Kano- og kajakture i Tyskland, Frankrig og Italien

Sø eller flod? Uanset hvad er der masser af muligheder for kano- og kajakture på campingferien! 

Tag en padletur på Gardasøens glinsende vand og nyd en dag på vandet, hvor kulissen er fascinerende bjerge eller hyggelige landsbyer.
Vi har et stor udvalg af campingpladser med privat adgang til sø, i nærheden af hav eller fantastiske flodlandskaber som Gorges Du Verdon. F.eks. i Dordogne organiserer mange campingpladser ture for pladsens gæster. 


De bedste regioner til kajak- og kanoture på campingferien

Nogle af vores rejsemål egner sig særligt godt til vandsportsaktiviteter. Tag et kig på vores anbefalinger her på siden. Måske finder du den perfekte destination til den næste campingferie med vandsport i fokus. 

Ardèche er en region, som er berømt for sine vilde floder, dybe slugte og den imponerende natur. Kanosejlads og wildwater rafting er utroligt populært i dette område, og om sommeren vælger mange besøgende at leje en båd i Vallon Pont d’Arc, for at få den bedste mulighed for at nyde udsigten til de naturlige stenbroer. Vandet er roligere i foråret eller først på sommeren. 

Udforsk Ardèche ›

I Dordogne er kanoture populære, da landskabet ganske enkelt er noget helt særligt i denne del af Frankrig. Nyd udsigten til gamle bygninger fra middelalderen, charmernde landsbyer og imponerende slugte, mens du glider gennem vandet. Også Vèzére byder på et smukt landskab og er super egnet til både kajak- og kanoture. Desuden arrangerer mange campingpladser fællesture i regionen. 

Udforsk Dordogne ›
Oplev de italienske søer

De italienske søer - især Gardasøen og Idrosøen - giver nem adgang til roligt, varmt og krystalklart vand, og den vidunderlige udsigt over de små byer ved bredden og bjergene er bjergtagende! Du kan padle direkte ud på tur fra mange campingpladser. Er der nogen bedre måde at holde ferie på for kajak- og kanofans? 

Udforsk Gardasøen & Lago Idro ›

Tyske Bodensee er en vidunderlig ferieregion. Blomstrende frugtplantager, kultur, øen Mainau og selvfølgelig selve søen tiltrækker hvert år mange besøgende. Tilbring solrige feriedage på Camping Gitzenweiler Hof og tag på kanotur. Det er bl.a. muligt at leje kanoer i Lindau. Hvis du ønsker at øve dig lidt på forhånd, er der også mindre søer i området. 

Udforsk Bodensee ›

Egnede campingpladser til kanoture

At ro i kano giver ikke bare god motion, det er også en naturoplevelse på en og samme tid, da udsigten er fantastisk. På nogle campingpladser er det endda muligt at leje kanoer helt gratis. Vi har lavet en oversigt over campingpladser, hvorfra det er oplagt at tage på kanoture:

Direkte fra campingpladsen:


* GE019: Arrangerede udflugter med minibus fra campingpladsen til nærliggende Bächen 

** WM011: Arrangerede kajakture fra campingpladsen og ned langs kysten

Kanoudlejning i nærheden: