Overdækkede pools

Overvejer I nogle gange, at tage på ferie udenfor højsæsonen hvor det er billigere? Eller at holde ferie på en af vores nordeuropæiske pladser? Vi har fundet nogle campingpladser, der er attraktive uanset sæson og vejrforhold. Se nærmere på disse super fine poolanlæg - som alle naturligvis er overdækkede og opvarmede.

Campingpladser med overdækkede pools ›

Campingplads: La Croix du Vieux Pont
Paris - Frankrig

Hele 3 pools kan overdækkes hvis det skulle blive nødvendigt: en pool med vandlegeplads, børnepoolen med fontæner og vandrutsjebane samt området med den store pool, jacuzzi, massage og sauna.

Campingplads: Domaine des Ormes
Bretagne - Frankrig

En overdækket vandlegeplads står parat til de mindste Eurocampere, hvor vandtemperaturen i bassinet ligger på behagelige 28°. I den tropiske indendørspool kan man nyde en dejlig massage og slappe af under vandfald i poolen.

Campingplads: Les Mouettes
Bretagne - Frankrig

På denne plads venter et skønt indendørs wellness- og fitnessområde på jer. Indendørs finder I ligeledes et børnebassin til de små med farverige figurer og en lille rutsjebane.

Campingplads: La Rive
Gironde - Frankrig

I det overdækkede Aqua-Baby område lokker sjove figurer og rutsjebaner, og frem for alt den behagelige vandtemperatur på 25°. Lagunepoolen er også overdækket, og her er en tropisk atmosfære med palmer og klipper.

Campingplads: Le Sylvamar
Gascogne - Frankrig

Et overdækket badeparadis med krokodiller, aber, frøer, rutsjebaner og meget mere venter på de små. De lidt ældre gæster kan slappe af i spaområdet: Hammam, jacuzzi, sauna og massage - hvad vil I prøve først?

Campingplads: La Sirène
Roussillon - Frankrig

Poolområdet her er fantastisk! Og skulle det blive dårligt vejr bliver to af de flotte pools overdækket. Her er en jacuzzi, vandlegeplads med vandrutsjebaner, bassiner med vandfald med en vandtemperatur på 28°.

Campingplads: La Baume
Côte d'Azur - Frankrig

På denne plads finder I også udendørs en opvarmet svømme- og soppebassin. Men der venter også to indendørspools med vandrutsjebaner, jacuzzi og hamman.

Campingplads: Esterel
Côte d'Azur - Frankrig

Den farverige børnepool, hvor vandtemperaturen når hele 37°, er forbeholdt børn mellem 0-6 år og deres forældre. Her sørger de sjove rutsjebaner og spændende figurer for mange timers vandsjov. 

Campingplads: Südsee-Camp
Lüneburger Heide - Tyskland

I badeparadiset på Südsee-Camp er der både bølgebassin, vandrutsjebaner, jacuzzi, dampbad og sauna. I det tropiske indendørsklima kan I slappe af under palmer og banantræer.

Find campingpladser med overdækkede pools og bestil