Perfekt til unge familier

Marie Marolle ugerne

Har I små børn, der endnu ikke går i skole?
Så er Marie Marolle ugerne fra d. 6. maj til d. 2. juni 2017 det ideelle rejsetidspunkt for jer. Temperaturerne er stadig milde og campingpladserne er dejlig rolige og priserne er virkelig lave.
Opdag fordelene ved Marie Marolle ugerne og spar penge på de mange praktiske ekstra ting. Du kan f.eks. reservere en gratis børneseng og en sikker højstol.

Bambino-Wochen 2016

Ideelt for Mini Eurocampere

Marie Marolle ugerne er til vores mindste gæster. Temperaturerne er stadig behagelige og milde, campingpladserne og strandende er tomme og rolige. Babyer og små børn har masser af plads at boltre sig, nyde de første solstråler og lave sandkager til mor og far. Der er masser af praktisk ekstraudstyr, som kan bestilles inden ankomst. Det giver plads i kufferten og meget af det er gratis: højstol, babybadekar, puslepude, potte og børneseng. På nogle campingpladser kan der ligeledes bookes trækvogne og klapstole.

Praktisk ekstraudstyr

  1. En gratis behagelig børneseng*
  2. En gratis sikker højstol*
  3. En gratis babyudstyrspakke med puslepude, potte og babybadekar*
  4. En gratis klapvogn* (normalt DKK 40 pr. overnatning)
  5. En trækvogn for kun DKK 15* (normalt DKK 40) pr. overnatning
  6. Eurocamp Mini Funstation (fra 6 måneder til 5 år)
*) Vi anbefaler, at I bestiller ekstraudstyr i forvejen. Inventaret er ikke nødvendigvis automatisk på pladsen. Ledighed af klapvogne og trækvogne er begrænset.

Her vil de mindste campister elske at være

Vi har et kæmpe udbud af destinationer rundt omkring i Europa og derfor kan det være svært at finde den passende campingplads. Alle campingpladser er egnet til familier med børn og opfylder de nødvendige behov, som børn har.
Alligevel har vi samlet et lille udvalg af paradiscampingpladser, der er særligt forrygende til børnefamilier. På den måde kan du hurtigt se, hvilken plads opfylder netop jeres ønsker og behov for at kunne tilbringe en fantastisk ferie med de små.

Paradispladser for Mini Eurocampere ›