Wellnessferie

Tyrkisk bad eller hot stone behandling? På udvalgte campingpladser finder du super spa- og wellnessfaciliteter, som sikre en god og afslappet ferire.

Nogle mennesker slapper bedst af på ferien, når de ligger og solbader. Andre har brug for motion for at ryste hverdagsspændingerne af sig. Her er der noget for alle! Oplev en helt ny følelse af velvære og tilbring din campingferie på en campingplads med et luksuriøst spa-tilbud.

På følgende campingpladser garanterer vi, at du kommer heeelt ned i gear. Spabad, hot stone behandling, tyrkisk bad, thalasso-terapi... Mulighederne er mange. 


BN014 Le Ranolien

Le Ranolien  ligger på den smukke nordlige kyst i Bretagne. På denne campingplads finder du et stort wellnessområde med skønhedspleje og spa med sauna, dampbad og liggestole. Du kan også bestille massage.

BS012 Pointe St Gilles

Camping Pointe St Gilles er blevet tildelt den prestigefyldte Le Clef Verte Award og tilbyder fantastiske faciliteter: Et fantastisk poolområde med vandrutschebaner, spa, jacuzzi og indendørspool. Der er også et dejligt skønhedscenter. Lad forkælelsen begynde...

LR014 Alicourts

Alicourts er en lille, rolig campingplads med et wellnessområde (fra 18 år). Her finder du sauna, dampbad og hydromassage. Hvis du bliver 3 dage eller mere om sommeren, kan du bruge faciliteten 1x gratis. Der er også særlige familietider.

LR016 Le Château des Marais

Camping Le Château des Marais har nogle særdeles fremragende faciliteter. Herregården danner smuk kulisse og i spaaddelingen kan du slappe af i det indendørs spaområde med jacuzzi og hamam (tyrkisk bad) samt masage.

PA012 La Croix du Vieux Pont

Camping La Croix du VieuxPont ligger ca. 1 time fra Paris. I pladsens spaområde tilbydes flere former for massage. Slap af i saunaen eller dampbadet og nyd roen.

GA014 Sylvamar

På Camping Sylvamar kan du tilbringe nogle skønne timer ved poolen og derefter slappe af med en massage, booke en tid til campingpladsens hamam (tyrkisk bad), slappe af i boblebadet eller saunan eller nyde en ansigtsbehandling.

GA015 Le Ruisseau

Fra Camping Le Ruisseau har man en fantastisk udsigt over Pyrenæerne. I den nyere del af pladsen findes et spaområde med sauna, hamam (tyrkisk bad), massage og et overdækket outdoor fitnessområde.

WM023 Club Farret

På Camping Club Farret kan du slappe af i saunan, pladsens hamam (tyrkisk bad), jacuzzien eller få en dejlig massage. Også en frisør og forskellige skønhedsbehandlinger findes på denne campingplads.

WM032 Domaine de Massereau

Camping Domaine de Massereau ligger omringet af vinmarker. Du kan slappe af i spaområdet med jacuzzi og sauna.

RV014 La Baume

Camping La Baume har et fantastisk poolområde med to overdækkede og opvarmede bassiner, en vandrutsjebane, hamam (tyrkisk bad) og jacuzzi.