Storbyferie

Nogle af vores campingpladser ligger i en fornuftig afstand til fantastiske byer som Lissabon, Rom eller Paris. Hvis man holder ferie på en campingplads i nærheden af en storbymetropol, så bør man afsætte mindst én dag til sightseeing. Nyd f.eks. en lang weekend på en af disse campingpladser, hvor I nemt kan veksle mellem den skønne natur og det pulserende byliv.


Amsterdam, Städtereise

Amsterdam

Camping Duinrell er en ideel campingplads hvis man er på weekendtur, da Amsterdam kun ligger 50 km. fra pladsen. Selve campingpladsen ligger i et skønt naturområde og lige ved siden af en forlystelsespark, hvor Eurocamps gæster har gratis entré (fra den 01.04.-01.11.2018). Her er det i høj grad muligt at kombinere ferien med natur, kultur og sjov i forlystelsesparken.

Ferie i Holland ›
Barcelona, Städtereise

Barcelona

Gå en tur og oplev den smukke Las Ramblas promenade, find en hyggelig restaurant på havnen og stil sulten, kig på den flotte arkitektur af Antonio Gaudí... Der er utroligt meget at se og opleve i denne facinerende by. Og vi har heldigvis flere campingpladser i området. Var det noget med en feire på Camping Vilanova Park eller måske på Camping Tucan?

Ferie ved Costa Dorada ›

Paris, Städtereise

Paris

Camping Paris Est-Champigny ligger lige udenfor den franske hovedstad, og er ideelt placeret til endagsture til den smukke by. Byen har en masse at byde på, f.eks. autentiske fortovscaféer, museer og gode muligheder for shopping. Nyd en dag i storbyen før I om aftenen kører tilbage til den rolige campingplads.

Ferie i nærheden af Paris ›
Rom, Städtereise

Rom

Camping Village Fabulous ligger perfekt ift. at tage på udflugt til Rom. Det tager ca. 35 minutter med bus at køre til Rom og alle dens seværdigheder. På den 70 hektar store campingplads kan I nyde den skønne natur og komme ned i gear.

Ferie i nærheden af Rom ›

Lissabon, Städtereise

Lissabon

Oplev de mange flotte små gader og stræder i Lissabon, hvor de mange smukke, arabiskinspirerede bygninger præger bybilledet, og hvor udbuddet af gode restauranter er stort. Den gamle bydel er absolut et besøg værd. Campingpladsen Guincho Park ligger kun 30 minutter fra Lissabon, og derfor er en dagsudflugt til Lissabon næsten en must!

Ferie i nærheden af Lissabon ›
Cannes, Städtereise

Cannes

En kortferie ved Côte d'Azur er altid en oplevelse, og hvis man fra tid til anden har brug for en pause fra glitter og glamur, så er det værd at overveje et ophold på Camping Esterel. Cannes lokker med berømte festivaller, og her er man garanteret at få en på opleveren. Men det er også rart at kunne trække sig lidt tilbage på campingpladsen og nyde ferien i lidt roligere omgivelser. 

Ferie i nærheden af Cannes ›

Venedig Urlaub

Venedig

Camping Ca' Savio og Marina di Venezia ligger begge ideelt ift. et besøg i lagunebyen, da der regelmæssigt sejler både til Venedig fra havnen i Punta Sabbioni. Når fødderne er godt brugte efter en dag med masser af oplevelser i Venedig, er der god mulighed for afslapning på campingpladsen eller på stranden.

Ferie ved adriaterhavet ›
Verona Urlaub

Verona

Camping Bella Italia ligger i den sydøstelige ende af den skønne Gardasø. Udover et stort og flot poolkompleks er der mulighed for at lave mange forskellige fritidsaktiviteter på pladsen. Den flotte by Peschiera ligger ca. 2 km. fra pladsen og efter 25 km. bilkørsel er I fremme i Verona. Her kan det anbefales at tage ud til "Romeo og Julie balkonen".

Ferie ved Gardasøen ›