eurocamp golfing holidays in Italy

Denne mere og mere golfbegejstrede nation byder på fantastiske golfbaner. Fra Sicilien til Toscana og videre til Norditalien- der er fantastiske baner overalt, der venter på at blive erobret af dig.

Eurocamp Golfurlaub an der Adria, Golfurlaub in Italien

Camping Pra'delle Torri byder på en virkelig flot 18-hullers Loch-Sea-Course bane (PAR 72). Banen er også velegnet til begyndere, og der kan bookes timer hos kvalificerede instruktører af international standard.

Pra'Delle Torri ›
Eurocamp Golfurlaub an der Adria, Golfurlaub in Italien

I Cavallino Sport Centret kan begyndere booke lektioner på golfakademiet med target green, pitching green, bunker, putting green og 3-hullers bane, og mere erfarne golfspillere kan forbedre deres tee-offs.

Camping Union Lido ›
Eurocamp Golfurlaub in Italien, Golfurlaub am Gardasee

Kun 5 km fra Camping Bella Italia ligger Paradiso del Garda Golf Club. En skøn golfbane i et smukt landskab - præcis, som det skal være. 

Bella Italia ›
Eurocamp Golfurlaub in Italien, Golfurlaub am Gardasee

Gardasøen er populær blandt golfspillere, og det er der god grund til. Kun 5 km fra den fredelige Serenella-campingplads kan du spille golf på Ca' degli Ulivi-banen med udsigt over søen.

Camping Serenella ›

Eurocamp golfing holidays in Spain

Spaniens kyster tiltrækker golfspillere i massevis. Besøgende tiltrækkes af det pålidelige vejr, de ubesmittede fairways og det store udvalg af forskelligartede baner. Eurocamp har en håndfuld campingpladser, der ligger tæt på gode golfmuligheder.

 

Eurocamp Golfurlaub an der Costa Brava, Spanien

På Costa Brava har du flere solskinstimer om året end næsten alle andre steder i Europa. Det er ikke underligt, at der er så mange golfbaner inden for rækkevidde.

Camping Castell Montgri ›
Eurocamp Golfurlaub an der Costa Brava, Spanien

Camping Interpals er et afslappende sted at trække sig tilbage fra kystens travlhed og travlhed. Golfbanen Platja del Pals ligger kun 1,5 km derfra og byder på mange forskellige sportsgrene.

Interpals ›