Wellnessferie

Tyrkisk bad eller hot stone behandling? På udvalgte campingpladser finder du super spa- og wellnessfaciliteter, som sikre en god og afslappet ferire.

Nogle mennesker slapper bedst af på ferien, når de ligger og solbader. Andre har brug for motion for at ryste hverdagsspændingerne af sig. Her er der noget for alle! Oplev en helt ny følelse af velvære og tilbring din campingferie på en campingplads med et luksuriøst spa-tilbud.

På følgende campingpladser garanterer vi, at du kommer heeelt ned i gear. Spabad, hot stone behandling, tyrkisk bad, thalasso-terapi... Mulighederne er mange. 


BN014 Le Ranolien

Le Ranolien  ligger på den smukke nordlige kyst i Bretagne. På denne campingplads finder du et stort wellnessområde med skønhedspleje og spa med sauna, dampbad og liggestole. Du kan også bestille massage.

la pointe st gilles, campsite, brittany, spa pool

BS012 Pointe St Gilles

Camping Pointe St Gilles er blevet tildelt den prestigefyldte Le Clef Verte Award og tilbyder fantastiske faciliteter: Et fantastisk poolområde med vandrutschebaner, spa, jacuzzi og indendørspool. Der er også et dejligt skønhedscenter. Lad forkælelsen begynde...

les alicourts, loire, campsite, spa parc

LR014 Alicourts

Alicourts er en lille, rolig campingplads med et wellnessområde (fra 18 år). Her finder du sauna, dampbad og hydromassage. Hvis du bliver 3 dage eller mere om sommeren, kan du bruge faciliteten 1x gratis. Der er også særlige familietider.

LR016 Le Château des Marais

Camping Le Château des Marais har nogle særdeles fremragende faciliteter. Herregården danner smuk kulisse og i spaaddelingen kan du slappe af i det indendørs spaområde med jacuzzi og hamam (tyrkisk bad) samt masage.
la croix du vieux pont, paris, campsite, gascony, spa

PA012 La Croix du Vieux Pont

Camping La Croix du VieuxPont ligger ca. 1 time fra Paris. I pladsens spaområde tilbydes flere former for massage. Slap af i saunaen eller dampbadet og nyd roen.

club colombier, riviera, campsite, pools, spa

RV015 Club Colombier

Takket være en Vitality Pool med undervands sportsudstyr og spa-området er Club Colombier det perfekte sted, hvis man vil gøre noget godt for sig selv. Besøg hammam eller forkæl dig selv med en afslappende massage. Og så er du snart frisk til nye eventyr!

sequoia parc, gironde, campsite, spa

GR013 Sequoia Parc

Forkæl dig selv i Les Brises Wellness & Fitness Center på Camping Sequoia Parc. Her kan du slappe af i den smukke indendørs pool med sauna, hamma, sensorisk brusebad og boblebad. Reducerede adgangspriser i lavsæsonen.

Biscarosse, la rive, campsite, gascony, spa

GA011 La Rive

La Rive venter et 250m² stort wellness område. Der er en luksuriøs spa med sauna, hammam og et fitnessrum med usigt over den overdækkede pool. Forkæl dig selv med en afslappende massage eller en "Yon-Ka" behandling med æteriske olier.

GA014 Sylvamar

På Camping Sylvamar kan du tilbringe nogle skønne timer ved poolen og derefter slappe af med en massage, booke en tid til campingpladsens hamam (tyrkisk bad), slappe af i boblebadet eller saunan eller nyde en ansigtsbehandling.

le ruisseau, campsite, gascony, spa pools

GA015 Le Ruisseau

Fra Camping Le Ruisseau har man en fantastisk udsigt over Pyrenæerne. I den nyere del af pladsen findes et spaområde med sauna, hamam (tyrkisk bad), massage og et overdækket outdoor fitnessområde.

le brasilia, languedoc, campsite, spa, pools

WM017 Le Brasilia

Den 5-stjernede campingplads Le Brasilia grænser op til en smuk sandstrand og lokker med et fremragende poolkompleks og fantastiske faciliteter som fx Papillon Spa. Her kan du vælge mellem en lang række behandlinger, der er en hammam og et stort boblebad.

club farret, languedoc, campsite, spa

WM023 Club Farret

På Camping Club Farret kan du slappe af i saunan, pladsens hamam (tyrkisk bad), jacuzzien eller få en dejlig massage. Også en frisør og forskellige skønhedsbehandlinger findes på denne campingplads.

WM032 Domaine de Massereau

Camping Domaine de Massereau ligger omringet af vinmarker. Du kan slappe af i spaområdet med jacuzzi og sauna.