Seværdigheder

Vil du gerne have uforglemmelige indtryk og oplevelser med hjem fra ferien? Her kan du finde inspiration blandt nogle af de smukkeste steder og mest spændende aktiviteter i Europa.

For at kunne anbefale dig de bedste oplevelser, har vores Eurocamp teams besøgt en række seværdigheder og aktiviteter, og her kan du få idéer til feriens udflugtsmål. Når du først begynder at udforske de mange smukke seværdigheder, vil du utvivlsomt selv finde nye perler.

Kitesurfing i Vendée

Sol, vind, høje bølger og en uforglemmelig oplevelse venter helt sikkert på dig, hvis du besøger en af kitesurfingskolerne, der ligger spredt langs kysten i Vendée.
Kitesurfing er en blanding af surfing, paragliding og kunstflyvning, og er en unik oplevelse for alle, der har den nødvendige fysiske styrke og stærke nerver. 

Campingplads i nærheden: Clarys-Plage >

De enestående Carnac-sten

I hjertet af Bretagne finder du de mystiske Carnac-sten, som står i lige rækker på marker rundt om byen. Nogle af de 3000 sten er mere end 6000 år gamle, og er rejst af keltiske stammer omkring 4500 år før vores tidsregning.
Der er ingen der ved, hvilken funktion stenene havde, eller hvorfor de forhistoriske folk gjorde sig så store anstrengelser for at rejse stenene, men Carnac-stenene har givet stof til mange historier og myter, som du helt sikkert vil få fortalt, når du besøger de forhistoriske sten-marker. 

Campingplads i nærheden: La Grande Metarie >

Eventyrslottet Château de Pierrefonds

Dette imponerende slotsanlæg ligger i byen Pierrefonds nord for Paris, og har en fascinerende historie. Det nuværende slot blev opført i det 15. århundrede, og blev udsat for store ødelæggelser i begyndelsen af det 17. århundrede under Louis XIII. Slottet henlå som delvis ruin, indtil det blev istandsat og restaureret under Napoleon III i det 19. århundrede. Nu er slottet fredet og bruges ofte som filmkulisse og naturligvis som eventyrligt udflugtsmål, som du nemt kan nå fra Paris.

Campingplads i nærheden: La Croix du Vieux Pont >

Det fredfyldte Nordfrankrig

Picardiet er en idyllisk, landlig region, hvor man har mulighed for dejlige, uforstyrrede vandre- og cykelture. Der findes et utal af små veje og stier, så man kan nyde det smukke landskab i ro og mag.
Hvis du er en erfaren vandrer, så kan du følge den spektakulære vandrerute på den klippefyldte kyststrækning fra Cap Gris til Cap Blanc Nez, hvor du på en klar dag kan se helt til England.

Campingplads i nærheden: La Bien Assise >