Formel 1 Grand Prix

Grand prix races in Europe

Hvis du har benzin i blodet og gerne vil på ferie, så er du heldig! Mellem maj og september 2018 er der nemlig Grand Prix i Frankrig, Spanien, Monaco, Østrig og Italien. Vi har lavet en oversigt til dig, som viser hvornår de forskellige løb finder sted og hvilke skønne campinpladser der ligger i nærheden.

Grand Prix 2016

Spanish Grand Prix - Stay at Vilanova Park

Spanien: 13. maj 2018

Camping Vilanova Park ligger ca. 1 times kørsel fra Circuit de Barcelona-Catalunya, hvor løbet i Spanien finder sted. På campingpladsen er der hele tre pools samt et wellnessområde med boblebad og sauna. 

Vilanova Park ›
grand prix monaco

Monaco: 27. maj 2018

Camping Green Park ligger ca. en 45 minutters køretur fra fantastiske Monaco. Den udfordrende rute fører gennem byen og langs med vandet. Nice og Cannes er perfekte destinationer til endagsture.

Green Park ›
grand prix france riviera cars

Frankrig 24. juni 2018

Efter 10 år vender Frankrig tilbage som Formel 1 land. Løbet finder sted på Circuit Paul Ricard in Le Castellet (i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur). Ruten ligger omkring 21 km. fra vores campingplads La Baie des Anges.

La Baie des Anges ›
Austrian Grand Prix - Stay at Bella Austria

Østrig: 1. juli 2018

Fra Camping Bella Austria tager det ca. en 50 minutters køretur at nå til The Red Bull Ring hvor Grand Prixet i Østrig finder sted. Efter det hæsblæsende løb er der bl.a. mulighed for at slappe af i campingpladsens lille sauna.

Bella Austria ›
German Grand Prix - Stay at Campingplatz Herbolzheim

Tyskland: 22. juli 2018

Fra Camping Herbolzheim tager det en køretur, på ca. halvanden time, at komme til Hockenheim-banen, hvor løbet bliver afholdt. Campingpladsen ligger naturskønt med flere søer, og den er særlig ideel for gæster som kan lide at vandre og cykle.

Camping Herbolzheim ›
Italian Grand Prix - Stay at Bella Italia

Italien: 2. september

Det store Grand Prix i Italien bliver afholdt på Autodromo Nazionale i Monza - kun halvanden times kørsel fra Camping Bella Italia ved Gardasøen. Campingpladsen har et flot poolområde og ligger desuden ikke langt fra Verona.

Bella Italia ›

Bestil campingferien nu