Kulturtips & Sightseeing

Seværdigheder i Italien og Frankrig

Kunst, kultur og skønhed på (næsten) alle gadehjørner. Hvis du planlægger at tage på campingferie i Toscana, så skal du ikke snyde dig selv for en tur til en af de berømte kulturbyer. I Firenze alene bør du reservere et par dage, da der er masser at se og opleve her. Katedralen er virkeig imponerende. Og det samme er den berømte David statue. Du bør også sætte god tid af, hvis du besøger spændende og charmerende Rom. I det nordlige Frankrig er klosteret Mont Saint Michel meget velbesøgt. Og så er der jo Paris ...

Kulturtipps für Ihren Urlaub in Italien
Pompeii

Den betagende by Pompeii

Efter vulkanen Vesuvs katestrofale udbrud 79 f.Kr. var byen begravet under aske og murbrokker i 1600 år. I dag byder byen på et facinerende indblik i livet og den romerske kultur for 2000 år siden.

Campingplads i nærheden: Baia Domizia>

Ostia Antica

Ostia Antica, Rom, Italien

Ostia Antica er en af de bedst bevarede landsbyer fra romertiden. Besøg de imponerende  palæer, indkøbspasager og gamle bade i denne charmerende havneby. Solnedgangen er fantastisk smuk.

Campingplads i nærheden: Camping Village Fabulous >

Campanile am Markusplatz

Campanile på markedspladsen, Venedig

På markedspladsen i Venedig står også byens varetegn, Campanile di San Marco. Fra pladsen har man en fantastik udsigt over lagunebyen. Snyd ikke dig selv for en bådtur på kanalerne. 

Campingpladser i nærheden: Garden Paradiso> | Camping Marina di Venezia >

San Gimignano

San Gimignano, Toscana, Italien

Middelalderens svar på Manhattan I det 13. århundrede var San Gimignano et magtfuld samfund, og familiernes magt kom til udtryk ved hvem der havde det højeste tårn. Dengang var der 72 tårne i byen. I dag er antallet noget mindre, men byen er bestemt stadig et besøg værd.

Campingplads i nærheden: Valle Gaia >


Kulturtipps für Ihren Urlaub in Südfrankreich
Nimes Amphitheater

Midtpunket i Nimes

Følg i gladiatorernes fodspor i en af de bedst bevarede romerske amfiteatre i verden. Oplev hvordan det er at stå der hvor gladiatorene engang kæmpede mod hinanden og hvor løvekampe blev afholdt som underholdning. I dag finder begivenheder stadig sted (dog mindre grusomme af slagsen). Meget ideel som en dagstur hvor fortiden er i fokus.

Campingplads i nærheden:Domaine de Massereau>

Lascaux Höhlen

Tidsrejse i Dordogne

De forhistoriske hulemalerier er nogle af de bedst bevarede eksempler på kunst fra den ældre stenalder, og hulerne findes derfor også på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Die großartigen Höhlen und Grotten in der Dordogne versetzen Sie mit ihren prächtigen prähistorischen Wandmalereien zurück in eine ganz andere Zeit der Menschheitsgeschichte.

Campingplads i nærheden:Le Moulin de Paulhiac>

Chateau d'Azay

Eventyrligt … Chateau D’Azay-Le-Rideau, Loire

Azay er et af de tidligste renæssanceslotte, og slottet illustrerer, med sine eventyrlige tårne og spir, overgangen fra gotisk til renæssancestil. Slottet er beliggende på en lille ø ved floden Indre.

Campingpladser i nærheden:Chateau des Marais > | Parc des Alicourts >

Den maleriske by Troo, Loire-Et-Cher, Frankrig

Den skønne landsby Troo, hvor husene er hugget direkte ind i de hvide klipper højt over Loire-floden, har i århundreder dannet rammer for sikre huse til indbggerne. De ældste bebyggelser stammer fra det 12. århundrede og er den dag i dag stadig efterspurgt som feriehuse for det bedre borgerskab i Paris.

Campingplads i nærheden: Chateau des Marais >

Lourdes, Sydfrankrig

Lourdes tiltrækker pilgrimme og turister fra hele verden. De fleste kommer dog på grund af stedets fantastiske atmosfære og man fornemmer hurtigt en følelse af fred og fællesskab. Trods den idylliske ro mærker man samtidig en vis oplivende kosmopolitisk stemning i byen.

Campingplads i nærheden: Airotel Pyrenees >

Kulturtipps für Ihren Urlaub in Nordfrankreich
Chateau Pierrefonds

Fantastisk... Château de Pierrefonds, Paris

Château de Pierrefonds er et eventyrslot med en fascinerende fortid. Det blev bygget i det 15. århundrede, ødelagt af Louis XIII i det 17. århundrede og genopbygget i det 19. århundrede af Napoleon III. Château de Pierrefonds er et mesterværk i sig selv og let at nå fra Paris.

Campingplads i nærheden: La Croix du Vieux Pont>

Carnac Steine

Carnac stenene, Bretagne

I det grønne landskab ved Carnac ligger tusindvis af gamle sten fra den før-keltiske neolitiske kultur omkring 4500 f.Kr. Man mener, at stenene dengang havde en astrologisk betydning. På museet i nærheden kan du lære mere om de gådefulde sten.

Campingplads i nærheden: La Grande Metarie>