Campingferie med teenagere

Ideal für Teenager

Hvis forslaget om familieferie ikke skaber den store begejstring hos familiens teenagere, så fortæl dem, at de godt kan glæde sig til at holde ferie på vores campingpladser!

Vi har lavet en oversigt over campingpladser med det bedste tilbud for unge, og på mange af disse campingpladser finder de også Eurocamps klub for 13-17 årige. Her kan de unge mennesker møde jævnaldrende kammerater, hænge ud eller tage en tur i området - selvfølgelig ledsaget af vores medarbejdere. Vi har også campingpladser i vores program, som ligger lige ned til stranden, har gode sportsfaciliteter eller et vandland indenfor rækkevidde.

best campsites for teenagers

Great for teens - Ca'Savio

Ca'Savio - Adriaterhavet, Italien

Ca'Savio er en stor, livlig og familievenlig campingplads med direkte adgang til sandstranden. Placeringen er også fantastisk til en dagstur til den imponerende lagune by Venedig! Der er to poolområder, så alle gæster har plads nok, 5 bordtennisplader og en minigolfbane. Du kan leje cykler til at køre rundt på campingpladsen eller udforske området.

Camping Ca' Savio ›

Flere højdepunkter

 1. Aqualandia er et af Italiens største vandlande og ligger kun 20 minutter fra pladsen i Lido di Jesolo.
 2. "Pista Azzurra" er en fantastisk go-cartbane, som også ligger i Lido di Jesolo.
 3. På stranden er det muligt at leje vandcykler. 7 km. fra pladsen kan man windsurfe. 

Best for teens - La Baume

La Baume, Côte d'Azur

Efter en kort køretur fra pladsen når du til skønne strande og steder for vandsport i Côte d'Azur. Dog foregår der så meget på campingpladsen, at der ikke er nogen risiko for at kede sig. Der er 2 fantastiske poolområder med vandrutschebane, lagune pool og masser af plads til solbadning på campingpladsen. Af sportsaktiviteter kan du f.eks. væklge mellem basketball, beachvolleyball og badminton. Selv en skatepark er der på pladsen. Og om aftenen lokker diskoteket selvfølgelig.

Camping La Baume ›

Flere højdepunkter

 1. Tilbring en livlig dag i nærliggende Aqualand i Fréjus.
 2. Nyd en dag i filmbyen Cannes (40 min. kørsel) eller St Tropez (1 times kørsel).
 3. Tag en tur til Monaco eller besøg Marineland (45 min kørsel).

Best for teens - Le Soleil

Le Soleil, Roussillon

Denne campingplads har lidt af det hele: Poolområdet i californisk stil byder på masser af plads til svømning og vandsjov, vandrutsjebaner og liggestole! For enden af campingpladsen ligger en smuk sandstrand med udsigt til Pyrenæerne. Fra slutningen af juni vil der være underholdning på Eurocamps Base Club. Om sommeren er der DJ-kurser og aftenunderholdning på den store barterrasse på stranden! Det livlige feriested Argelès-sur-Mer, med sine caféer, barer og restauranter, ligger inden for gåafstand.

Camping Le Soleil ›

Flere højdepunkter

 1. Test dine evner i den nærliggende klatrepark Argelès Aventure.
 2. Aqualand ligger kun 10 minutters kørsel fra pladsen.
 3. Tag på udflugt over den spanske grænse og besøg Barcelona.

Best for Teens - Les Sablons

Les Sablons, Languedoc

Denne store veludstyrede campingplads, som ligger kun 200 meter fra det populære feriested Portiragnes Plage, er  perfekt til en teenageferie. På campingpladsen venter 2 swimmingpools for svømmere, vandrutsjebaner, et spa-område og mange liggestole på den rummelige terrasse på dig. Aktivitetsmulighederne er enorme. Der er også aftenshows, skumparties og et diskotek på pladsen. Fra camingpladsen er der direkte adgang til den endeløse strand. I slutningen af juni har vores teenagere også adgang til vores Eurocamp Base Club.

Les Sablons ›

Flere højdepunkter

 1. Lej cykler og tag på cykeltur langs kysten.
 2. Tilbring en dag i Aqualand i Cap d'Agde eller i Aquarium.
 3. Lej en vandcykel og nyd et par timer på havet. Sejlbåde kan lejes 1 km. derfra.


Best for teens - Le Vieux Port

Le Vieux Port, Gascogne

Le Vieux Port er en temmelig livlig og rummelig campingplads. Det er beliggende i en pinjeskov, men grænser også op til en kilometerlang sandstrand. Der er masser af aktiviteter på pladsen: surfing, fodbold, basketball, volleyball, ridning, cykling, diskotek, temaaftener og Eurocamps Base Club. Og så er der selvfølgelig også den fremragende poolområde med bølgebassin, vandrutsjebaner, piratskib og spa (fra 16 år).

Le Vieux Port ›

Flere højdepunkter

 1. Var det noget med en tur på quadbikes? De kan lejes lige i nærheden.
 2. Stranden er ideel til windsurfing, kajak og kano.
 3. I Adrenalin Parc venter dig udfordringer med klatring og Paintball.

Best for Teens - St Avit Loisirs

St Avit Loisirs, Dordogne

Camping Saint Avit Loisirs er omgivet af et frodigt grønt landskab. På pladsen er der sportsaktiviteter nok at vælge imellem: Tennisbaner, en quadbane, en fodboldbane og en driving range. Lej cykler og udforsk terrænet og de landlige omgivelser. Der er i alt seks puljer med vandrutschebaner, springvand, fontæner, lazy river og en vandlegeplads. Og i Eurocamp Kids clubs kan du hurtigt finde nye venner.

St Avit Loisirs ›

Flere højdepunkter

 1. Du kan fiske i søen mens du lader tankerne flyve
 2. Tag med på guidet kanotur på Dordogne-floden.
 3. Regionens bedste vandland ligger i Bergerac.

Best for teens - Domaine des Ormes

Domaine des Ormes, Bretagne

På Camping Domaine des Ormes kommer du ikke til at kede sig. Der er så meget at lave her: Klatrevægen, forhindringsbanen, ridebanen, minigolfbanen og meget mere. Selv en sø findes der på den store campingplads, som også er let at udforske på cykel. Det store poolområde har både indendørs og udendørs pools, bølgepool og vandrutsjebaner. Der er endnu mere vandsjov på søen, hvor der udlejes vandcykler og Wake- und Knie-Boarding.

Domaine des Ormes ›

Flere højdepunkter

 1. Hvad siger du til en paintballkamp med nye venner fra vores Base Club?
 2. Spil en omgang golf (eller tag golftimer).
 3. Det imponerende kloster Mont St. Michel ligger kun 25 km. væk.

Best for teens - Pointe St Gilles

Pointe St Gilles, Bretagne

La Pointe St Gilles er en prisvindende, miljøvenlig campingplads med en virkelig smuk beliggenhed. Følg kyststien til Bénodet og nyd den smukke udsigt over stranden, mens du nyder en is på promenaden. Eller lej cykler og udforsk regionen. Campingpladsen har en smukt anlagt pool med lazy river, vandrutsjebaner og liggestole. Hvis du elsker sportsaktiviteter, kan du Spille tennis eller fodbold - måske med nogle af de andre unge mennesker fra vores Base Club. Og sandstranden ligger live ved indgangen.

La Pointe St Gilles ›

Flere højdepunkter

 1. Aquarive vandlandet ligger kun 15 minutter væk. 
 2. Udfordre din familie til en minigolfduel på den nærliggende golfbane.
 3. Man kan også snorkle eller sejle i kano på havet.

Best for Teens - Castell Montgri

Castell Montgri, Costa Brava

På Castell Montgri sker der en masse! Her finder du tre poolområder med vandrutsjebaner og et vandfald. Der bliver arrangeret sportskonkurrencer på pladsen, disco for både store og små og i højsæsonen er der krative workshops, talentshows og meget mere. For teenagerne bliver Eurocamps Base Club hurtigt mødestedet. Og en af de flotteste strande på Costa Brava ligger ikke langt væk. I højsæsonen kører en shuttlebus (gratis) til og fra stranden.

Camping Castell Montgri ›

Flere højdepunkter

 1. Kun 5 minutter fra campingpladsen ligger legelandet 'Jocs'.
 2. Tag med på udflugt til et vandland eller til Barcelona.
 3. Kun 6 km. fra campingpladsen ligger en Quad Bike Park


Familieferie med teenagers søg & bestil