Seværdigheder

Vil du gerne have uforglemmelige indtryk og oplevelser med hjem fra ferien? Her kan du finde inspiration blandt nogle af de smukkeste steder og mest spændende aktiviteter i Europa. 
For at kunne anbefale dig de bedste oplevelser, har vores Eurocamp teams besøgt en række seværdigheder og aktiviteter, og her kan du få idéer til feriens udflugtsmål.
Når du først begynder at udforske de mange smukke seværdigheder, vil du utvivlsomt selv finde nye perler.

Spanien set med Salavdor Dali’s øjne

Salvador Dali er en af verdens mest berømte kunstnere og kaldes for surrealismens fader. Selv om kunstneren selv er et ikon, så er hans værker let tilgængelige. Dali museet i Figueres er en særlig og sjælden oplevelse. Museet er designet af kunstneren selv, og giver et fascinerende indblik i Dali’s liv og arbejde, og rummer mange af hans enestående værker.

Campingplads i nærheden: El Delfin Verde >

La Mercé festival i Barcelona

I slutningen af september kan du komme med til 5 dages karneval og gadefest i Barcelona. Under festivallen, der holdes til ære for byens skytshelgen, kan du opleve mageløst fyrværkeri, karnavalsoptog, fantastiske kostumer, koncerter, dansere og akrobater i gaderne. La Mercé festivallen er en magisk fest og en uforglemmelig oplevelse.

Campingplads i nærheden: Camping Tucan >

Cava fra Katalonien

Cava kaldes Spaniens svar på champagne, og ca. 90 % af alt Cava produceres i Katalonien. Du har derfor en enestående mulighed for at smage den sprudlende drik, når den er bedst. Det berømte bryggeri: ”Freixenet” ligger i den sydlige og meget maleriske bydel Sant Sadurni de Noya i Barcelona. Byggeriet er et populært udflugtsmål, hvor du kan komme ned at se de store kældre, høre om produktions- og lagringsprocessen og naturligvis få en smagsprøve.

Campingplads i nærheden: Internacional de Calonge >

Cabo de Roca: Europas vestligste punkt

Bare 25 km. fra Lissabon finder du den vidunderlige naturpark Sintra-Cascais, der strækker sig fra bjergkæden Serra de Sintra og ud til kysten, hvor du finder Cabo da Poca. Udover at være det vestligste punkt på det europæiske fastland, så er Cabo da Poca også er kendt for sin storslåede natur og store skønhed.

Campingplads i nærheden: Guincho >