Ferie med teenagere

Spændning, aktiviteter

   og underholdning!

Det er ikke altid let at gøre alle tilfredse, men med mere end 180 campingpladser og 11 europæiske lande at vælge i mellem, burde det være muligt at finde et sted, der passer til alles ønsker. Uanset om I søger store campingpladser med vandrutsjebaner og diskoteker eller mindre steder med afslappet, landlig idyl, vil I på næsten alle pladser kunne finde følgende:

  1. Aktiviteter der passer til enhver smag
  2. Rolige stunder til forældre
  3. Perfekte Pools
  4. WiFi Hotspots (på næsten alle campingpladser, muligvis mod betaling)

Køl af ved poolen

holidays with teenagers in languedoc, waterslides la sirene

Bølgebassin eller vandrutsjebane?

På vores campingpladser kan man finde pools i alle størrelser og former. Og uanset om I har brug for at blive kølet lidt af, gerne vil motionere og svømme baner, eller om I leder efter lidt vandsjov, kan I helt sikkert tilbringe mange timer i vores poolområder.

Se de fedeste vandrutsjebaner her ›
best for teenagers

Tid til action

holidays with teenagers, treetop adventure parks

Leg i trækronerne

Ta' på oplevelse i træerne, og slip din indre Tarzan løs i de vilde klatrebaner. Forsøg at undgå forhindringerne og sving dig frem – det er en oplevelse for hele familen!

Klatreeventyr ›
holidays with teenagers, watersports croatia

I vandet

Uanset om I tager på campingferie i nord eller syd, ved en sø eller ved havet er mulighederne for vandsport mange. Man kan fx både surfe, ro kajak, dykke og sejle.

Sjov med vandsport ›
holidays with teenagers, sports and activities

Sport og aktiviteter

Volleyball, tennis, golf, vandreture, cykling eller endda ridning? Det er svært at vælge! I kan både dyrke jeres yndlingssport, eller måske finde en helt ny fælles familieaktivitet!

Aktiv ferie ›
holidays with teenagers near themeparks

Temaparker! Juhu!

Har I lyst til en rutsjebanetur og en candyfloss? Nogle af vores campingpladser ligger tæt på sjove temaparker som Gardaland, Europa Park, PortAventura eller Disneyland® Paris.

Forlystelsesparker ›

Gode stunder

holidays with teenagers, clubs

Find nye venner

På en campingplads er det let at få nye venner, både for børn og unge. Det kunne for eksempel være i Eurocamps egne børneklubber for Teenagere. Her er der sjove fællesaktiviteter som zorbing eller venskabelige fodboldkampe.

Super Fun Station 13-17 ›
holidays with teenagers, entertainment

Det når aldrig at blive kedeligt

Underholdningsteams, et varieret udbud af sport og aktiviteter, dejlige poolområder med tilhørende spa- og wellnessområde? Tjek vores mest populære campingpladser ud – måske finder I præcis, hvad I leder efter?

Populære pladser ›
holidays with teenagers, self catering accommodation

Tid til afslapning

Hvad kunne I godt tænke jer at bo i? Et mobilhome med overdækket terrasse og 2 eller 3 soveværelser? Hvad med et autentisk safaritelt med træterasse? Eller tjek vores Lodges og Bungalows!

Vores mobilhomes ›