Campingpladser med forlystelsesparker i nærheden

Ferie med forlystelsespark

Hvis du og familien er til spænding og livlig underholdning, så besøg en forlystelsespark i løbet af din campingferie. Mange af vores campingpladser er placeret inden for fornuftig rækkevidde af Europas største og bedste forlystelsesparker, enorme vandlande og andre store attraktioner for hele familien. Der er blandt andet det magiske Disneyland Resort Paris, Asterix Park og Futuroscope. Når man har bilen med på ferie, kan man nemt tage på udflugt.

del garda village campsite, lake garda, pools, waterslides

Del Garda Village, Gardasøen

På Camping Del Garda er der både pools, tennisbane og underholdning og campingpladsen ligger kun et stenkast fra Gardasøen. Den charmerende lille by Peschiera ligger ikke langt fra campingpladsen, og her er der mange hyggelige caféer, restauranter og lokale markeder. Lej en cykel og tag på opdagelse i de smukke omgivelser eller tag på dagsudflugt til Verona eller Venedig. Det er muligt at tage toget eller at melde sig til en af de organiserede ture fra campingpladsen.

Del Garda ›

I nærheden: Gardaland

Gardaland er en af Italiens mest populære forlystelsesparker, og den er nem at komme til fra flere af vores campingpladser ved Gardasøen. Fra Camping Del Garda tager det kun fem minutter at komme frem. I denne flot vedligeholdte forlystelsespark er der mere end 40 attraktioner, spektakulære rutsjebaner og et Sea Life Aquarium med gennemsigtig undervandstunnel. Her har hele familien en god dag.


butterfly campsite, lake garda, italy, pools, waterslides

Butterfly, Gardasøen

Camping Butterfly er en flot, mindre campingplads som ligger med direkte adgang til Gardasøen. På pladsen er der en pool med børnebassin, og forskellige aktivitetsmuligheder. 

Ved campingpladsen er der cykelstier, der fører til Mantova og Monte Baldo. Eller tag på dagsudflugt og hop på toget til Verona, Venedig eller Milano.

Butterfly ›

I nærheden: Canevaworld

CanevaWorld Resort ligger kun omkring 3 km fra campingpladsen og består af to forskellige områder. Det første er Movieland Studios med shows og forlystelser, hvor Terminator 5D, Rambo og stuntaktiviteter er temaet. Og så er der Caneba Water park med flere pools, super vandrutsjebaner, lege og et animationsteam. 


adriatic campsite, spiaggia

Spiaggia e Mare, Adriaterhavet

Camping Spiaggia e Mare ligger lidt sydligere end vores andre campingpladser ved Adriaterhavet, på den anden side af lagunen. Fra campingpladsen er der direkte adgang til privat sandstrand, hvor der er masser af vandsportsmuligheder. I det store poolområde er der god plads til at plaske rundt, svømme og solbade. Måske har I en af dagene lyst til at tage en tur til Venedig? Fra pladsen bliver ture til Venedig organiseret.

Spiaggia E Mare ›

I nærheden: Mirabilandia

Forlystelsesparken er opdelt i to områder: Mirabilandia, med mange rutsjebaner og forlystelser for alle aldersgrupper, og Mirabeach, som er en stor vandpark med rutsjebaner og lagunepools med massagefontæner. Der er flere forskellige shows, butikker og et par restauranter hvis sulten melder sig, og I har brug for en lille pause. Fra campingpladsen tager det ca. 45 minutter i bil at køre til Mirabilandia. 


sudsee campsite germany,  water park

Südsee Camp, Lüneburger Heide

Südsee Camp er den perfekte campingplads til den aktive familie. Fra campingpladsen har man direkte adgang til søens sandstrand, som er omgivet af skoven. Det super indendørsbadeland, med bølgepool og mange kanaler, er yderst populært blandt gæster (indgang koster et gebyr). På Südsee Camp er der noget for alle! Prøv kræfter med klatrebanen, spil minigolft med hele familien, deltag i salsa- eller hip hop dansekursus og meget mere.

Südsee-Camp ›

I nærheden: Heide Park Resort, Soltau

Heide Park ligger ca. 20 minutters kørsel fra Südsee Camp. Her venter jer en dag med massevis af rutsjebaner, shows og aktiviteter for både store og små. Det er i sandhed en familiepark, som har noget til alle aldersgrupper og temperamenter. Hvis du ikke kan få nok sus i maven, så skulle du tage og prøve Big Loop eller Scream. Selv til de mindste gæster er der nok af farverige karruseller at vælge imellem. Og så er der selvfølgelig indianerbanen, hvor ens mod kommer på en prøve og højdeskrækken bliver udfordret! Heide Park Resort er uden tvivl en anbefalelsesværdig dagsudflugt.


europa park germany

Camping Herbolzheim, Schwarzwald

Fra denne lille og fredlige campingplads har man en udsigt over Schwarzwald. Det er det perfekte sted til at slappe af og finde ro - efter en dag i den nærliggende Europa Park har man også brug for det. Brug lidt energi på tennisbanen, spil bold med børnene på fodboldbanen eller tag en dukkert i det nærliggende offentlige poolkompleks. Hop på bussen og tag på opdagelse i området, gå en tur i hyggelige Herbolzheim eller tag på vandretur i Schwarzwald. Mon skoven virkelig er sort?

Camping Herbolzheim ›

I nærheden: Europa Park

Europa Park ligger kun omkring 20 minutters kørsel fra Camping Herbolzheim. I parken er der mere end 100 attraktioner, fantastiske shows, 11 rutsjebaner og 14 europæiske temaområder som f.eks. Tyskland, England, Grækenland og Island. En af de helt store nye attraktioner er Alpenexpress RV-Ride (som findes i 'Østrig') - en virtuel rutsjebane, hvor man bliver udstyret med en virtual reality brille, og så føles turen ganske ægte med vind, kurver og sus i maven! Ganske enkelt en rigtig sjov oplevelse!


duinrell campsite, wasenaar, holland, the netherlands, waterslides

Duinrell, Holland

Duinrell er en campingplads med et kæmpestort aktivitetstilbud! Der er f.eks. det store vandland og den (gratis) forlystelsespark på pladsen - her er der noget for alle aldre! Der er også en klatrepark med hængebroer i god højde, minigolf, trampoliner og bueskydning. I Holland er det jo nærmest en pligt at tage på en cykeltur - og cykelstier er der heldigvis nok af.

Duinrell ›

I nærheden: Familiepark Drievliet

Hvis I overhovedet har lyst til at forlade campingpladsen, så kan vi anbefale at slå vejen forbi Familienpark Drievliet i Den Haag. Parken ligger ca. 25 minutters kørsel fra campingpladsen og har en masse sjov at byde på. Denne familievenlige forlystelsespark har alt lige fra rutsjebaner og dansende tekopper, legepladser og karruseller, en magisk 5D biograf og meget mere.


le pin parasol campsite, vendee, pools, waterslides

Le Pin Parasol, Vendée

Camping Le Pin Parasol har en super beliggenhed med direkte adgang til søen Lac du Jaunay. Her er der mulighed for at leje kano og vandcykler eller finde et roligt sted at fiske. Det flotte poolkompleks med vandrutsjebaner indbyder til vandsjov og solbadning, og herefter er der mulighed for at få lidt gang i kredsløbet med en omgang tennis eller et spil basketball.

Le Pin Parasol ›

I nærheden: Puy du Fou

Hele familien kan drage på tidsrejse, når I vandrer omkring i den genopførte landsby fra det 18. århundrede. Puy du Fou ligger ca. en time fra campingpladsen, og det er virkelig en tidslomme, I finder inde midt i skoven. Puy du Fou® er en hvirvelvind af uforglemmelige shows og besøgende glemmer hverdagen for en stund og lader sig rive med.


Theme Parks - Futuroscope near Parc de Fierbois

Le Parc de Fierbois, Loire

Det fantastiske poolkompleks byder både på en indendørspool og en lagunepool med vandrutsjebaner og vandfald. Blandt andre udendørsaktiviteter råder pladsen over sin egen parcourbane. Hop på cyklen og tag på opdagelse i området. Det ene eller andet slot ligger helt sikkert også i nærheden... 

Parc de Fierbois ›

I nærheden: Futuroscope

Futuroscope er en anderledes form for forlystelsespark, og parken er helt sikkert et besøg værd. Det er den eneste af sin slags i Europa, og her venter jer moderne bygninger, magiske film, gigantiske filmskærme, 4D effekter, shows... I vil helt sikkert ikke gå skuffede hjem.


La Croix du Vieux Pont, Paris

Familiens vandhunde bliver ikke skuffede over de forskellige pools, vandrutsjebaner eller vandlegepladsen. Men campingpladsen har også andet at byde på: Lej en vandcykel og tag en runde på søen, udforsk området på cykel og se hvem der kan lave en strike på bowlingbanen. I nærheden af pladsen ligger to super forlystelsesparker: Parc Astérix og selvfølgelig Disneyland® Resort Paris.

La Croix du Vieux Pont ›

I nærheden: Parc Astérix Paris

Besøg denne gennemførte og sjove park, som er bygget op omkring de skønne figurer fra Astérix & Obélix. Oplev det romerske rige og prøv nogle rustninger eller kig på dem i arenaen. I parken er der både farverige figurer og forskellige rutsjebaner, som er passende til både store og små.


Theme Parks - Port Aventura near Cambrils Park

Cambrils Park, Costa Dorada

Campingpladsen ligger ikke langt fra en fantastisk strand. De populære feriebyer Salou og Cambrils Port ligger i gåafstand. Det er ikke underligt, at Cambrils Park er meget populær hos både familier med små børn og hos par. Der er flere forskellige pools med forskellige temaer - nogle endda med vandrutsjebaner. Også aktiviteter som minigolf, tennis, bordtennis og trampoliner findes på campingpladsen. Det er oplagt at tage på en dagsudflugt til Barcelona.

Cambrils Park ›

I nærheden: PortAventura

Spaniens måske berømteste forlystelsespark ligger kun 15 minutter fra campingpladsen. Gå på opdagelse i det hemmelighedsfulde kinesiske imperie, gå igennem den polynesiske jungle, oplev det rigtige wild western og nyd det flotte middelhavslandskab. Om I er mest til rutsjebaner eller andre forlystelser, shopping eller shows - på en solskinsdag i Port Aventura har alle en forrygende dag! Og så er der selvfølgelig også Costa Caribe Aquatic Park - et vandland, som både byder på vandsjov og kriller i maven.


Søg & bestil ferie nær forlystelsespark