Campingpladser med masser af vandsjov

1,2,3 NU!

Vand og sol bidrager i høj grad til en vellykket familieferie. På rigtig mange af vores campingplader venter der hele familien pools for alle aldre, vandlegepladser, lazy rivers og vandrutsjebaner. Hvem kommer først i vandet? På nogle campingpladser er der endda også indendørspools, så familiens vandhunde kan plaske rundt uanset vejret. 

Ofte er der også flotte SPA-områder, hvor du kan komme ned i gear og få slappet af. Der er således noget for enhver smag, så der både kan slappes af, svømmes baner, suse ned ad rutsjebanerne og bare plaske og tumle i vandet. 

splash parcs

Juhuuuuu!

Vi har vandrutsjebaner i alle tænkelige former og størrelser - lange og snoede, bølgede og bumpede, hurtige og skræmmende sorte rør. På campingpladserne med superpools er der både enkle rutsjebaner, rørrutsjebaner og rutsjebaner, der ender i pools, som varmes op af solen, eller lazy rivers, hvor du glider roligt forbi palmeomkransede swimmingpools.
 
Uanset om du hopper i bølgebassinet, suser ned ad vandrutsjebanerne eller slapper af ved lagunepoolen, vil du tilbringe det meste af ferien i poolområdet.
Pladser med super vandrutsjebaner ›

Super børnepools

kids pools, la baume campsite, riviera

De yngste gæster skal selvfølgelig også have det sjovt på ferien. Babyer og småbørn elsker at lege i vandet, så mange af vores populære campingpladser med familievenlige pools har lavvandede og sikre soppebassiner og vandlegeområder. Her er der småbørnsbassiner, vandlegeområder, minirutsjebaner og farverige springvand.

Super børnepools ›
marina di venezia, adriatic, splash parc, pools

Wellness for voksne

campsites with spas

Ahhhh... slap af i et varmt boblebad eller nyd roen i et dampende tyrkisk hamambad. Mange campingpladser byder også på fantastiske SPA-områder med et godt udvalg af forskellige kropsbehandlinger - perfekt til et afslappende ophold. (Entre og eventuelle behandlinger skal betales på campingpladsen).

Kom helt ned i gear ›
campsites with spas

Tre familiefavoritter

duinrell campsite, holland, waterslides, splash parc

Camping Duinrell, Holland

21 rutsjebaner på ialt 1,5 km! Top indendørs vandland med bølgebassin og et område kun for børn. I højsæsonen også med udendørspool. (Der er adgang til tiki-poolen mod betaling).

Duinrell ›
st avit campsite, dordogne, splash parc, pools and waterslides

Saint Avit Loisirs, Dordogne

Vandrutsjebaner og både indendørs- og udendørspools, herunder Aqua Relax-området med boblebad, balneo, vandfald og en 65 m lang rutsjebane.

St Avit Loisirs ›
aloha village campsite waterslides, south of france

Aloha Village, Languedoc

Udendørspool i tiki-stil med to 75 m lange vandrutsjebaner, farverigt vandlegeområde til børnene og en indendørspool. Og så er der en sandstrand nærmest lige uden for døren.

Aloha Village ›