Super børnepools

Splashing good times

Hvis børnene er glade på ferien, så er hele familien glad. Flere og flere campingpladser tilbyder derfor småbørnsvenlige pool-områder med sjove figurer ved poolen, små springvand, mini-rutsjebaner og sjove vandfontæner. Her kan I se en oversigt over campingpladser som alle egner sig rigtigt godt for småbørnsfamilier.

Campingpladser med vandlegepladser ›

Fréjus, Côte d'Azur

Campingplads: La Baume

På denne campingplads finder I et helt forrygende pool-område for gæster i alle aldre. Her venter der f.eks. to tropiske poolanlæg centralt placeret på pladsen.

Le Bugue, Dordogne

Campingplads: St Avit Loisirs

På denne skønne, grønne plads kan de små lege og tumle sikkert rundt. Særlig populær er den sjove vandlegeplads.

St. Alban, Ardèche

Campingplads: Le Ranc Davaine

Denne store, farverige vandlegeplads skaber de perfekte rammer for en ferie fuld af vandsjov! De mange vandfontæner og springvand sørger for en behagelig afkøling på de varme soldage.

Gardasee, Norditalien

Campingplads: Bella Italia

Børnene elsker det store pool-område på camping Bella Italia. Her er der både rutsjebaner, sjove dyrefigurer, en vandtønde og flere forskellige fontæner!

San Felice del Benaco, Gardasee

Campingplads: Weekend

En bred vandrutsjebane forbinder den store pool med børnepoolen, da denne pool ligger lavere. Her er der rig mulighed for at plaske med vand sammen med den store, søde hundefigur Spotty.

Castagneto Carducci, Toskana

Campingplads: Le Pianacce

Denne campingplads ligger midt i Toscanas smukke landskab. Den flotte børnepool fra 2015, med rutsjebaner, vandfontæner og farvestrålende udsmykning, garanterer vandsjov for de mindste gæster.

mping Union Lido - Kinderbecken

Cavallino, Adriaterhavet

Campingplads: Union Lido

Småbørn i alle aldre vil garanteret have sjov med at plaske rundt i den lavvandede lagunepool med blødt sand, rutsjebaner og endda et slot. Udover de spektakulære poolkomplekser er der også en flere kilometer lang privat strand!

Biscarrosse, Gironde

Campingplads: La Rive

Når mini Eurocamperne ikke lige bygger sandslotte på stranden, er der masser af muligheder for sjov og leg i poolen. Vandborgen er super sej, men er mere egnet til de lidt ældre vandhunde.

St Jean-de-Monts, Vendée

Campingplads: Le Clarys-Plage

Børnene vil med sikkerhed prøve vandrutsjebanerne med det samme, inden de begynder at lege på den flotte, farvestrålende vandlegeplads.