Seværdigheder

Vil du gerne have uforglemmelige indtryk og oplevelser med hjem fra ferien? Her kan du finde inspiration blandt nogle af de smukkeste steder og mest spændende aktiviteter i Europa. 
For at kunne anbefale dig de bedste oplevelser, har vores Eurocamp teams besøgt en række seværdigheder og aktiviteter, og her kan du få idéer til feriens udflugtsmål.
Når du først begynder at udforske de mange smukke seværdigheder, vil du utvivlsomt selv finde nye perler.

Hold ferie midt en safaripark

I Holland kan du bo som nabo til en af de største safariparker i Nordeuropa. I Safariparken i Beekse Bergen kan du opleve løver, elefanter, næsehorn, giraffer, gibbonaber og mange flere spændende dyr. Parken har et stort legeland, en dejlig badesø, og som gæst på campingpladsen har du fri entré til safariparken.

Campingplads i nærheden: Beekse Bergen >

Blomster i alle regnbuens farver

Forår i Holland er naturligvis lig med tulipaner og andre forårsblomster i alle farver og former. I Keukenhof kan du besøge de store gartnerier og marker, hvor der tilsammen gror over 7 millioner blomster. De mange blomstermarker og gartnerier dækker tilsammen et areal på over 32 hektar. Du kan sædvanligvis opleve dette hav af blomster mellem midten af marts og slutningen af maj.

Campingplads i nærheden: Duinrell >