Seværdigheder

Vil du gerne have uforglemmelige indtryk og oplevelser med hjem fra ferien? Her kan du finde inspiration blandt nogle af de smukkeste steder og mest spændende aktiviteter i Europa. 
For at kunne anbefale dig de bedste oplevelser, har vores Eurocamp teams besøgt en række seværdigheder og aktiviteter, og her kan du få idéer til feriens udflugtsmål.
Når du først begynder at udforske de mange smukke seværdigheder, vil du utvivlsomt selv finde nye perler.
Altstadt von Bergamo

Den gamle by i Bergamo

Tag en dagsudflugt til Bergamo, hvor særligt den gamle bydel er et besøg værd. Bymuren der omgiver den gamle by, er på UNESCO’s verdensarvsliste, og den smukke gamle katedral rejser sig højt over byens tage. I de små hyggelige gader byder byens bagerier, restauranter og caféer på en lang række delikatesser. .

Anbefalet campingplads: Bella Italia

Oplev Venedigs magi

Venedig er ikke uden grund en af verdens mest kendte byer, som har dannet kulisse for en række berømte film. Oplev de romantiske kanaler med deres smukke gamle broer og de kunstfærdigt udsmykkede pladser og paladser. Markuspladsen, Markuskirken og Dogepaladset er nogle af de mest berømte og besøgte steder, men i Venedig finder du skatte rundt om ethvert hjørne.

Campingplads i nærheden: Mediterraneo >

Toscana

I Toscana finder du smukke middelalderbyer som Siena, Firenze og Lucca. Byer der bugner af historie, smuk arkitektur og kunstskatte. Du finder også romantiske landsbyer, bølgende bakker og sidst men ikke mindst, så er Toscana er hjemsted for det berømte italienske køkken, og du finder små hyggelige restauranter med ægte italiensk mad lavet på lokale råvarer.

Anbefalet campingplads: Parco delle Piscine >

Scopello

Forunderligt kystlandskab på Sicilien

Scopello er en malerisk lille by, der ligger ved en af de mest vindunderlige kyststrækninger på Sicilien. Landskabet er nærmest eventyrligt smukt, og skal opleves. Dette lille stykke kyst blev derfor også brugt i filmen: ”Oceans 12”. Den nuværende landsby stammer fra det 17. århundrede, men der har boet mennesker i Scopello siden romertiden, og nogle bygningsværker kan spores helt tilbage til det 13. århundrede.

Campingplads nærheden: El Bahira >