Vandreture på campingferien

Frisk luft, masser af plads og en helt spetakulære udsigt!

Der er så mange smukke hjørner af Europa, som du kan opleve. Bind dine vandrestøvler, og lad naturen inspirere dig, mens du vandrer over bakker, bjerge, langs søer og flodbredder.

Start din vandreferie med Eurocamp og find en dejlig campingplads i din yndlingsregion. 


Hvorfor vandreferie?

Walking and hiking holidays

Vilde naturoplevelser

Har du altid ønsket at opleve flamingoer i naturen? Rovfugle, der svæver på himmelen? Hjorte på græsgange i alperne? Det er alt sammen muligt på en vandreferie i smukke europæiske regioner.

Walking and hiking holidays

Nyd den smukke udsigt

Følg en rute langs smukke stier og oplev kilometervis af uspoleret natur, et perfekt udsigtspunkt til at se solnedgangen og idylliske steder at brede dit picnic-tæppe ud.

Walking and hiking holidays

Vilde åbne områder

Endelig ferie og fred og ro! På en vandreferie bytter du støjende byer, overfyldte strande og veje ud med frisk luft, åbne, vidtstrakte landskaber og storslåede udsigter.


Skønne regioner til vandreferien

Uanset om du er på udkig efter en udfrdrende vandretur eller ønsker at tage det mere afslappet, har vi campingpladser i de områder, der passer til dig.

Imponerende landskaber

Du kan vandre forbi vinmarker, gennem skove med forskelligt dyreliv og langs brusende floder. I disse områder er der masser af smukke udsigter og meget at opleve på vandrestier med en lav sværhedsgrad.

Walking and hiking holidays

Dordogne byder på storslåede og imponerende udsigter for enhver besøgende, uanset hvor rutineret du er til at vandre. Gå over bølgende bakker, forbi middelalderbyer, imponerende klippeformationer og flodlandskaber. Nyd afslappende vandredage, gå en tur langs vandet eller udforsk de omkringliggende skove og grotter, der er et besøg værd.

Oplev Dordogne ›
Walking and hiking holidays

Loire er også kendt som Frankrigs have, hvilket ikke er overraskende, når man først har oplevet regionen. Vandreruterne her fører forbi vingårde og imponerende slotte, gennem historiske byer og smukke landskaber. Det flade, og for det meste jævne, terræn er perfekt for nybegyndere og til stille og rolige vandreture.

Oplev Loire ›

Udflugter langs kysten

Pift dine stranddage op med en ekstra dosis eventyr, og følg kyststierne, der fører dig forbi klipperne til skjulte bugter og strande, som kun er tilgængelige til fods.

Walking and hiking holidays

Krydderiagtige, duftende fyrretræer i vest, funklende vand i øst. Vandrestierne i Costa Brava forbinder kyst og landskab og fører dig gennem kilometervis af vilde landskaber og langs klippekyster. Der er også mange afsidesliggende strande at gå på opdagelse på.

Oplev Costa Brava ›
Camping holidays in France, walking and hiking holidays in France, holidays in Brittany

Gå i fodsporene på tolderne fra det 19. århundrede, der engang patruljerede den 2000 km lange bretonske kystlinje. Den berømte toldvej GR34 fører fra Mont-Saint-Michel til Saint Nazaire i den enestående natur og med en uendelig udsigt over havet.

Oplev Bretagne ›

Udfordrende klatreture

Kom helt op på en af Europas mest imponerende bjergtoppe og besøg fjerntliggende bjerglandsbyer på en vandreferie i bjergene..

Walking and hiking holidays

Det barske schweiziske terræn, uspolerede skønhed og glitrende bjergsøer tiltrækker vandrere fra hele verden. De stejle bjergstier og snedækkede bjergtoppe er en udfordring for selv de erfarende vandrere, men panoramaudsigten er alle anstrengelserne værd. 

Oplev Schweiz ›
The French Alps, camping holidays in France, walking and hiking holidays in France

Med sine 28 bjerge er de franske alper et paradis for vandrere, der elsker at gå på alsidig opdagelse! Nyd roen mens du bevæger dig kilometer efter kilometer i den utæmmede natur. Måske møder du endda en stenbuk eller en bjergged undervejs!

Oplev Alperne ›

Lidt inspiration til gode vandredestinationer

Vandreturen skal starte et sted - f.eks. på en af vores dejige campingpladser. Nogle af vandreruterne fører direkte forbi campingpladsen, andre steder finder du smukke vandrestier i nærheden af campingpladsen. Husk at medbringe et vandrekort og et kompas samt gode vandrestøvler, så du kan finde tilbage til dit mobilhome eller helt og smide fødderne op efter en lang god vandredag. 

jungfrau campsite, switzerland

Camping Jungfrau, Schweiz

Walking and hiking holidays

Domaine de Chalain, Jura

La Ravoire campsite, holidays in France, walking and hiking holidays in France

La Ravoire, franske Alper

Eurocamp walking and hiking holidays

Les Fontaines, franske Alper

le pommier campsite, ardeche

Le Pommier, Ardèche

Walking and hiking holidays

Les Grottes de Roffy, Dordogne

domaine de la breche campsite, loire

Domaine de la Brèche, Loire

pointe st gilles campsite, brittany

Pointe St-Gilles, Bretagne

castell montgri campsite, costa brava

Castell Mongri, Costa Brava