Wellnessferie

Tyrkisk bad eller hot stone behandling? På udvalgte campingpladser finder du super spa- og wellnessfaciliteter, som sikre en god og afslappet ferire.

Nogle mennesker slapper bedst af på ferien, når de ligger og solbader. Andre har brug for motion for at ryste hverdagsspændingerne af sig. Her er der noget for alle! Oplev en helt ny følelse af velvære og tilbring din campingferie på en campingplads med et luksuriøst spa-tilbud.

På følgende campingpladser garanterer vi, at du kommer heeelt ned i gear. Spabad, hot stone behandling, tyrkisk bad, thalasso-terapi... Mulighederne er mange. 


norcenni girasole club, campsite, tuscany, pools, spa

IN017 Norcenni Girasole Club

På Camping Norcenni Girasole Club kan du nyde den toscanianske sol, super udsigt og det fremragende spaområde med sauna, jacuzzi, fitnessrum og massagetilbud.

union lido, campsite, adriatic, spa, pools

IA015 Union Lido

Camping Union Lido er en helt igennem fantastisk campingplads:  Privat strand, et spaområde og en hawaii-inspireret pool - faciliteterne her er bare super!

ville degli ulvi, campsite, elba, pools

IN020 Ville Degli Ulivi

Camping Ville Degli Ulivi ligger på den smukke ø Elba og kun få skridt fra en smuk strand. Når du er klar til at sætte tempoet helt ned, kan du slappe af i et af de varme bade, i dampbadet, eller du kan forkæle dig selv med en af de mange behandlingstilbud.