Wellness Campingferie i Frankrig

Lassen Sie sich verwöhnen

Tyrkisk bad eller hot stone behandling? På udvalgte campingpladser finder du super spa- og wellnessfaciliteter, som sikre en god og afslappet ferire.

Nogle mennesker slapper bedst af på ferien, når de ligger og solbader. Andre har brug for motion for at ryste hverdagsspændingerne af sig. Her er der noget for alle! Oplev en helt ny følelse af velvære og tilbring din campingferie på en campingplads med et luksuriøst spa-tilbud.

På følgende campingpladser garanterer vi, at du kommer heeelt ned i gear. Spabad, hot stone behandling, tyrkisk bad, thalasso-terapi... Mulighederne er mange. 


BS012 Pointe St Gilles

Camping Pointe St Gilles er blevet tildelt den prestigefyldte Le Clef Verte Award og tilbyder fantastiske faciliteter: Et fantastisk poolområde med vandrutschebaner, spa, jacuzzi og indendørspool. Der er også et dejligt skønhedscenter. Lad forkælelsen begynde...

PA012 La Croix du Vieux Pont

Camping La Croix du VieuxPont ligger ca. 1 time fra Paris. I pladsens spaområde tilbydes flere former for massage. Slap af i saunaen eller dampbadet og nyd roen.

RV015 Club Colombier

Takket være en Vitality Pool med undervands sportsudstyr og spa-området er Club Colombier det perfekte sted, hvis man vil gøre noget godt for sig selv. Besøg hammam eller forkæl dig selv med en afslappende massage. Og så er du snart frisk til nye eventyr!

GA011 La Rive

La Rive venter et 250m² stort wellness område. Der er en luksuriøs spa med sauna, hammam og et fitnessrum med usigt over den overdækkede pool. Forkæl dig selv med en afslappende massage eller en "Yon-Ka" behandling med æteriske olier.

GA015 Le Ruisseau

Fra Camping Le Ruisseau har man en fantastisk udsigt over Pyrenæerne. I den nyere del af pladsen findes et spaområde med sauna, hamam (tyrkisk bad), massage og et overdækket outdoor fitnessområde.

WM023 Club Farret

På Camping Club Farret kan du slappe af i saunan, pladsens hamam (tyrkisk bad), jacuzzien eller få en dejlig massage. Også en frisør og forskellige skønhedsbehandlinger findes på denne campingplads.