Campingpladser med forlystelsesparker i nærheden

Hvis du og familien er til spænding og livlig underholdning, så besøg en forlystelsespark i løbet af din campingferie.
Mange af vores campingpladser er placeret inden for fornuftig rækkevidde af Europas største og bedste forlystelsesparker, enorme vandlande og andre store attraktioner for hele familien. Der er blandt andet det magiske Disneyland Resort Paris, Asterix Park og Futuroscope. Når man har bilen med på ferie kan man let tage på den ene og den anden udflugt.


Theme Park Holidays

Disneyland® Resort Paris

Disneyland® Resort Pariser en absolut enestående forlystelsespark. Her ligger der hele to Disney® Parks ved siden af hinanden, som har 50 fantastiske attraktioner, shows og forlystelser. Kombinér din campingferie i det franske med et smut i Disneyland. Det er let at komme dertil med bil fra vores campingpladser i nærheden.

Campingpladser i nærheden: 

 1. International Maisons-Laffitte
 2. La Croix du Vieux Pont
Theme Park Holidays

Duinrell

I Duinrell er der vilde forlystelser for de eventyrlystne, men der mildere forlystelser og underholdning til de yngste gæster. Det bedste af det hele: Eurocamps kunder får fri entré. Lige ved siden af forlystelsesparken er der også vandlandet Tiki, som har et godt stort udbud af rutsjebaner, pools, boblebad og sågar en strømmende flod også kaldet Lazy River! (Entré til vandlandet er ca. 5 Euro).

Campingplads i nærheden:

 1. Duinrell


Theme Park Holidays, futuroscope

Futuroscope

Futuroscope er lidt en anden slags forlystelsespark. Den er absolut enestående i Europa med dens ultra moderne bygninger, magiske filme på gigantiske storskærme, eventyrlige attraktioner, 3D forlystelser med 4D effekter, spil, shows… Her venter dig masser af nervepirrende timer!

Campingpladser i nærheden: 

 1. Parc de Fierbois
 2. Château des Marais
 3. Domaine de la Brèche
 4. Les Alicourts Resort
Theme Park Holidays

Gardaland

Gardaland er Italiens forlystelsespark nr. 1 og ligger i nærheden af mange af vores campingpladser ved Gardasøen. På dette velplejede areal findes der over 40 attraktioner, lige fra spektakulære rutsjebaner til Sea Life Aquarium. Her er noget for alle.

Campingpladser i nærheden: 

 1. Bella Italia
 2. Altomincio Family Park
 3. Del Garda


Theme Park Holidays

CanevaWorld Resort

CanevaWorld Resort består egentlig af to områder. I det ene område er der et Movieland Studios med shows og attraktioner omhandlende Terminator 5D, Rambo eller The Illusionist og andre aktiviteter såsom stunt opvisninger og ubådssimulatoren. I det andet område er der vandlandet AquaStudios med mange pools, vandrutsjebaner og endda pirater.

Campingpladser i nærheden: 

 1. Del Garda, Peschiera
 2. Bella Italia
 3. Altomincio Family Park
Theme Park Holidays

Puy du Fou

Puy du Fou ligger midt i en ældgammel skov og er et enestående sted til en dagsudflugt med hele familien. Spektakulære opvisninger og små hyggelige landsbyer bringer dig tilbage til det forrige århundrede. Puy du Fou er som en hvirvelvind fyldt med ekstraordinære shows og får de besøgende hurtigt til at glemme alt om hverdagen.

Campingpladser i nærheden:

 1. La Garangeoire 
 2. La Forêt