Vandreferie

Wanderurlaub

Det er igen blevet moderne at tage på vandreferie. Flere og flere kan lide at bevæge sig rundt i naturen og nyde de smukke landskaber.
Disse campingpladser er ideelle til naturelskere i alle aldre, og der findes både vandreruter, som er egnet til korte gåture samt de mere udfordrende af slagsen.

Tag en tur gennem vinmarkerne i Loire-regionen eller tag på en udfordrende tur i de franske alper. Valget er dit.

Airotel Pyrénées, Pyrenæerne

Campingpladsen Airotel Pyrénées ligger i udkanten af en nationalpark i hjertet af de spektakulære Pyrenæer. Udover det imponerende landskab har du et godt udvalg af vandre- og cykelruter, hvorfra du også har en hel fantastisk udsigt. Så glem ikke kameraet.

Airotel Pyrénées ›

Camping Jungfrau, Schweiz

I en magisk dal i Lauterbrunnen, omgivet af vandfald, snedækkede bjerge og et grønt og frodigt landskab, ligger  Camping Jungfrau. Her finder du utallige muligheder for at gå, vandre og klatre. Fra toppen har du en imponerende smuk udsigt.

Camping Jungfrau ›

Manor Farm, Schweiz

Campingpladsen Manor Farmligger i et af Schweiz' førende bjergområder - Interlaken - og meget tæt på Thun-søen. Midt i et imponerende bjerglandskab er der forskellige muligheder for korte eller udvidede vandreture med en vidunderlig udsigt. Det er ikke underligt at Camping Manor er en meget populær hos vores gæster. 

Manor Farm ›

Sportcamp Woferlgut, Østrig

Sportcamp Woferlgut, nær Zell Am See, ligger ikke langt fra Østrigs 'sportshovedstad'. Naturligvis er spændvidden af sportsaktiviteter tilsvarende stort - herunder en lang liste af vandrestier. Udforsk området til fods og nyd udsigten til utallige vandfald, uberørt natur og et storslået bjergspor.

Sportcamp Woferlgut ›