Vores god&billig campingpladser

god&billig campingpladser

Glæd dig til en skøn campingferie til meget billige penge. Nogle af vores campingpladser i Frankrig er små, originale og absolut autentiske. Pladserne er familiære og regionstypiske. Ferieboligerne er oftest enkle, men stadig komfortable. Den billige ferie bliver trés bon et trés francais.

god&billig campingpladser, simpelthen overkommelig
  1. Swimmingpools og andre faciliteter
  2. Valget, hvad der skal spises hvor og hvornår
  3. Sikkert miljø for børn og masser af tid til at lege
  4. Fritstående og fuldt udstyrede boliger i det grønne
  1. Fleksibel opholdslængde - min. 3 dage
  2. Fleksible ankomst- og afrejsedage
  3. Mange udflugtsmuligheder i nærområdet
  4. Eurocampmedarbejdere (for det meste engelsktalende) på pladsen

Vores god&billig campingpladser

Value Parc - Val de Durance

Le Val de Durance, Provence

Denne flotte og fredelige campingplads strækker sig over et knapt 4 ha stort skovområde lige ved siden af Luberon nationalparken. På pladsen finder i den private sø samt et poolområde, der blev renoveret og udvidet for et par år siden. I området er der smuk natur og hyggelige landsbyer som inviterer på hyggelige oplevelser sammen.

Læs mere ›
Value Parc - Rives du Luberon

Les Rives du Luberon, Provence

Der er meget at se og opleve ved foden af Luberon bjergkæden. På selve campingpladsen er der et poolområde og flee forskellige aktiviteter. Pladsen ligger ideelt ift. at tage på udflugter. Vi kan varmt anbefale den hyggelige landsby Gordes. Ridning og kanoture er også tilgængelige i området.

Læs mere ›
Value Parc - Green Park

Green Park, Côte d'Azur

Camping Green Parks beliggenhed er der ikke noget at klage over, da man har en flot udsigt over det bakkede landskab i området. Det er muligt at køre med den gratis shuttlebus til stranden. Eller I tager på tur i egen bil og ser nærmere på de berømte havnebyer langs kysten - Nice ligger desuden kun 15 km herfra!

Læs mere ›
Value Parc - La Presqu'Ile

La Presqu'Île, Côte d'Azur

La Presqu'Île ligger kun 400 meter fra en flot sandstrand. Slap af og nyd solen og hvis du er vild med vandsport, så er der super muligheder her! På campingpladsen er der også mulighed for at tage en dukkert i den opvarmede lagunepool og tilbringe hyggelige timer sammen på solterrassen.

Læs mere ›
Value Parcs - Baie des Anges

La Baie des Anges, Riviera

La Baie des Anges ligger - omringet af pinje- og oliventræer - kun 3 km fra Les Lecques stranden i Saint-Cyr. Dr venter masser af vandsjov i poolområdet hvor der er vandrutsjebaner til stor glæde for børnene. Også kalkstensklipperne ved Calanques, med mange skjulte huler, er bestemt et besøg et værd.

Læs mere ›
Value Parc - Les Sablines

Les Sablines, Languedoc

Fra lufthavnen i Béziers er der kun 20 minutters kørsel til Les Sablines. Fra pladsen er der heller ikke langt til stranden. Slap af på den flotte solterrasse ved poolen, mens børnene suser ned af den 3-sporede vandrutsjebane. Og hvis det ikke er nok, så ligger Aqualand Waterparken ca. 30 km fra campingpladsen.

Læs mere ›
Value Parc - Dunes et Soleil

Dunes et Soleil, Languedoc

Faciliteterne på Dunes et Soleil er ikke topmoderne, men placeringen er helt fantastisk. Campingpladsen ligger lige ved siden af en 6 km lang strand, hvor du kan slappe af og nyde roen ved havet. Og hvis du er på udkig efter lidt afveksling, ligger den populære ferieby Marseillan Plage i gåafstand fra campingpladen.

Læs mere ›
Value Parc - Domaine de Ker Ys

Domaine de Ker Ys, Bretagne

Pladsen ligger ved Bretagnes vestkyst og der er direkte strandadgang fra campingpladsen. Det flotte poolområde vil holde børnene underholdte i timevis! Ikke langt fra campingpladsen ligger byen Saint-Nic og en dagsudflugt til de historiske hinkesten i Carnac er også en oplagt mulighed.

Læs mere ›

Spørgsmål og svar på god&billig campingpladser

Hvor ligger Eurocamps god&billig campingpladser?

Vores god&billig campingpladser ligger alle i nogle af Frankrigs populæreste ferieregioner, såsom Côte d'Azur & Provence, Dordogne, Bretagne.

Eurocamp har mange campingpladser i Frankrig - hvad er anderledes ved god&billig campingpladserne?

Vores god&billig campingpladser ligger for det meste lidt længere væk fra de store travle turistbyer (der er et par undtagelser ved kyster). Dette gør det muligt at få en typisk fransk ferieoplevelse sammen de franske turister.

Kan man booke alle typer Eurocampboliger på vores god&billig campingpladser?

På disse campingpladser står der hovedsagligt vores traditionelle Classic mobilhomes. Boligerne er udstyret med alt det man har brug for på en behagelig og afslappet campingferie.

Skal vi selv gøre boligen rent?

Nej, det ordner vi for jer. Ligesom på alle vores andre campingpladser sikrer vi også her at boligen er indflytningsklar ved ankomst og gør den rent igen, når I rejser af igen.

Hvorfor er god&billig campingpladserne billigere end de andre af Eurocamps pladser?

Alle campingpladser bliver vurderet med stjerner baseret på faciliteterne og deres kvalitet (ligesom ved hoteller). Vores standardpladser har normalt 4 og 5 stjerner, hvilket også afspejles i prisen.
Vores god&billig campingpladser har ikke helt de samme faciliteter og bliver derfor vurderet med 3 til 4 stjerner. Derfor kan vi tilbyde disse pladser noget billigere. Selvfølgelig har disse pladser også et poolområde, sportsmuligheder og andre aktiviteter.

Får jeg en anden service, når jeg vælger et ophold på Eurocamps god&billig campingpladser?

Det er ligemeget, hvilken Eurocamp campingplads du vælger - vi garanterer den samme venlige og kompetente service, som vi er kendt for.

Søg & bestil god&billig camping

Billeder udlånt af ©Paul DUBUISSON - Noir Brilliant, ©NPS Dider CAVAILHES, ©ILD Homair Vacances, ©Grégory LECOUTRE