Super børnepools

Splashing good times

Hvis børnene er glade på ferien, så er hele familien glad. Flere og flere campingpladser tilbyder derfor småbørnsvenlige pool-områder med sjove figurer ved poolen, små springvand, mini-rutsjebaner og sjove vandfontæner. Her kan I se en oversigt over campingpladser som alle egner sig rigtigt godt for småbørnsfamilier.

Campingpladser med vandlegepladser ›

Bella Italia

Gardasøen, Norditalien

Campingplads: Bella Italia

Børnene elsker det store pool-område på camping Bella Italia. Her er der både rutsjebaner, sjove dyrefigurer, en vandtønde og flere forskellige fontæner!

  1. Mini Eurocamper paradis plads
Camping Weekend

San Felice del Benaco, Gardasøen

Campingplads: Weekend

En bred vandrutsjebane forbinder den store pool med børnepoolen, da denne pool ligger lavere. Her er der rig mulighed for at plaske med vand sammen med den store, søde hundefigur Spotty.

Le Pianacce

Castagneto Carducci, Toscana

Campingplads: Le Pianacce

Denne campingplads ligger midt i Toscanas smukke landskab. Den flotte børnepool fra 2015, med rutsjebaner, vandfontæner og farvestrålende udsmykning, garanterer vandsjov for de mindste gæster.

La Baume

Fréjus, Côte d'Azur

Campingplads: La Baume

På denne campingplads finder I et helt forrygende pool-område for gæster i alle aldre. Her venter der f.eks. to tropiske poolanlæg centralt placeret på pladsen.

  1. Mini Eurocamper paradis plads
St Avit Loisirs

Le Bugue, Dordogne

Campingplads: St Avit Loisirs

På denne skønne, grønne plads kan de små lege og tumle sikkert rundt. Særlig populær er den sjove vandlegeplads.

  1. Mini Eurocamper paradis plads
Le Ranc Davaine

St. Alban, Ardèche

Campingplads: Le Ranc Davaine

Denne store, farverige vandlegeplads skaber de perfekte rammer for en ferie fuld af vandsjov! De mange vandfontæner og springvand sørger for en behagelig afkøling på de varme soldage.

Sylvamar

Labenne-Ocean, Gascogne

Campingplads: Le Sylvamar

Denne campingplads har formået at skabe et super poolområde til børnefamilier! Mini-rutsjebanerne i børneafdelingen af lagunepoolen er meget populære, og desuden finder I en pool til de alleryngste med både mini-rutsjebaner, fontæner og flotte figurer.

La Rive

Biscarrosse, Gironde

Campingplads: La Rive

Når mini Eurocamperne ikke lige bygger sandslotte på stranden, er der masser af muligheder for sjov og leg i poolen. Vandborgen er super sej, men er mere egnet til de lidt ældre vandhunde.

Le Clarys Plage

St Jean-de-Monts, Vendée

Campingplads: Le Clarys-Plage

Børnene vil med sikkerhed prøve vandrutsjebanerne med det samme, inden de begynder at lege på den flotte, farvestrålende vandlegeplads.

  1. Mini Eurocamper paradis plads
La Croix du Vieux Pont

Berny-Rivière, Paris

Campingplads: La Croix du Vieux Pont

Disneyland Paris ligger ikke langt væk, men der er også masser af muligheder for sjove stunder på campingpladsens vandlegeplads. Her er der både farverige dyrefigurer og små rutsjebaner, ligesom det er skønt at lege på den anlagte sandstrand ved søen.

  1. Mini Eurocamper paradis plads
La Pointe St Gilles

Bénodet, Bretagne

Campingplads: La Pointe St Gilles

Havet ligger ikke langt fra pladsen, men dette flotte poolområde med vandrutsjebaner, grotter og strømflod er gode alternativer.

  1. Mini Eurocamper paradis plads