Vores Splash Parks

Har du lyst til vandplaskeri med hele familien? Hvis det er tilfældet, så er Splash Park-campingpladser med deres imponerende poolområder og vandlande absolut ideelle.

Plaskvådt!

Vores Splash Parks har både udendørs og indendørs pools, vandrutsjebaner, delvis også bølgebassiner, tropiske spaområder og de såkaldte Lazy Rivers, der er en kunstigt anlagt flod man kan lade sig drive rundt i. Når det er ved at være tid til at komme ud af poolen, så forkæl dig selv med en tur i spaen.
Især når du har en Mini Eurocamper eller to med på ferie, så kan det blive svært at få dem ud af vandet. Hold øje med campingpladser, der også har børne- eller babybassin, en vandlegeplads og en mini vandrutsjebane. Så hop i vandet – vandet er fremragende

Her finder du vores Splash Parks ›

Vandrutsjebaner med mere

Lange, med vinkel, bølgende og vilde… vores Splash Parks byder på store og små vandrutsjebaner og vandrør, som slutter i det opvarmede vand. Desuden er de store poolområder ofte dekoreret med palmer og lignende. I de vandlandlignende poolområder hvor der er alt fra bølgebassiner til kunstige lagunepools, kan du tilbringe mange sjove og underholdende timer sammen med familien.
De fleste af disse Splash Parks har derudover også en svømmehal eller en overdækket pool. Så du og familien går ikke glip af badetid, hvis vejrguderne ikke helt leger med.

Toddler pool, Splash Parcs

Børne- og babypools

Også de mindste gæster skal have det sjovt på ferien. Babyer og kravlende børn elsker at sidde i det lavet børnebassin og plaske alt det de kan. Mange af vores Splash Parks byder på mange muligheder for de blide plaskelege, så de kan lege i sikre omgivelser. Der er også nogle kreativt udformede mini bassiner, fontæner, vandlegepladser og mini rutsjebaner, som udelukkende er til de helt små børn.
Hvis solen ikke skinner en dag eller hvis den skinner for meget, så har mange campingpladser anlagt et indendørs eller overdækket børnebassin.

Splash Parc, Spa Parcs, Jacuzzi

Campingpladser med spa

Ahhhhh... Slap af i den boblende jacuzzi eller i et tyrkisk Hammam bad. Nu til dags hører wellness også hjemme på campingpladser. Mange campingpladser har imidlertid fået fremragende spa faciliteter: sauna, dampbad, hydromassage, men også kosmetik- og massagebehandlinger og Shiatsu og hot stone terapi.
Giv din trætte krop og dine ømme muskler en pause og gør brug af det alsidige tilbud af behandlinger. Priserne er forskellige fra campingplads til campingplads og behandlingerne betales på stedet.

Klar, parat, dyk!

Mange af vores campingpladser garanterer masser af badesjov til hele familien. Her kan du se et par af de fremragende pladser:

Marina di Venezia, Punta Sabbioni, splash parc, pool complex

Marina di Venezia

Denne førsteklasses campingplads har selvfølgelig et fremragende poolkompleks, deriblandt en olympisk pool og et stort børnebassin. I det eventyrlige poolområde lokker derudover med diverse vandrutsjebaner og fontæner.
Campingplads ligger desuden ikke langt fra havneområdet in Punta Sabbioni, hvor færgerne se sejler til det smukke Venedig.

Marina di Venezia, Punta Sabbioni ›
Sequoia Parc, Splash Parc, Lazy River

Sequoia Park

Sequoia Park er en imponerende campingplads proppet med forrygende faciliteter, som blandt andet det smukt indrettede poolkompleks med swimmingpool, Lazy River og vandrutsjebaner.
Skulle du få lyst til noget andet, så er der rig mulighed til at få undervisning i ridning, leje cykler eller lavet andre former for sport.

Sequoia Park, Gironde ›
Camping St. Avit Loisirs

St. Avit Loisirs

På Camping St. Avit Loisirs i Dordogne er der noget for enhver smag. Der er f.eks. et ”Aqua Relax”-område med boblebad, massagedyser og en 65 meter lang vandrutsjebane, en Crazy River samt indendørs- og udendørs børnebassin.
Der står også en opvarmet tropisk indendørs pool til rådighed, men vores yngste gæster elsker især børnehjørnet med sine farverige, vandspydende blomster og flamingoer.

St. Avit Loisirs, Dordogne ›