Afsted til landet

Høje bjerge, dybe dale og smukke floder

Snedækkede bjergtoppe, imponerende kløfter, verdensberømte vingårde og solrige landsbyer, duftende lavendelmarker og brusende floder ... Der er så meget at se og opleve, når man ikke kører ud til kysten, men derimod holder ferie i det idylliske opland. Europas natur har masser af skønhed at byde på! Nyd den friske luft og smukke omgivelser på en af vores mest populære landlige campingpladser.

Hvad er en naturcampingplads

En naturcampingplads adskiller sig markant fra de klassiske campingpladser. Under byggeriet er der taget højde for flere økologiske aspekter, og campingpladsen er tilpasset det omgivende landskab og ikke omvendt. De holdes så originale som muligt, oftest beliggende i bjergene eller ved bredden af floder og søer.


Campingferie på landet

Uanset om det er som par eller som familie, byder campingferie på landet på afslappende dage i hjertet af naturen. Vandreture i skoven og i bjergene, cykelture i det omkringliggende område, fiskeri ved søen eller kanoture på idylliske floder giver virkelig krop og sjæl mulighed for at slappe af. Med udsigten til imponerende bjergtoppe, vandet i de stille søer eller en brusende flod kommer den personlige frihed til sin ret.


Naturcamping i hele Europa

Smukke naturcampingpladser findes i hele Europa. Frankrig fortryller sine gæster med camping i Loire omgivet af utallige vinmarker, i Dordogne med sine frodige grønne dale og historiske landsbyer og med de fascinerende landskaber i Jura-bjergene. Det landlige Italien med det fortryllende Toscana og Umbriens grønne hjerte er en vidunderlig destination for naturcampister. Kontakten med naturen bliver yderligere beriget af at være tæt på dyr. Camping Beekse Bergen i Holland tilbyder f.eks. en enestående campingferie, hvor dét er muligt. Tyskland med sit imponerende naturlandskab i Schwarzwald, ved Bodensøen eller Lüneburger Heide bør stå øverst på mange feriegæsters ønskeliste. Campingpladserne, som ligger meget tæt på naturen, er skønne steder at tilbringe en uforglemmelig ferie.

Hold din ferie på en campingplads på landet - omgivet af smuk natur. Kør ud på landet og gå på opdagelse; romantiske landsbyer, små skjulte restauranter, forhistoriske huler, naturlige søer, fortryllende kløfter... og så vender du tilbage og sluter aftenen af i ro og mag på din mobilhome-terrasse.Saint Avit Loisirs, Campingplatz, Dordogne

Saint Avit Loisirs, Dordogne

Brede floder, middelalderlige landsbyer, vinmarker og gamle huler og grotter! Dordogneregionen har en masse at byde på, og Saint Avit Loisirs er en skøn, skøn campingplads. 

St Avit Loisirs ›

Flere højdepunkter

 1. Tag på kanotur og udforsk den smukke natur
 2. Besøg en af Frankrigs skønneste landsbyer, La Roque-Gagéac
 3. På National Museum de Préhistoire i Les Eyzies rejser I på tur til fortiden

La Croix du Vieux Pont, Campingplatz bei Paris

La Croix du Vieux Pont, Paris

I nærheden af Paris er der smukke skove, imponerende slotte og åbne landskaber. Vores 5-stjernede campingplads tilbyder fantastiske faciliteter i de frodige landlige omgivelser.

La Croix du Vieux Pont ›

Flere højdepunkter

 1. Tag på cykeltur gennem skoven i Compiègne
 2. Udforsk Paris eller tilbring en dejlig dag i Disneyland Resort Paris
 3. Besøg det imponerende Château Pierrefonds

Aluna Vacances, Campingplatz, Ardèche, Frankreich

Aluna Vacances, Ardèche

Ardèche er den perfekte destination, hvis du elsker at være udendørs: Masser af solskin, udendørsaktiviteter og smuk natur med floder og kløfter lige udenfor døren.

Camping Aluna Vacances ›

Flere højdepunkter

 1. På denne campingplads er der flotte pools samt mange aktivitetsmuligheder
 2. Nyd den imponerende beliggenhed ved floden, ikke langt fra Pont d'Arc
 3. Tag på kanotur på Ardèche slugten

Le Val de Bonnal, Campingplatz, Jura

Le Val de Bonnal, Jura

Val de Bonnal strækker sig idyllisk over et 150 hektar stort område mellem fire søer. Det perfekte sted for aktiviteter i vandet eller i landet. Hvad siger du til sejlads, svømning, fiskeri, vandreture eller fitness?

Le Val de Bonnal ›

Flere højdepunkter

 1. Udforsk det smukke området fra kanoen
 2. Gå i et med naturen og nyd en dukkert i søen
 3. Tag på opdagelse i drypstenshulen  Gouffre de Poudrey

Norcenni Girasole Club, Campingplatz, Toskana, Italien

Norcenni Girasole, Toscana

I Toscana finder du flere romantiske og interessante byer som Firenze, Siena, Pisa, San Gimignano ... for blot at nævne nogle få. Men også landskabet er en attraktion i si selv!

Norcenni Girasole Club ›

Flere højdepunkter

 1. Fantastisk poolområde med panoramaudsigt over det toscanske landskab
 2. Besøg Chianti vinmarkerne og smag det lokale køkken
 3. Tag en tur til Firenze, Pisa eller Siena.

Gitzenweiler Hof, Campingplatz, Lindau, Bodensee

Gitzenweiler Hof, Tyskland

Det smukke kuperede landskab omkring Bodensøen er perfekt til afslapning, og vores prisbelønnede campingplads ligger kun 6 km. fra søbredden. Det er værd at opleve området på cykel.

Gitzenweiler Hof ›

Flere højdepunkter

 1. Hop ombord og oplev den smukke Bodensee fra vandet
 2. Nyd det bayeriske køkken i campingpladsens restaurant
 3. Tag på slentretur gennem de hyggelige gader i den nærliggende by, Lindau


Beekse Bergen, Campingplatz, Holland

Beekse Bergen, Holland

En safaripark midt på en campingplads i Holland? På Camping Beekse Bergen kommer du helt tæt på vilde dyr og i Speelland forlystelsesparken skal du for alvor være modig.

Beekse Bergen ›

Flere højdepunkter

 1. Besøg safariparken og dens løver, giraffer og næsehorn
 2. Søer, kanaler og vandrestier venter på dig foran husdøren!
 3. Tag på udflugt til en familievenlige forlystelsespark, De Efteling

Søg og bestil din campingferie på landet