Seværdigheder

Vil du gerne have uforglemmelige indtryk og oplevelser med hjem fra ferien? Her kan du finde inspiration blandt nogle af de smukkeste steder og mest spændende aktiviteter i Europa. 
For at kunne anbefale dig de bedste oplevelser, har vores Eurocamp teams besøgt en række seværdigheder og aktiviteter, og her kan du få idéer til feriens udflugtsmål.
Når du først begynder at udforske de mange smukke seværdigheder, vil du utvivlsomt selv finde nye perler.

På sommerski i de schweiziske Alper

Ud over at være ualmindelig smukke, så byder de schweiziske Alper på et hav af oplevelser og aktiviteter. På den spektakulære Theodul Gletscher ligger et af de højst beliggende skiområder i Alperne. Her finder du 20 km lange ski- og snowboardpister, der er åbne også om sommeren. Udsigten alene er et besøg værd i sig selv.

Campingplads i nærheden: Camping Bella Tola >

Besøg ispaladset i Jungfraujoch

Tag med toget op i det højalpinske vidunderland af is og sne til Jungfraujoch, der har en af de højest beliggende jernbaner i Europa – op til 3.454 m. over havets overflade. Udsigten er ubeskrivelig og samtidig kan du besøge Ispaladset, som er et af de ældste i verden. Ispaladset er hugget ind i selv isen og indeholder en stor samling af de smukkeste is skulpturer.

Campingplads i nærheden: Camping Jungfrau >

I hendes Majestæts hemmelige tjeneste

I James Bond filmen: ”I hendes Majestæts hemmelige tjeneste” foregår meget af filmen i de schweiziske alper. Slutscenen starter på panorama restauranten: ”Piz Gloria”, der ligger på bjergtoppen Schilthorn, og som absolut er et besøg værd. Selve navnet: ”Piz Gloria” stammer også fra James Bond filmen, hvor det er navnet på skurken Blofeld’s opholdssted. I filmen sprænger James Bond restauranten i luften, men i virkeligheden kan du stadig nyde den roterende udsigt.

Campingplads i nærheden: Camping Jungfrau >