Vores god&billig campingpladser

god&billig campingpladser

Glæd dig til en skøn campingferie til meget billige penge. Nogle af vores campingpladser i Frankrig er små, originale og absolut autentiske. Pladserne er familiære og regionstypiske. Ferieboligerne er oftest enkle, men stadig komfortable. Den billige ferie bliver trés bon et trés francais.

god&billig campingpladser, simpelthen overkommelig
Value parcs
  1. Swimmingpools og andre faciliteter
  2. Valget, hvad der skal spises hvor og hvornår
  3. Sikkert miljø for børn og masser af til at lege
  4. Fritstående og fuldt udstyrede boliger i det grønne
  1. Fleksibel opholdslængde - min. 3 dage
  2. Fleksible ankomst- og afrejsedage
  3. Mange udflugtsmuligheder i nærområdet
  4. Eurocampmedarbejdere (for det meste engelsktalende) på pladsen

Camping Domaine de Ker Ys

St Nic , Bretagne - Frankrig

Campingpladsen ligger ikke langt fra landsbyen Saint Nic og ligger ved en lang bred sandstrand. Her har man mulighed for at kite surfe, body boarding, strandsejlads eller bare at slappe af med solbadning.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping du Golf

Barneville-Carteret , Normandiet - Frankrig

Denne lille og venlige campingplads ligger på den vidunderlige Côte des Isles og der er kun 10 minutter til en fantastisk sandstrand. Udover udflugter til landets indre og langs med kysten kan vi også anbefale en dagsudflugt til kanaløerne Guernsey og Jersey.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Green Park

Cagnes - Green , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Hvad med en dag på stranden? Så hop ind i den gratis shuttlebus, der i højsæsonen kører dig direkte hen til de smukkeste strande ved den franske riviera. Camping Green Park er omgivet af bakker og ligger midt en dal og alligevel er den berømte franske riviera og smukke kyststrækning lige rundt om hjørnet.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping La Presqu'Île

St Mandrier , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Campingpladsen La Presqu’Île ligger kun omkring 400 meter fra en bred sandstrand. Nyd solen og havet og dyk ned i vandet eller tag på en bådtur langs Côte d’Azur.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Marina Paradise

Port Cogolin , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Den store grønne campingplads Marina Paradise befinder sig i udkanten af Port-Cogolin, kun 5 km væk fra den berømte badeby Saint-Tropez.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping La Baie des Anges

La Ciotat , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Camping La Baie des Anges ligger lige ved de berømte strande ved Côte d’Azur. Sommer, sol, livligt strandliv og det azurblå, klare vand udgør den særlige flair af denne kyst.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Le Val de Durance

Cadenet , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Camping Le Val de Durance er idyllisk placeret i en lille skov, lige ved siden af den smukke Lubéron nationalpark. Campingpladsen er lille og familiær og har desuden sin egen badesø med to strande.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Les Rives du Lubéron

Cheval Blanc , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Midt i den uberørte natur i Lubéron, ved bredden af Durance, ligger campingpladsen Les Rives du Lubéron i det vidunderlige Provence. Uanset om I ønsker at slappe af på jeres store standplads eller ved swimmingpoolen, så er I garanteret en fantastisk udsigt over bjergryggen af Lubéron.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Les Sablines

Vendres-Plage , Languedoc - Frankrig

Denne hyggelige campingplads ligger kun 900 m fra havet og tilbyder sågar en opvarmet pool og vandrutsjebaner for store og små.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Dunes et Soleil

Marseillan-Plage , Languedoc - Frankrig

Denne familievenlige campingplads ligger i læ bag en stor klit med direkte adgang til en 6 km. lang sandstrand, som er det perfekte sted til at bygge sandslotte og plaske rundt i havet.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Spørgsmål og svar på god&billig campingpladser

Hvor ligger Eurocamps god&billig campingpladser?

Vores god&billig campingpladser ligger alle i nogle af Frankrigs populæreste ferieregioner, såsom Côte d'Azur, Provence, Dordogne, Bretagne.

Eurocamp har mange campingpladser i Frankrig - hvad er anderledes ved god&billig campingpladserne?

Vores god&billig campingpladser ligger for det meste lidt længere væk fra de store travle turistbyer (der er et par undtagelser ved kyster). Dette gør det muligt at få en typisk fransk ferieoplevelse sammen de franske turister.

Kan man booke alle typer Eurocampboliger på vores god&billig campingpladser?

På disse campingpladser står der hovedsagligt vores traditionelle Classic mobilhomes. Boligerne er udstyret med alt det man har brug for på en behagelig og afslappet campingferie.

Skal vi selv gøre boligen rent?

Nej, det ordner vi for jer. Ligesom på alle vores andre campingpladser sikrer vi også her at boligen er indflytningsklar ved ankomst og gør den rent igen, når I rejser af igen.

Hvorfor er god&billig campingpladserne billigere end de andre af Eurocamps pladser?

Alle campingpladser bliver vurderet med stjerner baseret på faciliteterne og deres kvalitet (ligesom ved hoteller). Vores standardpladser har normalt 4 og 5 stjerner, hvilket også afspejles i prisen.
Vores god&billig campingpladser har ikke helt de samme faciliteter og bliver derfor vurderet med 3 til 4 stjerner. Derfor kan vi tilbyde disse pladser noget billigere. Selvfølgelig har disse pladser også et poolområde, sportsmuligheder og andre aktiviteter.

Får jeg en anden service, når jeg vælger et ophold på Eurocamps god&billig campingpladser?

Det er ligemeget, hvilken Eurocamp campingplads du vælger - vi garanterer den samme venlige og kompetente service, som vi er kendt for.

Søg & bestil god&billig camping

Billeder udlånt af ©Paul DUBUISSON - Noir Brilliant, ©NPS Dider CAVAILHES, ©ILD Homair Vacances, ©Grégory LECOUTRE